GAY ALERT !!!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik mihi pravi:
Hehe, to bi bil zanimiv prizor, če bi kdo pretepal špinačo, zato, ker je ne mara ali zahteval, da se v ustavo zapiše prepoved uživanja špinače.
To v bistvu zelo dobro predstavi naravo problema.

Sem pred dnevi ravno nabasal na eno spletno stran, kjer je razlagalo točko skozi točko nesmiselnost prepričanja enih v ... (neka druga tema, ne bom zdaj mešal)

En primer je bil takšen:

Recimo "Špinače ne maram. Če špinačo pretepejo je v redu, itak si je zaslužila. Špinače bi trebalo prepovedati z ustavo."

Vsakemu zdravemu človeku je jasno, da to ne le da nima smisla, ampak je naravnost smešno. Vsakemu, razen morda peščice, ki bolestno sovraži špinačo. Poudarek na "bolestno". (zakaj sicer bi kdo hotel pretepati zelenjavo ?)

Zdaj zamenjajmo besedo "špinača" z "drugorojeni sin". Evo :

"Drugorojenih sinov ne maram. Če drugorojenega sina pretepejo je v redu, itak si je zaslužil. Drugorojene sinove bi trebalo prepovedati z ustavo."

Seveda je to tudi nesmisel.

Ampak če besedo "špinača" nadomestimo z "homoseksualec", pa se najde skupina ljudi, ki je prepričana, da ta neumni stavek zdaj ima smisel.

(seveda so si na oni strani za primer vzeli več kot 2 minuti časa, ki sem si jih jaz tule)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Oh ja... Nej eden zaklene tole reč:) Temu ne bomo prišli do dna.

Se ne strinjam.

Ker potem bi zgledalo takole "Ojoj, razkriva se praznost cbb-jevih argumentov. Hitro nehajmo in zamenjajmo temo, preden to vsakemu postane očitno!"

Pravi borec (pravi moški !!!) bi ravno zdaj izkoristil priložnost, da pokaže da ima on prav, druga pa se motijo.

V hudi uri se heroji ločijo od plevela !
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Očitno nisi razumel, čemu se smejim.
Jaz že vem, kaj je to pedoči, podal sem tudi link.
Ko sem v družbi vprašal, če kdo ve kaj je pedoči na buzari, so nekateri takoj pomislili na gay parade in podobne zadeve...

Asociacije pač delujejo v tisto smer, v katero se najpogosteje vrtijo misli določenih oseb.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
no, nisem razumela, ne razumel !! iz tvojega posta pa res nisem mogla razbrati čemu se smeješ, ker nikjer ne piše, da si v družbi vprašal, če kdo ve kaj SO pedoči na buzari ...

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Sorry, se mi že malo mudi, da tudi spola tistega, ki mu odgovarjam, ne utegnem pogledati v avatarju.
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Hmm, že v začetku sem vedel, še preden sem temo odprl, da bo tole eno samo žaljenje, dokazovanje, ignoriranje, pametovanje in natolcevanje (večine) uporabnikov tu gor. Pa spet so v ospredju neke "osebne" zadeve iz preteklosti itd., itd.
Jasno je, da uporabniki razmišljamo različno, saj menda ni ne verbalnega delikta, ne takšnega političnega režima, kjer bi govorili le tisto, kar bi smeli. Vse je dovoljeno, vendar imejte vsaj toliko spoštovanja, da človeku rečete človek, ali globje, da sočloveka smatrate kot človeka. Pa naj bo to hetero ali gay.
No, ker zadevi več kot očitno ne bomo prišli do dna, želim, da mi odgovorite na sledeče vprašanje. Enostavno in direktno.

Zakaj ne marate gayev? (s tem boste morda odgovorili tudi na vprašanje, zakaj nasilje nad njimi)
17758-icon_confused.gif

Jasen odgovor, prosim.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Zakaj ne marate gayev? (s tem boste morda odgovorili tudi na vprašanje, zakaj nasilje nad njimi)

Sem proti nasilju nad njimi ampak tole njihovo paradiranje in žvaljenje na javnih mestih mi gre na kozlanje.

Intima naj bo zasebna.

