No, pri meni kot rečeno, ravno obratno. Prenos podatkov preko mobilnega omrežja LTE zelo zelo slab. Čeprav ikonca 4G skorajda vedno vklopljena oziroma prikazana, črtica pa samo ena ali dve. Če preklopim na samodejno 3G/2G potem je veliko bolje toda tudi potem full skače enkrat polno drugič spet brez, na isti lokaciji. Samo klicanje ni problem zaenkrat tudi nisem zasledil, da bi bil nedosegljiv, no upam da sem dosegljiv, zaenkrat se še nobeden ni pritožil, obvestila pa itak ne vem, če na Telemachu dobiš o nedosegljivosti. Bolj je problem, ko grem na net-chrom, ko mi sploh noče vzpostavit povezave ali pa samo melje pol ure preden mi pokaže določeno stran, velikokrat pa napiše; ni povezave poskusite ponovno naložit stran. Pa to zadnjič sredi Kranja, ko sem vklopil zemljevide ker sem potreboval navigacijo. V kartici mislim, da ni problem ker ravno pred tem na P20pro in 30 teh problemov ni bilo, ravno obratno imel sem veliko boljši prenos od vseh mojih kolegov, tudi na zelo zaprtih lokacijah.
Tako da ne vem, na servis ga ne bi nosil ravno zaradi tega, ker predvidevam, da bodo rekli kot tebi, da je vse v redu.
Počasi ga bom imel dost, ravno zaradi parih malenkosti, ki so mi najbolj pomembne me spravlja ob živce. Signal oziroma prenos podatkov mi je pa ena najpomembnejših. Če bi se to dalo odpravit preko nastavitev ali s kakšnim updejtom ok, drugače pa no go.
Če ne bi bilo te štale s Trumpom, definitivno ostanem na Huaweiu.