Galaxy Nexus

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
zgleda da bodo drzale napovedi o 4-5 nexusih do konca leta. Sony, lg, o htcju se dosti suslja...pustimo se presenetit
smile-1.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Fantastično. Naj se razlikujejo samo po hardwareu, software z updejti naj ima pa izključno Google čez. To je prihodnost.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
659
113
Če pa že, naj proizvajalci izdelujejo svoje aplikacije, ki jih je mogoče naknadno naložiti. Npr zbirka appov za Note stylus.
Ne pa da že v osnovi zabloatajo sistem s crapwareom.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ja.. ali pa, da ob prvem zagonu vprasa, ce nalozi touchwiz/sense/whatever ali bi raje basic sistem. Pa bi bilo cist OK.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Ali pa če vas tako moti software ki ga razni samsungi in htcji naložijo na telefon pa kupujte nexuse in pustite veselje tistim, ki jim je všeč da proizvajalci dodajajo svoje funkcije v telefone.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ne vem komu je kaj vsec to sranje.
smile-1.gif
Upocasni sistem, pametnega je pa itak redko kaj..

Nexusa pa pac od prihoda S3, One X nima nekega pametnega konkurenta na podobnem hw nivoju.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Galaxy Nexus je v mediaworld.it v trstu za 269 €
smile-1.gif
. (upam, da prav razumem letak in da ni kaksna fora)

Jutri grem po enega, še kdo?
smile-1.gif

LP,
PIC

Nazadnje urejeno:

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Verjetno bodo novi (in stari) Nexusi dobili Android 4.2 novembra.

S3 pa verjetno še lep čas ne
smile-1.gif

Iz ene strani:
As the site suggests, there is an opportunity for Google to make a product announcement at the Dive Into Mobile event hosted by All Things D on 29-30 October.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Zelo dobra ponudba.
Skrbi me samo da ima po testih zelo švoh baterijo.
Kaj pravite uporabniki, kako je z baterijo?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Kaj pravite uporabniki, kako je z baterijo?
Zdajle ga imam par dni. V mirovanju (in imaš izklopljene vse komunikacije razen 2G omrežja) in telefonski uporabi zdrži (glede na kazalce baterije) kar lep čas, drugače je pa ekran zelo požrešen (a tudi odličen - ne vidim, zakaj tako pljuvanje po teh matrikah, saj se s prostim očesom praktično ne vidi razlike). Brskanje po internetu je precej potratno.
Ne vidim pa. v čem je recimo SIII toliko boljši pri tako veliki razliki v ceni.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Jaz ko sem kupoval nov aparat 2 meseca nazaj sem se odločal ali vzamem S3 ali Nexusa in sem rekel, da ne bom več toliko denarja deval za telefone, kupil sem Nexusa in sem super zadovoljen. Res je S3 na papirju močnejši, ima nekaj cvetk v SW-ju ampak nič takega kar bi opravičevalo razliko v ceni. Samo delovanje sistema si pa upam trditi da je na Nexusu vsaj enako hitro če ne hitrejše kot na S3.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Citat:
Uporabnik keber pravi:drugače je pa ekran zelo požrešen (a tudi odličen - ne vidim, zakaj tako pljuvanje po teh matrikah, saj se s prostim očesom praktično ne vidi razlike). Brskanje po internetu je precej potratno.
Ne vidim pa. v čem je recimo SIII toliko boljši pri tako veliki razliki v ceni.
Jaz sem tudi sicer zelo zadovoljen s telefonom, mi je pa ekran najslabši del telefona... če primerjam recimo z one x (ali iphone 4), izgleda manj oster, je kar precej temnejši (jaz ga imam skoz na max), pri nižji svetlosti se pojavi šum, pa tudi bele in sive vlečejo na modro/zeleno.
Sem pa tudi jaz izbiral med s3, one x in nexusom, in se tudi meni nista unedva zdela vredna razlike v ceni
smile-1.gif
Upam, da bo naslednji res LG ali htc že zarad ekrana...

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
naj bi bilo 5 novih Nexusov. Predvidevam: LG, HTC, Samsung, Sony in Motorola.

Me pa ne bi presenetili, če bi predstavili še Nexus 10.

Božični prazniki se bližajo.