Pač ti si prepameten za nas. Ti ne potrebuješ navodil, nam pa prav pridejo.Kdo pa rabi navodila... Jaz nevem pri kerem sem zadnjem telefonu rabu navodila ...
Jaz nisem merilo, ker ko pridem iz službe, telefon odložim in ga ne uporabljam prav dosti več, ponoči ga ugašam, zato ga filam vsak tretji dan. Mislim, da celo Clear View ovitek malo pripomore, ker takoj, ko ga zapreš se zaslon ugasne, drugače še nekaj časa sveti in zna dodatno trošiti, če je svetloba močna. Aja, N9 sem imel na WQHD, trenutno sem pa kar na FHD in auto.
Načeloma ba baterijo tisti bolj celodnevni uporabniki kar hvalijo. A imaš kakšen tak app, ki bi lahko požiral kaj v ozadju, svetilnost preveč na močno, igrice ? A čez dan pa prideš ?
A jebi ga. To pa sovražim. Daš jurja za telefon (pa to govorim o gotovini, ne en puf na dve leti za 40€ ) potem ti pa crkne, ko ga najbolj potrebuješ.Meni je tudi baterija super, vsaj po uporabi MI9.
Bi se kar strinjal, že, če daš od ene 400€ evrov pa navzgor za telefon, bi morala baterija z vsem prižganim, BT, PODATKI, PA MORDA LOKACIJA... zdržat vsaj en dan aktivne uporabe, brez nekih varčevalnih funkcij. Pod aktivna uporaba smatram od 10~12 SOT-a pri vsaj 75% osvetlitvi. Me zanima kdaj bodo kaj takega ponudili. Sem pa opazil, da je recimo BT kar velik porabnilk, mobilni podatki pa trošijo zelo malo. Pa ne uporabljam NOTA.A jebi ga. To pa sovražim. Daš jurja za telefon (pa to govorim o gotovini, ne en puf na dve leti za 40€ ) potem ti pa crkne, ko ga najbolj potrebuješ.
No ravnokar sem prišel domov do PCja, da povem, da mi je crknil ob cca 23h. Ob 18h, ko sem šel iz službe sem imel ne vem še ene 30%. Bili na žurki in potrebovali prevoz in meni crkne telefon in ne morem poklicat prevoza. Potem se najde tip z telefonom za 100€ in lepo pokliče prevoz, jaz z telefonom za jurja pa se lahko samo zabrskam v zemljo, ker mi je crknila baterija
Jebi ga, vse ne vem kakšne super duper funkcije pa ne vem kakšna kamera, če ne moreš poklicat takrat, ko ga najbolj potrebuješ.
Zjutraj ob 5h sem ga izklopil iz polnilca, ko sem šel v službo. Ni bilo nobenih igric in ne vem kakšne porabe. OK, vse kot rečeno na on, BT zaradi ure (gear watch) ostalo pa čist v mejah normale. Wifi/ Mobil naj bi itak samodejno preklaplja ravno zaradi baterije... Da bi tak telefon ponoči ugašal se mi zdi brez veze, zato ga imam, da sem vedno dosegljiv, če se bom javil je moja odločitev samo hočem pa vedet kdaj me je kdo klical. Kar se tiče nastavitev je vse optimizirano , kar se da na minimum, osvetlitev je avto, teme so kar se da dark, dal sem že kar nekaj telefonov skozi roke tako da o teh nastavitvah ne bi...
Najraj bi ga zabrisal v steno!
Kot rečeno super telefonček samo, če bo pa baterija tako slabotna potem pa ne vem, za tak telefon z takimi funkcijami, ki niso predviden samo za klicanje in smsanje in da ne zdrži cca 24 ur potem to ni vredno uporabe. Da pa bom še dodatno v rugzaku nosil powerbank pa polnilce pa jebi ga...
Če ti baterija super, po uporabi MI9 potem kaj naj rečemfaking shit sem se zajebal.
Sem imel s7, odličen telefon še za današnje čase, sam baterija je bila pa bolj švoh. Pri hiši mi je ostal še s7edge, ga uporabljam bolj kot rezervo, oziroma bolj za doma samo prek wifija, tukaj pa je baterija ok. Za primarnega pa kurim s10e pa tud baterija ni ravno za prehvalit.Če je bila normalna uporaba, kot si napisal bi mogla baterija zdržat dva dni. BT niti ne pobere nekaj. Prej več poberejo mobilni podatki na 4g. Z vsem tem vključenim in pa normalne porabe zdrži 1dan moj 3 leta star S7. Ko je bil pa nov je pa take normalne porabe zdržal 2dni sigurno.