GAY ALERT !!!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
.....MaverickT alias Žiga....naš MaverickT/Žiga??!
rolleyes-1.gif

sprasujem se.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
ksz ...

Na prvih dveh straneh sem prebral dovolj budalaštin, da sem se zadnjim štirim raje izognil. Saj mi je blo že do zdaj jasno, da na Alter zaide marsikeri vsaj delno omejen pacient, ampak da smo leta 2008 in da folk zavestno uporablja besede, kot so pederast, pederajs in kaj jaz vem kere izpeljanke še, pa mi je precej žalostno.

OK, od enega Francija iz osrčja Haloz še pričakujem nerazgledanost in strah pred drugačnim, po drugi strani pa v tej temi najdem izjave in miselnost, ki bi se je še ta Franci sramoval. Saj ne, da me lahko eni s svojo omejenostjo še bolj presenetite, ampak za nekatere v tej temi sem bil pa kar malo šokiran.

Splezajte že počasi iz teh svojih lukenj in škatel, preberite si kaj kar ni Biblija, Ognjišče ali Družina in se probajte znebit strahu pred drugačnim, ker tak strah samo kaže kakšni nerazgledani prestrašenčki te.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Lej, nema veze, večina vas je že dovolj starih, da se je strah pred drugačnim zasidral globoko v vas. Upam pa, da boste svojim otrokom dovolili, da si bodo vrednote in mnenja izoblikovali sami in da teh lastnih frustracij ne boste privzgajali tudi njim in zjebali še ene generacije. Če vi niste imeli možnosti za kvalitetno izobraževanje oz. interesa za pridobivanje splošne razgledanosti, potem to vsaj omogočite svojim otrokom in mogoče bo čez par generacij svet bolj strpen.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
LOL:) Dej priznej, da si eden izmed njih... In ne nabijaj, kako naj jih poveličujemo:) Eni pač ne marajo špinače, drugi tenstanega krompirja, treji pedrov, čefurjev in podobne nesnage. So what.

Nazadnje urejeno:

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
LOL:) Dej priznej, da si eden izmed njih... In ne nabijaj, kako naj jih poveličujemo:) Eni pač ne marajo špinače, drugi tenstanega krompirja, treji pedrov, čefurjev in podobne nesnage. So what.

pod tole se pa kar podpišem
zmaga.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Ker ste omejeni. oz. Bolani ker to kar vi govorite in si mislite je namreč bolezen ki je globoko v vas, verjetno dedna.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ker ste omejeni. oz. Bolani ker to kar vi govorite in si mislite je namreč bolezen ki je globoko v vas, verjetno dedna.

s takimi govori pa ti v bistvu sporočaš da si nestrpen do drugače mislečih. torej nisi nič boljši...m'kay?
smirk-1.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
U nas, al u onih o katerih govoriš? Dej zresni se lepo te prosim. Zdaj bo nekdo, ki nasprotuje materi naravi v vseh pogledih išče svojo pravico na glupih paradah, se izpostavlja, cvili med govorjenjem in zahteva, da se lahko poroči z istospolnim partnerjem normalen, ostalih 90% pa neumnih in bolnih????
Prav tako velja za vse tiste budale, ki jih vsak dan srečamo na straneh črne kronike pod rubriko umor, posilstvo, zakol, kraja, rop, uboj? Oni so oh in sploh, mi slovenci pa ne? Saj vem, najdejo se tudi med nami barabe, vendar jih je maaaaalo:) In največji problem je, da imamo v sloveniji 90% problemov s čefurji, samo eni si zatiskate oči in si nikoli ne boste priznali resnice.
Aja, pa še enkrat ponovim - čefur je stanje duha, ne geografskega porekla, da ne bo pomote!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Bolan si stari žal. Tko kot par psihično versko motenih osebkov iz unga srbskega u-tub posnetka.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

s takimi govori pa ti v bistvu sporočaš da si nestrpen do drugače mislečih. torej nisi nič boljši...m'kay?
smirk-1.gif

Sem nestrpen. Sej to je popularno v teh cajtih.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Not.this.shit.again.jpg

Zopet CBB na prvi bojni liniji z notranjim sovražnikom, PEDROM!

hysterical-1.gif

PA kaj a vas je večina s kmetov, kjer se te "drugačne stvari" predvsem v filmih dogajajo?

A nismo takrat zaključili nekaj v stilu, da je CBB premalo samozavesten, da bi bil zaziher v svojo spolno usmerjenost? In da se boji konverzije.
evil.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
tudi jaz sem šokirana..predvsem za cbb-ja nisem vedela, res ne
frown-1.gif

zoprno je, ko nekoga že skoraj na nek način spoštuješ (znanje o kuhi npr.) pol pa takole, se vse poruši..

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Ti se dol daješ z ponvijami pa korenčki pa pitami pa to. Probi si dt enkrat korenček u rit ti bo pa mogoče sedl pa boš gay ratu. Bl bolan si teško tko da te nič ne stane

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
frown-1.gif

zoprno je, ko nekoga že skoraj na nek način spoštuješ (znanje o kuhi npr.) pol pa takole, se vse poruši..

A ne? Ne moreš verjetni, da nek uporabnik, ki je dejansko deloval že skoraj inteligentno in razgledano..., začel pisat tako sranje od sranja, ko pride do delikatnih situacij. Kot, da bi mu nekdo izklopil glavo, ko se začne tema o gayih. Upam, da se mu ob tem ne vklopi ta spodnja.
shocked-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
frown-1.gif

A ne? Ne moreš verjetni, da nek uporabnik, ki je dejansko deloval že skoraj inteligentno in razgledano..., začel pisat tako sranje od sranja, ko pride do delikatnih situacij. Kot, da bi mu nekdo izklopil glavo, ko se začne tema o gayih. Upam, da se mu ob tem ne vklopi ta spodnja.
shocked-1.gif

ste pa komedianti ej....

model pove kaj si misli o derpejih, vi pa takoj na zadnje noge in osebno žalit. EDina možna razlaga mi je, da ste se v njegovem mnenju prepoznali. Potem vam pa itaq ni več pomoči
crazy1.gif