Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Se strinjam ampak tudi leča je "bolj tako" v Galaxy Nexus. Če bo pred Galaxy S3 padla cena na kakih 350€ ga gotovo vzamem, da sem na tekočem z androidi, sicer pa nikakor ne.
Ko si Note omenil, mene pride z mojo naročnino na simobilu 500€, že na mobisvetu pa polna cena 489€... in potem pri simobilu dobim bonus mislim da 50€ ali 60€, če podaljšam za dve leti in ne vzamem aparata... se pravi me pride 430€ preračunano...Citat:
Uporabnik dmwajtjt pravi:
ne vem kako je ceneje po redni ceni.
že galaxy note. je če že imaš samo orto v nulo. in npr. vzames le 100mb je cena 420€. ne vem kje je ceneje v redni
popravte me če se motim
galaxy nexus pa bo tud cenej po moje.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik dmwajtjt pravi:
ne vem kako je ceneje po redni ceni.
že galaxy note. je če že imaš samo orto v nulo. in npr. vzames le 100mb je cena 420€. ne vem kje je ceneje v redni
popravte me če se motim
galaxy nexus pa bo tud cenej po moje.
No, a se ti torej ne splača podaljšati za 2 leti? ali pa reč sestri, bratu, da preko nje podaljšaš? tako ali tako boš rabil še to naročnino ane..
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Jaz sem šel danes iz firbca malce pogledat Nexusa, da vidim kako je kaj z velikostjo. Sem ga primerjal z mojo Omnio HD, pa telefon v bistvu sploh ni neki večji, pa ima za skoraj 1 inch večji zaslon. Še vedno sem v dilemi, kaj nabavit...ali Nexus, ali Note, ali mogoče SGS2.
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Jaz sem šel danes iz firbca malce pogledat Nexusa, da vidim kako je kaj z velikostjo. Sem ga primerjal z mojo Omnio HD, pa telefon v bistvu sploh ni neki večji, pa ima za skoraj 1 inch večji zaslon. Še vedno sem v dilemi, kaj nabavit...ali Nexus, ali Note, ali mogoče SGS2.
note .. nimas kej studirat če pa ti je prevlek pa sg2 ... nexus precenjen
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Prvi vtisi, malo poročaj..
V reviewju na engadget, če se prav spomnem, so rekli, da tisto ni task killer ampak samo seznam nazadnje odprtih aplikacij in vse kar nardiš s tem swajpom je to, da jo odstraniš iz seznama.Citat:
Uporabnik keks22 pravi:
Od vseh novosti pri ICS mi je najbolj všeč taskkiller. Samo lepo swypneš odprt aplikacijo in se zapre