Galaxy Nexus

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Tale Sony izgleda odlično. Nexus bo vsekakor moj novi telefon, zdaj treba samo počakat, koliko proizvajalcev bo izdalo novega Nexusa in kateri bo najboljši oz. najlepši
smile-1.gif

Same here
wink-1.gif

Je pa tale Xperia mešanica med Xperio S in Xperio TX...zgleda hudo
cool-1.gif
Ne bi se branil česa takega...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
To je tudi po moje prav, da se bo na telefone drugih proizvajalcev nameščal original Goolgov sistem, ker je le to realen primer sistema. Tisto, ko potem proizvajalci sami nekaj packajo po SW-ju vsi vemo kaj iz tega nastane, nič dobrega.

I

Izbrisan uporabnik 474

Ni treba neki hud hardware - iPhone 5 po hitrosti šepa proti S3 z 4.0.4, z 4.1.1. nima več za burek, z 4.1.1 AOSP (ala Nexus) pa ga odpihne...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
@undefined vzem v roke nexusa, vzemi v roke sgs3 in porocaj kaj si ugotovil. Kljub nesijajnemu proti zelo sijajnemu hw, razlike skoraj ni. Apak kot receno, za tiste ki kupijete telefone po specifikacijah, nexus ni in ne bo za vas.
@jado kolko je tam postnine? Jodlari posiljajo brezplacno na balkan

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
@undefined vzem v roke nexusa, vzemi v roke sgs3 in porocaj kaj si ugotovil. Kljub nesijajnemu proti zelo sijajnemu hw, razlike skoraj ni. Apak kot receno, za tiste ki kupijete telefone po specifikacijah, nexus ni in ne bo za vas.
@jado kolko je tam postnine? Jodlari posiljajo brezplacno na balkan

15€ cca......vzame vas 2-3 skupaj pa si delite.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Potem že raje pri jodlarjih (pravzaprav pri naših jodlarjih - Majdič) vzamem, poštnina je zastonj, pa še EU garancijo naj bi veljala.
Sem hotel v Saturnu vzeti, pa me je pogoj servisiranja pri njih odvrnil od nakupa. Škoda edino, da je samo bel, ampak bom za skoraj 50 evrov manj stroškov že požrl.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Potem že raje pri jodlarjih (pravzaprav pri naših jodlarjih - Majdič) vzamem, poštnina je zastonj, pa še EU garancijo naj bi veljala.
Sem hotel v Saturnu vzeti, pa me je pogoj servisiranja pri njih odvrnil od nakupa. Škoda edino, da je samo bel, ampak bom za skoraj 50 evrov manj stroškov že požrl.

Počiš gor črn etui pa je
wink-1.gif

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Jurci pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Enako se meni dogaja predvsem ko se vzpostavi zveza in med pogovorom, ko sogovornik kakšno besedo glasneje pove?
Meni je moteče. Bom moral na servis nesti, žal...

Sporoči kako si uredil. Bojda lahko pomaga že update softwerja?
Z manjso zamudo odgovor
smile-1.gif
4.1.1. ni odpravilo problema, sel na servis, zamenjali zvocnik, potem je bilo OK...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Verjetno, ker ni fensi, pa ker so naši trgovci navadne mone.
Zadnjič mi je prodajalec telefonov pri Mobitelu rekel, da Nexusa nimajo več, ker "je že passe".
rolleyes-1.gif

Passe, itak, kaj neki je še en kup drugih starejših telefonov s slabšimi karakteristikami in višjo ceno.
Hkrati pa mi je ponujal starega Note-ja za 700 (ja, sedemsto) evrov v prosti prodaji (nisem hotel vezave, itak se ne izplača, razen v redkih primerih). Right.
bonk.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
prvo ker ni fancy ja, drugo pa je pomoje to tudi prodajna politiki googla.

Kak je lahko sploh aktualni model passe? to je lahko najhitreje takrat ko ga nadomesti novejsi model. jodlari pa jih prodajajo kot za stavo v slovenijo, nasim biserom pa se ne zdi vredno.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
žalostno je, da se pri nobenem operaterju ne prodaja Nexus. Mobisvet ga edino prodaja pri nas.

Jaz čakam na dan, ko bo možno Nexuse pri nas možno kupiti direktno prek Google Play-a. Kar se bojim, da še lep čas ne.