GAY ALERT !!!

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
se popolnoma strinjam. Človek pač ne mara gejev. Koji ku*ac pa ste vi (ynos, nadi,...) da lahko cbb-ja posiljujete s svojim mnenjem in ga zmerjate. Enaki ste kot tisti ljudje ki so prefookal geje. Oni so jih fizično napadli, vi pa pač verbalno napadate. Isti ti koorac.
In vi ste kao neki "i want to be a liberal" ljudje. < vstavi smeška ki pljune> Hinavci

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Zakaj je bolan?
Ker ne mara gay-ev in je to jasno povedal?
Jaz jih tud ne maram!A sem jaz tud prikrit gay?
Neverjetni ste dvoličneži hinavski..........

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Tudi ti si bolan:) Če morem bit jaz, moraš bit tudi ti:) Aja, midva sva samo "bolana" tko, glede na mnenje nekaterih poveličevalcev pedrnov, veliko njih pa ima tisto zoprno bolezn, za katero ni zdravila...

Nazadnje urejeno:

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Torej sem cigan in [censored]
confused-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik mihi pravi:
Ja, otroci znajo bit včasih zelo kruti.
Kriva je pa slaba vzgoja.

Kot mularija smo velikokrat iz čistega dolgčasa kdaj koga zafrkavali, ker je bil predebel ali pa smo se spravili na kakšnega nerodnega "špeglarja".

O spolni usmerjenosti staršev takrat še nismo imeli pojma, ko smo pa začeli doumevati tudi to področje, pa ni bilo več pomembno, ker smo sovrstnike že začeli obravnavati kot samostojne osebnosti in ni bilo več pomembno ali je njegov foter pijanec ali [censored].

Nezrelemu otroškemu podjebavanju pa nikakor ne bi smeli podleči tudi odrasli in se vesti še bolj nezrelo, kot njihovi otroci.

Še dandanes so otroci kruti in enostavno ne moreš nič, razen, da razložiš otroku zadeve. Hčerka odrašča mislim da v pozitivnem okolju kjer v družini nikoli nismo bili krivični ali diskriminatorni do kogarkoli ali da bi kazali nenaklonjenost.
Skratka, sem mislila, da se je ne more dotaknit mnenje vrstnikov okrog priseljencev, v tem primeru kitajcev.
Prijateljica je povabila na rojstni dan otroke iz šole in mojo hčerko, ker sta prijateljici iz vrtca. Meddrugim je bil povabljen tudi otrok, ki je kitajc. Otroci so ga kmalu izločili iz družbe, kot ko najbrž počnejo v šoli, hčerka pa je doma rekla, da so kitajci fuk.jeni. Točno to so bile njene besede, kar me je totalno šokiralo. Torej, kljub temu, da se trudiš, da bi živel odprto, ne pa malomeščansko hipokritksko, otroci pobirajo negativne vplive od sovrstnikov. Ne moreš se izogniti, ker je družba bolana s strahom pred drugačnimi.
V tem času je prostor samo za uspešne, lepe in kao normalne, sploh pa če povežeš značilnost te faze kapitalizma v katerem smo z nacionalnim karakterjem slovenčka, ni prostora za odstopanja od normalnega.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Ne CBB ni problem da maš ti nekaj proti gayom. problem je da so tebe vzgojil ali si se sam da so oni bolani. Če bi reku da pač ti je vseen ali pa da tega ne odobravaš uredu sam ti jih zmerjaš, jih sovražiš. To pa za moje pojme ni samo mnenje.

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Kako že pravi Yoda iz Vojne zvezd:

"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering."

Strah je vir sovraštva in trpljenja.
Odkriti je potrebno le, česa je strah tiste, ki sovražijo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Recimo Adolf Hitler: Mein Kampf
Jep. Zgledujmo se po največjem luzerju moderne zgodovine !

Citat:
Eni pač ne marajo špinače, drugi tenstanega krompirja, treji pedrov, čefurjev in podobne nesnage.
Samo zanimivo ta tile prvi ne hodijo okoli in pretepajo špinače, kajne ?
Ali ti drugi ne gredo zažigati polja krompirja.
Ali zahtevat zakonsko prepoved. (če že imajo dvomestni IQ)

Citat:
Zdaj bo nekdo, ki nasprotuje materi naravi ...
Aha, sklicenavanje na "višje bitje". "Vsemogočni nekaj" , ki nas vodi nevedne skozi življenje.
Elementi verskega fanatizma.

