Galaxy Nexus

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
659
113
Mar bi bil tiho. Zdaj si bo pa šel pravi task killer inštalirat in posledično čisto zjebal sistem.
grin1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ksz.

Včeraj sem se mal igral z njim. Luštna zadeva. V roki mi ne deluje velik (res pa da sem pred časom uporabljal Note
smile-1.gif
). Razlika med SGS2 ni prav velika. Me pa moti, da je so tiste tri navigacijske tipke v sklopu zaslona, vsaj v večji meri. Tako da v večji meri ko se telefon uporablja in "razpoložljivega" ekrana praktično manj kot pa na SGS2. Pri predvajanju filmov pa gre v full screen. Ampak vseeno, se mi zdi, da bo na SGS2 nekako bolj prišel do izraza ICS, glede na to da bodo funkcijske tipke tiste spodaj. Drugače pa zelo luštna zadeva.

Mislim da tiste tipke zasedejo glih tiste 0,35", kolikor je večji zaslon Galaxy Nexusa od SGS2. Ko slikaš, ali pa gledaš filme/slike pa se itak tiste tipke skrijejo kolikor vem, v bistvu pa itak samo takrat rabiš celoten zaslon.

dmwajtjt

Zelenc'
10. mar 2010
20
0
1
ne morem več no. že 10 dni vsak dan hodim na spletno stran simobil napovedujemo in čakam kdaj bo napisalo datum, da je nexus na zalogi.

kaj sploh mislite, da bo letos, ali šele po praznikih?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Jaaa! Ja fak zakaj ga pol jaz ne dobim? Je to od operaterja odvisno? Na simobilu sem. Baje so neki problemi okrog izgubljanja signala na tej verziji. Si opazil kaj takega mogoce?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz sem na Mobitelu in še tudi nisem dobil 4.0.4 updejta za Galaxy Nexus

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Jaz imam Galaxy S in imam naložen 4.0.4 od Galaxy Nexus-a... pa Cyanogen je mal prste zraven imel...
cool-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Zanima me seveda za tapravi ota, po tej poti bi si ga ze davno gor naredil, samo nekak ni potrebe, ker ics je top shit
smile-1.gif

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Moj je bil kupljen pri Simobilu, pa je posodobitev dobil takrat, kot večina drugih. Moj SGN ima naložen original Google firmware (yakyju), tvoj pa zelo verjetno packarijo od Samsunga (yakjuxw). Drugače pa ni čisto nič narobe s to verzijo, vse dela tako, kot se pričakuje.
Če maš poln k* čakanja, naredi ročno posodobitev , da dobiš original Google firmware.

I

Izbrisan uporabnik 474

Ne verjamem, da ima packarijo od Samsunga, saj bi naj Nexusi imeli le AOSP verzije Androida, kar pomeni brez vtikanja prstov drugih proizvajalcev...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
pomoje pa ima prav. se mi zdi da sem za pedersko belega bral na engadget da ima samsung shit gor in tocno takega imam

I

Izbrisan uporabnik 474

Pol pa je to fail, ker fora Nexusa je ravno ta, da Google vzame od proizvajalca HW in nato naloži AOSP Androida gor... Mogoče je bil kakšen deal z Samsungom, cenejši HW, če lahko dajo gor kaj svojega.. Ne vem...

Vsekakor pa je na XDA dovolj custom ROM-ov, od pure AOSP do imitacij iPhona (meni neznanka, zakaj iz boljšega na slabše, ampak opcija pa je le), samo ne vem, zakaj se ljudje toliko bojijo root-at svoj telefon in naložit druge ROM-e. Moj Galaxy SIII je imel še isti dan custom ROM...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
jaz sem vsakega do zdaj rootal, ampak po dolocenem casu, ko se navelicam originala. je pa to za nexus res fail, kao pure android, pa korejci prste vmes vtaknejo. saj na oko jih ne locis, ampak nekaj je vseeno drugace

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Seveda je fail, ampak krivda je tukaj na strani operaterja, ker sploh prevzame telefone, ki niso takšni, kot uporabnik od njih pričakuje (torej brez navlake in takojšnja posodobitev). Kupec pa itak ne ve, ali bo dobil čisti Google, ali navlako, dokler ga ne prižge. Jaz sem imel srečo, nekaj drugih tukaj gor, pa kot kaže ne.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
vsi beli so samsungovo sranje pod imenom yakjuxw. hvala bogu obstaja precej enostaven postopek da ga spremenis v uradno google verzijo pod imenom yakju. s tem se namesti gor originalni googlov 404 rom in tako kot ze zdaj vemo, dobimo julija gor jelly bean aka 4.1
smile-1.gif