En močan razlog manj za parado. Kot omenjeno, od popolne enakopravnosti jim manjka potem samo še pravica do posvojitve.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
En močan razlog manj za parado.
Citat:
Uporabnik medak pravi:
Lahko temu rečeš kakor hočeš, upor, parada ali zborovanje. Cilj je opozoriti nase. S svojim sprehajanjem so dosegli svoje načrtovane cilje, da se v javnosti o temu govori.
Očitno nimamo vsi enakih pravic, ker se eni lahko poročimo, drugi pa ne smejo. A je to enakost? Eni lahko posvojimo otroka drugi ne morejo.
Če misliš da se samo opozarja in nič ne dela na temu, si v zmoti. Že to da se opozarja je potrebno veliko dela vložit.
Tudi v Belgiji in na Nizozemskem so tako začeli, pa so dosegli svoje.
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Kar se pa tiče otrok, sem pa proti. Lahko se poročijo zaradi mene in imajo vse pravice kot normalni pari, otrok pa tukaj odpade. Samo zamislimo si lahko, kaj se bo temu otroku dogajalo v osnovni šoli, ko bodo sošolci izvedeli.
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
veste kaj pravijo...tisti ki imajo največ proti geyem....naj bi bili sami, ker sami sebe prepričujejo da to ni naravno....
Citat:
Uporabnik mihi pravi:
Kaj bi pa zapisal v ustavo za pravice otrok samohranilk?
Takih otrok ni malo, ki živijo samo z enim staršem.
Oče je naprimer umrl ali pa še pogosteje s "prascem pijanim" ni mogoče živeti.
to sploh ni res. malo povprašaj kakšne starše ki imajo posvojenega otroka in boš videl čez kaj vse morajo it...socialna jim dobesedno prevoha celotno premoženjsko stanje, zdravstveno stanje itd...Citat:
Uporabnik mihi pravi:
To je utopično pričakovati tudi pri heteroseksualnih parih, ki otroke posvojijo, ker jih sami niso sposobni imeti.
Citat:
Uporabnik mihi pravi:
Ker je znano dejstvo, da je 10% istospolno usmerjenih nekakšna biološka stalnica
biseksualce? nekaj 10%!? Ma daj ne bluzi! Še mal pa boš prišel na trditev da dejansko normalnega folka v državi je 50%, vse ostalo pa so lezbe, pedri, pedofili, nekrofili in nekaj vmesCitat:
Uporabnik mihi pravi:
in če k tem prišteješ še nekaj deset odstotkov tistih vmes,
Citat:
Uporabnik mihi pravi:
Resnica o nas samih je za nekatere pač preveč boleča, čeprav mi je bilo vedno uganka, zakaj?