GAY ALERT !!!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Poglej, za sebe vem, kaj sem dosegel v življenju in tudi vem, kaj bom dosegel. Kot sem rekel, zagovarjam samo svoje stališče, sem pa tudi zmožen spremeniti mišljenje, če mi to dokažeš. Torej....
Sklepat, pisat o IQ osebi, ki ga poznaš samo po parih stavkih je pa neokusno.
Moje opažanja pri gejih so pač taka. Ker veljajo geji za bolj poženščene osebe kot marsikatera ženska, si jih NE predstavljam vihteti lopato....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Sem 100% , da je tudi avtor gej. To so izgovori, ker ga družba ne sprejme tako, kot bi si sam želel. Kaj pa veš, mogoče si želi samo fantke?
Je pa res fajn primerjat človeka s hijenami.

Živali smo vsi. Velik živali je bolj normalnih od tebe. Ma dober sej tud to takim kot si ti je verjetn težko vcept u glavo.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Čak mal, a sedaj smo že pri žaljenju??
Se ne bom spustil na tvoj nivo, imam rajše živalim kot rastline.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Omejenci ne znajo drugače pokazati svojega nestrinjanja do "drugačnih" in uporabijo pesti.

Jaz bi na mestu "drugačnih" malo zaigral s kakšnim pipcem po ledvicah, pa bi kmalu dojeli da se ne splača.
Torej bi ti bil nestrpen do nestrpnih
evil.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Nasilje načeloma ne zagovarjam. Sem mnenja, da se da s pogovorom vse rešit. Tudi te namišljene probleme, ki jih imajo geji. Problem je ponavadi v njih samih, saj jih tukaj mati narava zeza...
Sem pa proti, da to obešajo na veliki zvon!

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Danes je moderno bit gay. Zakaj ni bilo toliko pederajsov 100 let nazaj??
Jaz priznam da jih mrzim, ne morem videti 2 pedera ko se ližeta. In večino folka jih pravtako mrzi, pa naj rečejo kar hočejo. To je zapis v vsakem človeku da ne gre skupaj moški-moški, temveč moški-ženska in to ne more nihče spremenit. Zakaj mislite, da folk reče "mrš pederu", predvsem mislim na sleng mladih ko se kaj dogaja? To je obrambni sistem, ki se povsem spontano nakazan.

Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Citat:
Omejenci ne znajo drugače pokazati svojega nestrinjanja do "drugačnih" in uporabijo pesti.

Jaz bi na mestu "drugačnih" malo zaigral s kakšnim pipcem po ledvicah, pa bi kmalu dojeli da se ne splača.
Torej bi ti bil nestrpen do nestrpnih
evil.gif

Ne, uporabil bi stvar ki se ji reče samoobramba. Sej oni ne bodo nikoli napadli prvi, verjemi.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
ja, do nasilja pride zaradi strahu in občutka nemoči..seveda je ta strah za večino neracionalen (podobno kot strah pred pajki npr.)..no, zaradi tega strahu dobijo nekateri občutek ogroženosti itd..in nasilje je nekak, glede na to, da ti ljudje ne znajo komunicirat na nam sprejemljiv način (ne s pestmi) edini način, da si pridobijo nazaj občutek, da imajo stvari v svojih rokah torej, da obvladujejo situacijo, kar pa jim za trenutek zmanjša občutek strahu in jih znova napolni s samozavestjo (le za kratek čas)
in ja, dejansko naj bi ta strah izviral iz teorije o latentnih gejih...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ksz

nasilja ne odobravam, razumem pa posledico provociranja. pač so se našli koleriki, tako kot se najdejo na vaških veselicah ipd. Obešat na veliki zvon je bedarija. se zgodi.

istospolno usmerjeni me načeloma ne motijo dokler se ne začnejo vtikati v pravice drugih.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Citat:
Sem pa proti, da to obešajo na veliki zvon!

Jaz jih pa razumem. Hočejo biti slišani ter vidni, ker drugače so skozi celo leto z vseh strani ignorirani, prezirani in zatirani. Žal verjetno drugače kot tako ne bodo nikoli dosegli nič. Se borijo za nekaj kar naj bi bila njihova pravica a je ne smejo uvelavljati.

Lizarjenje pedrov in lezbijk pred parlamentom pač ni podobno neki borbi.
17758-icon_confused.gif

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
verjetno enake pravice kot tisti v demokratičnih državah (poroke, posvojitve, ...)

proti istospolno usmerjenim nimam nič, ampak naj si naklonjenost kažejo na samem (mi ni užitek gledat dveh moških med poljubljanjem ali otipavanjem)

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Lej moje mišljenje, opisano na kratko: geji in lesbike; to v naravi ni naravno, je pomota v genski zasnovi. Logično je da dva istospolna ne moreta nadaljevati svoj rod(naravno seveda). Torej, kaj je tu za dodati??
V naravi vedno zmaga močnejši, da se rod prenese naprej. In ta podmladek ponavadi prevzame dobre lastnosti oz. sposobnost preživetja svojih staršev. In kaj imajo tukaj istospolni??
To je kot sem rekel, napaka mati narave, bolezen!

V naravi ni naravno? Če obstaja, potem je naravno. Kot že rečeno pred mano, tudi živali so lahko istospolno usmerjene. Zakaj pa niso geji že izumrli? Ker lejzbike rojujeo gej sinove? Ali bomo z pobijanjem uničili tole bolezen? Ali bi morali še starše ubiti, ker imajo pokvarjene gene?

Homofobija je zelo podobna rasni nestrpnosti, sovraštvo do nekoga zaradi nečesa na kar ta nima popolnoma nobene kontrole, takšen se je rodil.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Enkrat na let pa nevem zakaj nebi meli protesta. A na Hitelrjov rojstn dan se pa lahko teli mulci obriti sprehajajo po LJ kot da so zmagal 60 let nazaj.