Ja, raje si kupim bacup telefon, kot njim nekaj plačujem. Je pa res, da še ne veš kaj ti bodo s tvojim naredili, rešit pa ti morajo!Dobra ideja...
Ja, raje si kupim bacup telefon, kot njim nekaj plačujem. Je pa res, da še ne veš kaj ti bodo s tvojim naredili, rešit pa ti morajo!Dobra ideja...
Ker uporabljaš prstni odtis - a si tovarniško zaščitno folijo zaslona odstranil ali pustil gor ?Glede odklepanja z prstnim odtisom, ni tako dobro kot je bil LG V30, seveda drugi senzor. Je pa ODLIČEN v primerjavi z Xiaomi MI9. Sedaj kako to drugi občutite ne vem, meni(osebno) dela precej dobro.
Bili smo mladi, a spet ne tako zeloPišuka prav gledat sem šel..to je bilo dejansko 15 let nazaj
Za rezervo za prihodnost sem mi zdi bolj pomembno 12GB rama na 10+, mogoče bolj pomembno kot sam notranji spomin, saj imaš možnost sd-ja. 10-ka ima pa 8GB rama.Nekako sem želel še nekaj rezerve za prihodnost, ker sem trenutno še na Note 4 in predvidevam tudi 10tko uporabljati vsaj tako dolgo, če seveda prej ne odpove.