GAY ALERT !!!

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ja, bi imel problem. Ampak ne zato, ker bi imel "dva fotra", ampak ker bi bili drugi naučeni, da je to nekaj nenormalnega, bolanega,...
Sicer ima moj otrok enega fotra in eno mamo, ampak ga ne bom učil, da je lahko kje tudi drugače.

Drugače pa sem pred leti nekje zasledil, da je 10% ljudi homoseksualno usmerjenih. To pomeni, da je za zemlji 600-700 milijonov "pedrov in lezbijk". Kar veliko, kajne?

Citat:
Uporabnik Don_kugla pravi:
Glede na njihove "parade" je prav da so dobili po pič.......
zmaga.gif

Kako prosim? Se pravi je prav da ljudje tako ravnajo in pretepajo nedolžne ljudi? Tudi nebi bilo nič narobe, če bi tebe kar tako malo ker si pač ne vem - presuh ali preplešast - pretepli? Pač prav bi bilo?

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
se strinjam, da so pravice otrok na prvem mestu..zdaj pa mi povej kje so oz. bi bile te pravice kršene? pa morda zraven vsake kršitve še zapiši pravico otroka, ki se krši, da bova res natančna (ja, poznam pravice, zato ne brcat v temo)..
ne vem, boš ti povedala glede na to da vse veš...

najbrž ima vsak otrok pravico do normalnega osebnostnega razvoja, ne pa da ga družba odrine na stran zaradi gej staršev...

vem, da boš napisal(a?) da je to problem okolice, ampak na tvojo žalost to ni!

btw:
Nobena taka posiljena parada ne bo bolj liberalizirala mišljenja ljudi, ampak bo samo še bolj poglobila prepad.
Zakaj?
Ker se na tej paradi geji in lezbe obnašajo kot neka podivjana horda ki se zalizuje in mečka na javnem mestu. In verjemi mi, da to bolj škodi kakor pa koristi njihovemu ugledu in pa še poslabšuje odnos okolice do njih.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pač naša družba še ni zrela za take stvari! vprašanje če sploh kdaj bo...

točno to..in to je smisel teh parad, da se ljudje navadijo, da vidijo, da jim nihče noče nič vzet, naredit itd..

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Zanimivo je še eno. Gayi in podobni so KULTURA. Spolno drugačni so tudi pedofili, prav majhna je razlika teoretično, pa so najslabša sorta kriminalcev!
Sem pa proti nasilju! Eno od rahlih opravičil dogodkom je le, da so take "parade" lahko razumljene kot izzivanje.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pač naša družba še ni zrela za take stvari! vprašanje če sploh kdaj bo...

točno to..in to je smisel teh parad, da se ljudje navadijo, da vidijo, da jim nihče noče nič vzet, naredit itd..

Saj se premika. Pred par stoletji bi jih zažgali na grmadi, pred par desetletji bi jih zaprli, pred dvajsetimi leti bi jim prepovedali shod, danes se najde nekaj posameznikov in jih pretepe, čez 20 let jih ne bo pretepal nihče, čez 100 let bodo mogoče lahko posvojili otroka,...

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
sej si si že sam odgovoril..nekih črno na belem kršitev pravic ni.. kar tako po nekem pravilu zato ker so pač geji..
je pa en kup predsodkov v tej družbi in ali je prav izpostavljat temu otroka- ne vem..

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
se pa spomnim trenj ki so bile pred kratkim ko je župnik nabijal o poroki kak je to lepo pa dobro pa kak si s tem obljubiš zvestobo in ostale floskule ko se je pa gay oglasil da bi se poročil in tak naprej pa je bil celi bled !
Drugače pa poznam 2 lezbijki ki jih že dolgo nagovarjam da bi me v postelji vzeli na sredino pa do ju spreobrnem pa se ne strinjata!

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
sej si si že sam odgovoril..nekih črno na belem kršitev pravic ni.. kar tako po nekem pravilu zato ker so pač geji..
je pa en kup predsodkov v tej družbi in ali je prav izpostavljat temu otroka- ne vem..

res je, direktnih posledic ni. Glavni problem je družba in do nje moraš pristopat elegantno in počasi. Hitro vsiljevanje drugačnega mnenja še nikoli ni prineslo nič dobrega. Še vedno je obveljalo pravilo akcija -> reakcija.
Poleg vsega tega pa je tu še problem ta, da otrok za posvojitev je že sedaj premalo oz. prosilcev za posvojitev je več kakor je na razpolago otrok.
Kaj misliš, kako bi družba reagirala ko bi zvedela da je nek istospolni par dobil otroka pred "normalnim" parom....folk bi v trenutku znorel.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Poroka. Posvojitev otroka.

Saj so ljudje, ne?

