je.bo ga!
Ne moreš trdit, da se sigurno ni zgodila, ker se "pač tebi zdi čudno".
Ne vem kje ti živiš, ampak očitno hodiš po svetu z zaprtimi očmi. Ker jest sem že videla, kako je vrhunsko eleganten diplomatski osebek tako po furmansko mastno pljunil v krožnik, da v najbolj zanemarjeni vaški gostilni tega ne vidiš. In ti trdiš, da to sigurno ni možno, ker se pač tebi zdi noro neverjetno?! Meni se zdi čisto vse verjetno - če bi mi kdo rekel, da je JJ v resnici na moškega operirana deklica, me ne bi prav nič šokiralo. Ker je to pač "ljudski" in "ljudi" so osebki, ki so krvavi pod kožo - torej delajo bedarije, če le lahko nekaznovano uidejo.
Spusti se že na tla - tvoje trditve "da se ni zgodilo", so povsem enako vredne kot naše, da "se je zgodilo".
(ti pa drugače povsem verjamem, da ne bo potrjeno - naši laboratoriji niso neodvisni in rezultate se da napisati v katero koli smer že hočeš
).
Glede halj, ki laufajo po cesti in v Merca - to ve cela LJ, ti se pa tu sprenevedaš, da to še nikoli nisi videl?!
In dokler se bo to dogajalo, se lahko razpočiš, kako nekaj ni res - ker za nas bo res, ker se vsak lahko kadar koli prepriča, da na higieno daleč najmanj pazi prav zdravniško osebje (še danes gledam, kako silno "pogosto" si roke umivajo prav ti bogovi - najprej prešlata gripozno osebo, potem pa z istimi neumitimi rokami še starčka, ki je prišel zato, ker ga bolijo ramena
).