Galaxy Nexus

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Se strinjam ampak tudi leča je "bolj tako" v Galaxy Nexus. Če bo pred Galaxy S3 padla cena na kakih 350€ ga gotovo vzamem, da sem na tekočem z androidi, sicer pa nikakor ne.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Se strinjam ampak tudi leča je "bolj tako" v Galaxy Nexus. Če bo pred Galaxy S3 padla cena na kakih 350€ ga gotovo vzamem, da sem na tekočem z androidi, sicer pa nikakor ne.

Če je cena trenutno Nexus S v Avstriji 200€, bo tudi Galaxy Nexusu padla:) bo pa verjetno S3 nekje okrog 700€ (v SLO).

dmwajtjt

Zelenc'
10. mar 2010
20
0
1
spremljam že nekaj časa to debato. komaj čakam da simobil da ven ta telefon. si vzamem 3 gb downlowda imam pa itak pol telefon najbrž za manj kot 300€.

Zato ne razumem, zakaj drugi bi čakali da pade redna cena, a ni itak najcenejše kupit preko simobila?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
V kolikor imaš redno veliko porabo telefona in interneta (in posledično drag paket), potem se splača. V nasprotnem me pa telefoni pridejo ceneje, če jih kupim drugje po ''redni ceni''...

tobacco

Pripravnik
3. okt 2007
118
11
18
ksz...
Ker je v tej temi tudi nekaj govora o Nexus S, ne bom odpiral nove teme. Želel bi samo povedat, da sem svojega Nexus s-a nadgradil na ICS in stvar deluje res zelo zelo dobro. V nekaterih državah so že dobili uraden OTA update na ICS, jaz sem si pomagal s tem http://bit.ly/ryUmf8
Nexus s, ki si ga laszim je nerootan, vglavnem brez kakega koli posega. Če je že bilo se ošpravičujem, drugače pa lastniki Nexus S-a, kar veselo na delo. Cel postopek traja max. 10 minut.
Lp

dmwajtjt

Zelenc'
10. mar 2010
20
0
1
ne vem kako je ceneje po redni ceni.

že galaxy note. je če že imaš samo orto v nulo. in npr. vzames le 100mb je cena 420€. ne vem kje je ceneje v redni
popravte me če se motim

galaxy nexus pa bo tud cenej po moje.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik dmwajtjt pravi:

že galaxy note. je če že imaš samo orto v nulo. in npr. vzames le 100mb je cena 420€. ne vem kje je ceneje v redni
popravte me če se motim

Ko si Note omenil, mene pride z mojo naročnino na simobilu 500€, že na mobisvetu pa polna cena 489€... in potem pri simobilu dobim bonus mislim da 50€ ali 60€, če podaljšam za dve leti in ne vzamem aparata... se pravi me pride 430€ preračunano...

dmwajtjt

Zelenc'
10. mar 2010
20
0
1
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik dmwajtjt pravi:

popravte me če se motim

No, a se ti torej ne splača podaljšati za 2 leti? ali pa reč sestri, bratu, da preko nje podaljšaš? tako ali tako boš rabil še to naročnino ane..

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Prvi vtisi, malo poročaj..
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Jaz sem šel danes iz firbca malce pogledat Nexusa, da vidim kako je kaj z velikostjo. Sem ga primerjal z mojo Omnio HD, pa telefon v bistvu sploh ni neki večji, pa ima za skoraj 1 inch večji zaslon. Še vedno sem v dilemi, kaj nabavit...ali Nexus, ali Note, ali mogoče SGS2.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Jaz sem šel danes iz firbca malce pogledat Nexusa, da vidim kako je kaj z velikostjo. Sem ga primerjal z mojo Omnio HD, pa telefon v bistvu sploh ni neki večji, pa ima za skoraj 1 inch večji zaslon. Še vedno sem v dilemi, kaj nabavit...ali Nexus, ali Note, ali mogoče SGS2.

note .. nimas kej studirat če pa ti je prevlek pa sg2 ... nexus precenjen

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:

note .. nimas kej studirat če pa ti je prevlek pa sg2 ... nexus precenjen

Ne sej Note mi ni prevelik, sam je pa ICS veliko boljši od Gingerbreada al kaj že ma Note. Vem da bo dobil update v Q1 2012, sam vseeno...bom mogu še mal razmislit
smile-1.gif

keks22

Zelenc'
23. nov 2009
9
0
1
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Prvi vtisi, malo poročaj..
smile-1.gif

Lepo sede v roko, samo nebi škodilo, če bi imel 5 cm daljše prste, ker dejansko z eno roko s težavo dosežem celoten ekran. Nameščen FW je 4.01, zaenkrat še noče samodejno namestit 4.02. Od vseh novosti pri ICS mi je najbolj všeč taskkiller. Samo lepo swypneš odprt aplikacijo in se zapre

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz.

Včeraj sem se mal igral z njim. Luštna zadeva. V roki mi ne deluje velik (res pa da sem pred časom uporabljal Note
smile-1.gif
). Razlika med SGS2 ni prav velika. Me pa moti, da je so tiste tri navigacijske tipke v sklopu zaslona, vsaj v večji meri. Tako da v večji meri ko se telefon uporablja in "razpoložljivega" ekrana praktično manj kot pa na SGS2. Pri predvajanju filmov pa gre v full screen. Ampak vseeno, se mi zdi, da bo na SGS2 nekako bolj prišel do izraza ICS, glede na to da bodo funkcijske tipke tiste spodaj. Drugače pa zelo luštna zadeva.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Citat:
Uporabnik keks22 pravi:
Od vseh novosti pri ICS mi je najbolj všeč taskkiller. Samo lepo swypneš odprt aplikacijo in se zapre
V reviewju na engadget, če se prav spomnem, so rekli, da tisto ni task killer ampak samo seznam nazadnje odprtih aplikacij in vse kar nardiš s tem swajpom je to, da jo odstraniš iz seznama.