Prav tako se mi mešanje dreka po riti ne zdi naravno. (smeško ki bruha)

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
No, ostali so podali utemeljene argumente. Kaj pa ti?
Ajoj, tu se ne pogovarjamo o hitrosti ...
crazy1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
ker so ljduje kot mi vsi.
Ne meči mene v svoj koš!
Zaradi vas moram zmeraj perdo k zidu obračat. Potem pa to zgleda kot da se okol hiš plazim in kaj kradem....
Človek se sploh ne upa več sklonit v javnosti. Še krompirja ne upam več na njivi pobirat.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ker te lahko iznenadijo, ko si vezalke na čevljih zavezuješ.

Samo čudno ? Jaz si najprej oblečem hlače, šele nato si obujem čevlje ??? Zgleda, da mate rampaši drugačne navade (ja, saj vem, brzina, brzina ...
evil.gif
)

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tukaj se ne gre za navade. Pač, te sodobne elastične vezalke se večktrat odvežejo, pa je treba kje na ulici ponovno zavezat, da se ne zapleteš vanje in padeš. To nesrečo pa lahko izkoristijo tapogreti in se mim grede lahko priklopijo. Pol pa maš....

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Aha, ni moč navade. Pol je pa ziher napačen postopek:

1. odpneš si hlače
2. skloniš se
3. zavežeš vezalke
4. zapneš si hlače

OK, vse lepo in prav, samo v bodoče točki 1.in 4. izpusti ...

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Arduš, ti si mi malo sumljiv....
Si neb nikol mislu kaj tazga od tebe....
Mah, kaj češ, kar je je...

Drgač pa tile peederi.......naravno je to, ampak normalno pa ni.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ker te lahko iznenadijo, ko si vezalke na čevljih zavezuješ.

Zakaj pa okoli brez hlač hodiš
confused-1.gif
pred nekaj časa so brihtni sodniki v italiji dosodili da ena punca ni bila posiljena ker je imela oblečene kavbojke, in ker teh baje brez soglasja osebe ki jih nosi ni moč spraviti dol, sledi da punca ni bila posiljena. tako da če te skrbi da te kak gey od zadaj na suho si samo dosti tesne kavbojke obleci pa ne bo problema.

Glede parade pa takole, po vaših komentarjih sklepam da je bilo tistih 200 ali koliko že udeležencev take vrste geyev, ki jim v angleško govorečih deželah pravijo "Flaming gay" (ne vem če v slovenščini obstaja izraz za njih). Se pravi taki ki s vsakim gibom in dejanjem na široko in glasno oznanjajo da so homoseksualci. Sem mnenja da s takšnim obnašanjem samo škodujejo sebi in ostalim, ker kolikor so že s takim početjem medijsko izpostavljeni, kažejo medijem ravno svojo najslabšo plat. Ljudje ki pa ne vedo bolje pa potem celotno populacijo geyev sodijo samo po tistih par ekstremih. Saj je lepo in prav da želijo iste pravice kot vsi ostali kar popolnoma podpiram, a če bodo boj za te prepustili takim osebam, kot si mislim da so bile na shodu, potem bodo na njih še prekleto dolgo čakali. Podoben slučaj je tisti vsakoletni Million marihuna march ali kaj je že. Pa naj organizatorji še tako na ves glas trobijo kako je marihuana koristna v zdravstvene in ne vem še kakšne namene, ko vse pokvari dejstvo da je nad shodom nonstop oblak dima, ki ga oddaja zadeta mularija, ki se jim zdi fino da se lahko drogirajo sredi belega dneva, potem pa v svoji zblojenosti še mislijo, da s svojo prisotnostjo koristijo cilju, ampak vse kar dosegajo je, da vsi ostali ob pogledu na njih samo obračajo oči.

In ko ste bili tako glasni, češ koliko mora dati čez heteroseksualen par da mu socialna dodeli otroka, a resno mislite, da če bi homoseksualci imeli isto pravico, da bi se pa socialna požvižgala na vse ukrepe ki jih do sedaj izvaja in dala otroka v skrb dvema moškima, ki nosita pretesne majčke odrezane pri popku, ženski par hlač, ki govorita s tonom kot da bi ju kdo redno na vsakih par minut s fuzbalerskim šutom udarjal v mednožje in vozita vsaj svojega roza 206CCja? Ali pa mislite da je bolj verjetno da bi v tistih 10% populacije našla kak par ki bi bil vreden zaupanja , da bo za otroka skrbel s ljubeznijo?