GAY ALERT !!!

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Lahko temu rečeš kakor hočeš, upor, parada ali zborovanje. Cilj je opozoriti nase. S svojim sprehajanjem so dosegli svoje načrtovane cilje, da se v javnosti o temu govori.

Očitno nimamo vsi enakih pravic, ker se eni lahko poročimo, drugi pa ne smejo. A je to enakost? Eni lahko posvojimo otroka drugi ne morejo.

Če misliš da se samo opozarja in nič ne dela na temu, si v zmoti. Že to da se opozarja je potrebno veliko dela vložit.

Tudi v Belgiji in na Nizozemskem so tako začeli, pa so dosegli svoje.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Poroka. Posvojitev otroka.

Saj so ljudje, ne?

"poroko" v bistvu imajo...
glede posvojitev otroka pa sem proti... tu se že lahko vprašaš o pravicah otroka glede očeta in matere.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
ampak meni pa tudi ni užitek gledat ne homoseksualcev in ne heteroseksualcev na javnih mestih naprimer (v resnici me niti ne motijo nobeni), ko se otipavajo..pa kaj naj rečem..
a vidiš, to želijo, enako obravnavanje in s tem, ko gredo javno želijo navadit ljudi, da so glih tako ljudje (v upanju, da se bodo "navadni ljudje" nekoč navadili in jih ne več pošiljali naklonjenost kazat na samo npr..)

uh sej sem čisto zapletla..no, če kdo želi razumet potem bo že..tega se itak ne da kar tako razložit oz. razumet..vsaj dokler se pišejo stavki: saj me ne motijo le naj grejo drugam
bonk.gif

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
če samske osebe ne smejo posvojit otroka, ne vem zakaj bi jih istospolno usmerjeni partnerji lahko.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
vsaj dokler se pišejo stavki: saj me ne motijo le naj grejo drugam
bonk.gif

ja pač mi ne paše gledat dva pedra da se ližeta na javnem mestu. če se lahko ostali zadržijo (pa pustmo mularijo -15letnike, ki majo čist ponorele hormone), se lahko tud oni

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Kar se tiče istospolne usmerjenosti...ni mi prijetna, imam tak čudek občutek, ko jih vidim skupaj...ne deluje mi naravno...ampak me ne moti da obstajajo taki ljudje, zakaj bi se obremenjevala s tem, kdo s kom seksa...dokler ni zlorab in spolnega nasilja nad nekom, potem naj vsak dela kar mu paše.

Se pa ne strinjam s parado, ker se mi zdi precej neresna zadeva in prej kot ne istospolno usmerjene (in bi, transeksualce, itn.) prikaže v slabem, neresnem smislu. In že tako veliko ljudi težko sprejema "drugačnost", jo težko tolerirajo, eni pa celo sploh ne prenesejo teh kombinacij...potem se pa še na tak bedast način izpostavljajo in "posiljujejo" folk s svojo "drugačnostjo" ---> kar je ironija, ker hočejo biti normalni in se vklopit v družbo, na drugi strani pa prirejajo take ceremonije, kjer se predstavljajo kot "sprejmite nas drugačne"... Meni je to kot en klovn-party, ki ga težko jemljem resno in v smislu resnega opozarjanja na "problematiko".

Kakorkoli že - absolutno pa (ne glede na nestrinjanje, strinjanje, všečnost, nevšečnost, neprenašanje, itn. istospolno usmerjenih) ne toleriram nobenega nasilja.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
hm..morda zato ker niso samski
17758-icon_confused.gif

zarad mene če so v skupini... pri posvojitvi se ne gre več le za pravice geja, ampak so tu že pravice otroka.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ja, se tepe, ampak pravice otroka so nad pravicami odraslih. to bi pa moral vedet...

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
se strinjam, da so pravice otrok na prvem mestu..zdaj pa mi povej kje so oz. bi bile te pravice kršene? pa morda zraven vsake kršitve še zapiši pravico otroka, ki se krši, da bova res natančna (ja, poznam pravice, zato ne brcat v temo)..

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
hja, jest jih tud sprejemam čist normalno! me ne motijo! Ne podpiram pa posvojitve otrok za istospolno parnerje...

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Glede na njihove "parade" je prav da so dobili po pič.......
zmaga.gif

Če si drugačen,potem pač bodi,ampak,ne mi terat kako je to normalno ker NII!!!!!!!
Pravice,kot so posvojitev otroka in poroka so absurd.
stupid-1.gif

Če nekdo pokozla vse zraven tebe,je marsikomu odvratno.................(upam vsaj) in ja priznam, tud meni,ampak še veliko bolj to da vidim,da se mi neka dva pederasta žvalita pred mano
cry12bpy.gif

Neka parada in debata okrog tega,da je pa to vse normalno
sprasujem se.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Zakaj pa ne. Raj vidm da mata dva bogata gaya froca kot pa kkšna dva revna zadrogiranca..

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Zakaj pa bi bilo otroku homoseksualcev/lezbijk slabše kot tistim, ki imajo "normalne" starše? Katere pravice so jim kršene?
Pa ne mi razlagat, da bi jih okolica gledala na drugačen način, ker to bi bil problem okolice in ne njihove družine.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:

Pa ne mi razlagat, da bi jih okolica gledala na drugačen način, ker to bi bil problem okolice in ne njihove družine.

Ma daj.

Predstavljaj si da bi imel dva fotra in kako bi te gldali (beri zajebavali) sošolci.

Kolikor se meni zdi bi ti imel problem, ne oni.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Se strinjam. Večina je v dobri vzgoji. In zakaj naj gayi ne bi bili dobri vzgojitelji?

Verjamem, da je tudi bolje tako, kot da imaš samo enega starša ali pa ločene starše, česar je itak vedno več.

Sicer se pa navadno kar sami razdelijo, en je mami, drug pa ati
evil.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zakaj pa ne. Raj vidm da mata dva bogata gaya froca kot pa kkšna dva revna zadrogiranca..

očitno nimaš pojma kaj vse morajo pari dat čez da so sploh lahko kandidati za posvojitev
smirk-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
in mislim, da je tud v naravnem procesu, da ima otrok mamo in očeta. Sej je res da jih je dost brez enega ali drugega, sam to je drugače. In ja, pa naj bo problem družbe, ampak tud zarad tega ga ne morejo imet, ker bi bil otrok skoz tarča posmehovanja, sploh v mladih letih, in potem tud ne bi normalno odraščal a ne? sej tud šola je en del vzgoje!

pač naša družba še ni zrela za take stvari! vprašanje če sploh kdaj bo...

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:

Ma daj.

Predstavljaj si da bi imel dva fotra in kako bi te gldali (beri zajebavali) sošolci.

Kolikor se meni zdi bi ti imel problem, ne oni.

Drži. Danes. Zaradi ksenofobije in zahojenih ljudi.

Čez 5-10 let, ko bo, dane posvojeni otrok odrasel do te mere, da bi ga to zajebavajne prizadelo, se zna stanje že precej popravit.