V zakonu je lepo podana definicija: poroka je zveza med moškim in žensko. Gejem je treba tudi omogočiti registracijo zveze, samo definirajo in poimenujejo naj jo drugače. Ker je pojem poroka razerviran za moškega in žensko. Ne vidim nobene potrebe, da bi se definicijo poroke spremenilo.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
ksz.

mater mate eni take..geye enačite (skoraj) s pedofili...sam nisem gey...skoraj srečno oženjen

veste kaj pravijo...tisti ki imajo največ proti geyem....naj bi bili sami, ker sami sebe prepričujejo da to ni naravno....
najbolj smešni so mi uni ko geyev nemorejo videt...z veseljem bi se pa stiskali k lezbikam....

aja pa o tem da pred 100leti ni bilo geyev....res da malo bolj nazaj samo mislim da je bilo pri grkih.....fant je postal moški, po tem, ko so ga ostali moški khm....posexsali....se z njim dol dajali ipd...toliko o tem da je to modna muha...
imam par prijateljev ki so geji eni bolj odkriti drugi malo manj....verjemite..bolj iskrenih prijateljv ni....pa da nebo kdo o tem da silijo vate ipd...niti slučajno ne

v tem svetu ko se borimo za obstanek, bomo pa še drugim omejevali svoboščine...na tak način gre samo še navzdol.

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Normalni par lahko dobi otroka po naravni poti in zato ne rabi posvajati otrok.
Če jih tak par po naravni poti ne more dobiti, bi lahko ravno tako trdili, da je "nenormalen", kot homoseksualni par.

Parade so mi pa načeloma všeč, se vsaj kaj dogaja, pa četudi so še tako premaknjene, kot parade homoseksualcev ali pa vojaške parade.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik mihi pravi:
Normalni par lahko dobi otroka po naravni poti in zato ne rabi posvajati otrok.
Če jih tak par po naravni poti ne more dobiti, bi lahko ravno tako trdili, da je "nenormalen", kot homoseksualni par.

Za tvoje pojme sta neplodni moški (bolezen/nezgoda/...) ali neplodna ženska (bolezen/nezgoda/...) isto kot homoseksualca!?
stupid-1.gif

upaj samo to, da se kaj takega pri tebi ne bo pojavilo...
13.gif

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Neplodnost nedvomno je bolezen, temu je težko oporekati, vendar pa to ni razlog za preganjanje ali celo javni linč.
Tudi homoseksualnost bi lahko označili za bolezen, ker si tudi oni ne morejo pomagati in ker je njihovo fiziološko stanje takšno, kot pač je. Ali jih zato smemo bolj preganjati, kot neplodne?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Sem 100% , da je tudi avtor gej. To so izgovori, ker ga družba ne sprejme tako, kot bi si sam želel.

Ajoj !

Odprem zanimivo temo, ti pa takole !!! A če bi odprl temo o Einsteinu, bi tudi domneval, da imam tak IQ ?
Mislim, da nisi dovolj zrel, da sodeluješ v tej temi, pa brez zamere. Tema ni bila odprta za način, kot si ga predstavljaš ti ...
Seveda lahko izraziš svoje mnenje, ni problema, ampak ne na tak način. Dal sem samo del citata, ker če bi celega (še tisto o fantkih), bi šlo še komu na kozlanje ...

Sicer pa zanimivo, kako eni razmišljate. Saj to je tudi vrsta bolezni, nestrpnost. Čeprav ste (smo) mnogi pokazali, da znate (znamo) biti ljudje.

Pa še najbolj zanimivo za konec, čeprav to res pri moji temi ne bi bilo potrebno povedat, ker ni bil tak namen: ne, nisem gay, pa težko bi kdaj bil, ker nimam teh nagnenj. Sem se pa močno zamislil, da je ob precejšnji sovražni nastrojenosti proti njim še dobro da nisem ... pa nisem ponosen na to, da nisem gay, sem samo lahko "srečen", da v takšni družbi ni potrebno biti "drugačen" ...

In ja, morda zdaj razumem parado (čeprav po mojem mnenju ni potrebna) ....

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Gejem je treba tudi omogočiti registracijo zveze

a ni to že? Sej baje zvezo že lahko registrirajo...
confused-1.gif

Vem, da se je o tem govorilo, ne vem pa, æe je že sprejeto. Morda kdo bolje informiran? Ker če je registracija možna, so po pravicah geji skoraj izenačeni s heteroseksualci (edino posvojitev še ostane). Družbena nestrpnost je pa seveda druga zgodba.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik mihi pravi:
Neplodnost nedvomno je bolezen, temu je težko oporekati, vendar pa to ni razlog za preganjanje ali celo javni linč.
Tudi homoseksualnost bi lahko označili za bolezen, ker si tudi oni ne morejo pomagati in ker je njihovo fiziološko stanje takšno, kot pač je. Ali jih zato smemo bolj preganjati, kot neplodne?

A misliš da je neplodnost zgolj zarad bolezni!? Si ti normalen?!
Neplodnost lahko nastopi tudi kot posledica neke čisto X zadeve! Neplodnost lahko nastopi tudi kot posledica nepravilne zdravniške odločitve. Najbrž bi se ti zelo dobro počutil, ko bi ti nekdo rekel da si kot homič, zato ker si neploden zarad (recimo) zdravniške napake!...
stupid-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Gejem je treba tudi omogočiti registracijo zveze

a ni to že? Sej baje zvezo že lahko registrirajo...
confused-1.gif

Vem, da se je o tem govorilo, ne vem pa, æe je že sprejeto. Morda kdo bolje informiran? Ker če je registracija možna, so po pravicah geji skoraj izenačeni s heteroseksualci (edino posvojitev še ostane). Družbena nestrpnost je pa seveda druga zgodba.

Geji že lahko registrirajo svojo zvezo (vsaj tko so zatrdili geji na trenjih).