Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Pred mesecem je pošla roba pri mobitelu. Sem se zagrel zanj, a nisem nič dobil. Potem sem vzel GS2. Velika napaka. Vsaj napram Desireju, ki ga še vedno raje uporabljam kot samsunga.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Pred mesecem je pošla roba pri mobitelu. Sem se zagrel zanj, a nisem nič dobil. Potem sem vzel GS2. Velika napaka. Vsaj napram Desireju, ki ga še vedno raje uporabljam kot samsunga.
kaj je pa narobe z SGS2?
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
kaj je pa narobe z SGS2?
slabša odzivnost displeja, tipkovnice se ne morem navadit, prve 14 dni se je nonstop sesuval, gps se povezuje dolgo, browzerji se "čudno" razporedijo besedila,.... android je 4.0.3. Nekak mi je bil bolj všeč desire. Plus pa štejem baterijo.
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz
Ko sem 2 mesca nazaj prodajal Samsung Galaxy Nexus in ga probal spravit v promet so me na Bolhi obravnali kot, da sem prizadet, da probam Nexusa menjat za iPhone 4S. Večina jih je verjetno mislila, da je to v rangu Nokiee 3310.
Citat:
Uporabnik impre pravi:
Mi lahko kdo razloži kaj moram inštalirati, da mi bodo delali videi na 24ur.
Hvala.