Galaxy Nexus

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
V tem času ko je porabil, da je našel temo, ter napisal vprašanje, ter potem še odgovor meni, bi že izvedel ali jih imajo ali ne.
smile-1.gif

impre

Pripravnik
19. apr 2008
332
7
18
Nič skrbet sem že zjutraj poklical in pravijo da imajo samo temno sive. Sem pa upal da bo napisal kdo ki ga naprimer ima v beli barvi (kupljenega na Mobitelu), tako da izvem iz prve roke.

kreso

Pripravnik
16. nov 2008
37
0
6
Mene zanima če zgubim garancijo z postopkom, ki spremeni Nexusa(YAKJUXW) v YAKJU, da bi s tem dubil upgrade na 4.1.
Hvala

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
po zadnjih info ne izgubiš, ker itak naladaš uradni "rom" od Googla in ne kakšnega skropucala.

kreso

Pripravnik
16. nov 2008
37
0
6
Nism mislu dobesedno..sm vprašal RAM2 pa da vidmo kaj bodo odgovoril če sploh bodo. Upam pa da garancije neizgubiš.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Kdaj pride nov Nexus? Trenutni je nivo SII, ze napovedan kaksen SIII "konkurent"?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
To se zna spremenit, ko bo sgs3 lepega dne 4.1 fasal. Samo tu se vidi kaksen fail je politika proizvajalcev, da 2 jederni nexus dela hitreje kot 4jederni sgs3, ki je hardwersko res vrhunska zadeva. Morala bi bit izbira ali hoces ob nakupu gor imet cistega androida ali z shitware od proizvajalca

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Zakaj bi se kaj spremenilo glede hitrosti? Hitreje od najhitrejšega ne gre
smile-1.gif

Za prehod iz Samsung Touchwiza na stock Android sem šel samo zaradi updejtov. Pri iPhonu mi je zakon da vsi takoj dobijo update mi pa žal sistem ne paše zato sem hotel podobno logiko na Androidu in je to to kar sem iskal. Za Nota Samsung ni bil sposoben spacati spodobnega ICS-a brez kernel bug-a ipd. še do zdaj, pa je že kar nekaj mesecev kar je uradno ICS prišel na Nota.

Sploh pa za 250€ kot je bil pri Mobitelu Nexus, nisem veliko razmišljal
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
To se zna spremenit, ko bo sgs3 lepega dne 4.1 fasal. Samo tu se vidi kaksen fail je politika proizvajalcev, da 2 jederni nexus dela hitreje kot 4jederni sgs3, ki je hardwersko res vrhunska zadeva. Morala bi bit izbira ali hoces ob nakupu gor imet cistega androida ali z shitware od proizvajalca
SGS3 je dobil uradni 4.1.1 ROM ta teden.

Ko bom zamenjal telefon bom si jaz tudi nabavil Nexus-a. Takoj dobiš novo verzijo Androida, itd.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
659
113
Jaz isto čakam na jesen ko bo novi Nexus.
Ko bodo pa ostali proizvajlci ponudili stock android na svojih telefonih bom pa spet pogledal tudi te telefone.
Zna biti že to jesen, da bo več nexus modelov od različnih proizvajalcev...