Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Sem 100% , da je tudi avtor gej. To so izgovori, ker ga družba ne sprejme tako, kot bi si sam želel. Kaj pa veš, mogoče si želi samo fantke?
Je pa res fajn primerjat človeka s hijenami.
Torej bi ti bil nestrpen do nestrpnihCitat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Omejenci ne znajo drugače pokazati svojega nestrinjanja do "drugačnih" in uporabijo pesti.
Jaz bi na mestu "drugačnih" malo zaigral s kakšnim pipcem po ledvicah, pa bi kmalu dojeli da se ne splača.
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Torej bi ti bil nestrpen do nestrpnihCitat:
Omejenci ne znajo drugače pokazati svojega nestrinjanja do "drugačnih" in uporabijo pesti.
Jaz bi na mestu "drugačnih" malo zaigral s kakšnim pipcem po ledvicah, pa bi kmalu dojeli da se ne splača.
Citat:
Sem pa proti, da to obešajo na veliki zvon!
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Danes je moderno bit gay. Zakaj ni bilo toliko pederajsov 100 let nazaj??
na primer?Citat:
Se borijo za nekaj kar naj bi bila njihova pravica a je ne smejo uvelavljati.
Citat:
Citat:
Sem pa proti, da to obešajo na veliki zvon!
Jaz jih pa razumem. Hočejo biti slišani ter vidni, ker drugače so skozi celo leto z vseh strani ignorirani, prezirani in zatirani. Žal verjetno drugače kot tako ne bodo nikoli dosegli nič. Se borijo za nekaj kar naj bi bila njihova pravica a je ne smejo uvelavljati.
Citat:
Lej moje mišljenje, opisano na kratko: geji in lesbike; to v naravi ni naravno, je pomota v genski zasnovi. Logično je da dva istospolna ne moreta nadaljevati svoj rod(naravno seveda). Torej, kaj je tu za dodati??
V naravi vedno zmaga močnejši, da se rod prenese naprej. In ta podmladek ponavadi prevzame dobre lastnosti oz. sposobnost preživetja svojih staršev. In kaj imajo tukaj istospolni??
To je kot sem rekel, napaka mati narave, bolezen!