(hecno, da ob tem pozabijo da je prav narava ustvarila homoseksualce)

Citat:
... v vseh pogledih išče svojo pravico na glupih paradah, se izpostavlja, cvili med govorjenjem in zahteva, da se lahko poroči z istospolnim partnerjem normalen, ostalih ostalih 90% pa neumnih in bolnih????
Ne. Neumnih in bolnih so kvečjemu onih 10% , ki temu iracionalno nasprotujejo.

Citat:
Prav tako velja za vse tiste budale, ki jih vsak dan srečamo na straneh črne kronike pod rubriko umor, posilstvo, zakol, kraja, rop, uboj? Oni so oh in sploh, mi slovenci pa ne?
Čak, a to namiguješ, da ni slovenskih morilcev, posiljevalcev, kradljivcev in homoseksualcev ?
Kak resna pa je sploh tvoja bolezen ???
(sorry da se spet spustim, ampak v teh okoliščinah težko kaj drugega naredim)

Citat:
Saj vem, najdejo se tudi med nami barabe, vendar jih je maaaaalo:) In največji problem je, da imamo v sloveniji 90% problemov s čefurji, samo eni si zatiskate oči in si nikoli ne boste priznali resnice.
Razni Šroti, Bavčarji , Sadarji in drugi torej niso slovenci ?

Citat:
Aja, pa še enkrat ponovim - čefur je stanje duha, ne geografskega porekla, da ne bo pomote!
Aja, so vseeno slovenci ? Kaj zdaj ? Kaj si sploh hotel povedati ?

Citat:
Uporabnik nadi pravi:
tudi jaz sem šokirana..predvsem za cbb-ja nisem vedela, res ne
frown-1.gif

zoprno je, ko nekoga že skoraj na nek način spoštuješ (znanje o kuhi npr.) pol pa takole, se vse poruši..
Znanje o kuhi ? To pa je ja indic, a ne ?
evil.gif

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Hehe, to bi bil zanimiv prizor, če bi kdo pretepal špinačo, zato, ker je ne mara ali zahteval, da se v ustavo zapiše prepoved uživanja špinače.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
tudi jaz sem šokirana..predvsem za cbb-ja nisem vedela, res ne
frown-1.gif

zoprno je, ko nekoga že skoraj na nek način spoštuješ (znanje o kuhi npr.) pol pa takole, se vse poruši..

A ne? Ne moreš verjetni, da nek uporabnik, ki je dejansko deloval že skoraj inteligentno in razgledano..., začel pisat tako sranje od sranja, ko pride do delikatnih situacij. Kot, da bi mu nekdo izklopil glavo, ko se začne tema o gayih.

Ja, to je res en zanimiv psihološki fenomen. Sem opazil že pri drugih (drugi ljudje, druge teme).
Recimo en tip čist kul in razgledan, se spozna na temo.
Ko pa pride "trigger", pa kot da bi ga zamenjali. Čisti fanatik (torej nasprotuje očitnim in dokazanim dejstvom; vztraja pri očitnih neresnicah in podobno. Žalitve tudi ne manjkajo.)

Čez kako uro pa je spet normalen.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Zakaj je bolan?
Ker ne mara gay-ev in je to jasno povedal?
Jaz jih tud ne maram!A sem jaz tud prikrit gay?
Neverjetni ste dvoličneži hinavski..........
Ne. Ker neumnosti klati, in se zraven dela, da so to smiselni argumenti.

Ilustracija:

Oseba A : "Ne maram svinjine. Ni mi všeč njen okus. Zato je ne jem."
Oseba B : "Nesnage imenovane koruza ne morem videt. Kdor zagovarja koruzo oziroma sploh dopušča možnost, da je koruza OK, je sigurno tudi sam koruza. Koruze bi trebalo zapret nekam na temno... Kaj ? Se ne strinjaš ? Sigurno si koruza !"
Oseba C : "Niso mi všeč dizelski avti. Zato sem kupil in vozim bencinarja. Tudi naslednji avto bo bencinar."

Sam ugotovi, kateri je "bolan" in kateri ne.