Kera barva zgleda cool v živo in je v povprečju fajn za bejbe, morm neki moji vzet, pa sm bl buhtl za modo in barve telefonov?
Hvala!
Hvala!
Roza, rdeča, zlata, bela... Ene pa prisegajo na črno ali plavo. Da bi ti bolje svetoval bi moral najprej spoznat to tvojo bejboKera barva zgleda cool v živo in je v povprečju fajn za bejbe, morm neki moji vzet, pa sm bl buhtl za modo in barve telefonov?
Hvala!
Poglej si ta video in primerjava z OnePlus 7 Pro od 4.00 minute okoli zaznavanja prsta, ni glih primerno za telefon kateri stane 1000€.Čisto plavi ali se kaj skozenj vidi? Drugače sem pa presenetljivo zadovoljen z zaznavanjem prsta, vsaj po izkušnji z Xiaomijem.
Hvala, ampak polovico omenjenih barv ni za omenjenega nota, tako, da hvala za pristnost.Roza, rdeča, zlata, bela... Ene pa prisegajo na črno ali plavo. Da bi ti bolje svetoval bi moral najprej spoznat to tvojo bejbo
Če ji Nota vzameš bo ziher z vsakim zadovoljna. Bolj je vprašanje al ji bolje sede majhen al velik...? Ker enim bolj paše majhen drugim pa velik. Tolk jo pa ja poznaš, da boš to nekak ocenil...Hvala, ampak polovico omenjenih barv ni za omenjenega nota, tako, da hvala za pristnost.
Prstnega odtisa sicer ne uporabljam oziroma odklepam samo z ovitkom, je pa prvi update že vključeval izboljšave prstnega odtisa in bodo tisti, ki to uporabljajo povedali kako deluje. Na YT plačance se pa ne bi ravno zanašal.
Se je moral takoj mal pohvalt, da ga imaPrižgal ga še nisem, ker ni časa, se bomo popoldan igrali, ampak v roko pa sede super, izdelava top, aura barva ful občutljiva, ampak gre itak v clear view in ne bo nadležnih madežev.
He he, ni ti pomoči, ker ne znaš misliti s svojo glavo in rabiš nasedati marketing mambu jambu kvazi influencerjev na yt.Seveda, kak nekdo nekaj reče čez tvoj samsung, je plačanec. Hujši si kot iVerniki v svojih najboljših cajtih
Zaenkrat sem bil samo na domačem in službenem wifi omrežju in je ok. BT imam tudi skoz vključen. Imam pa izključeno v wifi nastavitvah "Switch to mobil data".SRV
kakšen ti je WIFI, pri meni ga precej sirje, je počasen, če imam priključen tudi BT? Pri izključenem BT-ju je normalno hiter.
Sem šel probati prstni odtis samo za test (ker tega ne uporabljam) in deluje bp. Je pa razlika, če ga primerjam z mojim rezervnim telefonom Mate8. Na Mate se je treba samo dodatkniti senzorja in deluje, na Note-u pa je potrebno malo bolj pritisniti na zaslon in odpre od prve. Če se samo dodakneš zaslona ne deluje. Rahel dotik na Mate se mi bolj dopade, če bi uporabljal senzor odklepanja.Glede odklepanja z prstnim odtisom, ni tako dobro kot je bil LG V30, seveda drugi senzor. Je pa ODLIČEN v primerjavi z Xiaomi MI9. Sedaj kako to drugi občutite ne vem, meni(osebno) dela precej dobro.
Sem probal sedaj doma in mi kaže enako i.e. 48 Mbps ne glede ali imam BT on ali off. Probam še jutri v firmi in ti javim.Če boš imel čas sprobaj z speed testom z vključenim BTjem , naslednjič pa brez. Me zanima če se rezultati razlikujejo.
V firmi tudi ni razlike, če je BT ON/OFF, v obeh primerih niha med 52-56 Mbps.Hvala, očitno je z mojim nekaj narobe.