Galaxy Nexus

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Aja, saj res, I'm dealing with Fandroidist's
hysterical-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Aja, saj res, I'm dealing with Fandroidist's
hysterical-1.gif
Ma niti ne no, ravno pred najavo sem bil mnenja, da zdaj je pa res cas, da zacnejo pri Googleu malo razmisljat o celotnem "look & feel"u sistema in dodelajo sistemske aplikacije, kot "eh, bodo ze userji dodali funkcije", da ne govorim o GPU pospesitvi UI-ja, ce tega zdaj ne bi dodali, bi verjetno moj naslednji OS bil iOS ali WP7. No, ocitno so se zganili v tej smeri, je pa odvisno od proizvajalcev strojne opreme, kako bodo dodelali gonilnike za to, kolk vem je trenutno pospesena le Tegra in trenutni GPU v uporabi na Nexus S in Galaxy Nexusu, to je PowerVR.

Ravno to mi je vsec pri iPhone4S, da se niso sli igre hardware-a in raje dodelajo softver ter paket kot celoto. Ravno to je manjkalo Androidu, pa se bodo morali delat na tem. ICS je pomoje odlicen in velik korak v to smer.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Se strinjam popolnoma. Ravno to, kar si omenil me pri Androidu nikoli ni popolnoma prepricalo. Tole na Nexusu je videt super. Bo treba se v praksi se poigrat.

Sem pa potihoma pricakoval vseeno mal vec od hardwara. Samo bolj gledam ICS, bolj mi je vsec..

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kakega HW-a?

Jaz sem WP7 user in pač sploh ne vem kter proc je notri....okol giga.
grin1.gif

Nauk? Boli me k**** če je notri hrček, če vse laufa tko kot mora.
cheer.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Pri nas verjetno spet okoli 450€ s podaljšanjem, kar je sicer veliko ampak normalno za ta rang.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Pri nas verjetno spet okoli 450€ s podaljšanjem, kar je sicer veliko ampak normalno za ta rang.

Če bo cena tudi pri nas 649€, kot na Danskem, potem bo morda pri tušu v recimo Free20 tam nekje okrog 400€.
Vsaj SGS2 je 419, redna cena 679. Je pa res, da bodo potem cene recimo SGS2 padle.
Bomo videli kakšne bodo cene pri nas.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja samo kolikor sem gledal sample photos,.. se mi zdi da dela 4S malce boljše slike, video pa sploh.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Glede na to da je ICS praktično edintičen kot 3.1 na Samsungovih tablicah se mi zdi da kaj prav veliko ne bodo šarili z ICS. Bo pa to zmagovalno, ker že 3.1 mi je zelo fleten za uporabo, tako da bo to na telefonih zmaga.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Review od TheVerge.com:

Kakšno mnenje imate vi? Samsung Galaxy Nexus ali Galaxy Note?? Ne vem kaj točno bi vzel. Vem da je ICS veliko boljši od trenutne verzije 2.3.5, ampak ko bo Note dobil posodobitev bo po mojem boljši od Galaxyja. Velikost mi ni nek problem.
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Če ti velikost ni problem potem defintivno Note. Prime ima pač ogormen ekran drugače pa klasičen telefon..Note je pa vseeno že toliko večji, da konkretno nadomesti tablico v mnogih primerih. Predvsem kar se tiče browsanja. Če pa ti karkoli prav pride imaš pa še stylus
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Top shit.....zgleda kot druga liga napram trenutnim ceglom na vseh področjih.

Kar se tiče pa Vs. Galaxy note pa....ne vem zame je note samo za kake novinarje.
stupid-1.gif