Enoprostorec za cca. 10.000 EUR

helltom

Pripravnik
17. maj 2013
67
1
8
No fajn. Mašina 1.6 HDI odlična, problem je lahko samo z FAP filtrom (filter trdnih delcev), če delaš daljše fure in AC teh problemov ni, dodaja se tudi nekak aditiv, da pospešijo izgorevanje trdnih delcev. Sicer pa - odličen forum: http://www.citroenar.eu/

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Kaj pa hipotetično če vzamem bencinarja in dam predelat na plin? Kako se te mašine obnesejo?

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Še tole: a se bolj splača kupit pri preprodajalcu zaradi garancije ali direktno od lastnika. A obstaja bojazen, da so kilometri prevrteni pri preprodajalcu?

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Pri meni ga imata dva sodelavca in sta zadovoljna. Eden je kupil 1.6 močnejšega tri leta starega letnik 2011 za dobrih enajst jurjev. Drugi pa pol leta starega tašvohnejšega testnega letnik 2014.
Je pa res da nad 120km/h začne poraba enormno naraščati. Poraba je slabih 6l povprečno

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Mah, te mine vse, resno...sklepam da se da potem lahko nek drug radio notri in se instalacijo nardi na volan + zvocnik na streho. Ampak bedarija brez primere

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.486
113
Ti veš kaj, počas bo zate velala tista, da se štorja nikol ne konča, ker pupka za vsako rešitev na zalogi en problem ima. Ti nisi za rabljen avto kupovat, zate so novi, tam poklikaš, kar rabiš in to je to. Pri rabljenih moraš dat pa enim stvarem prednost, ker nakonc te mam na sumu, da boš našel super avto, z minimalni kilometri, vozil ga je dedek....sam barva ti ne bo všeč....

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Tisti 2014 je v bistvu Partner sem se spomnil
redface-1.gif
. Ta pa ima buetooth.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Malo boš moral razmislit o rangih vozil, ki si jih ogleduješ. Berlingo pač ni primerljiv s Picassojem in Alteo.

Večina radijev za naknadno vgradnjo ima modri zob, nekateri celo obvolanske komande, telefonski zvok bo pa preko vgrajenih zvočnikov in to je to.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Tak sem bil jaz zadnje leto, ko sem kupoval rabljen avto
redface-1.gif
tako, da grem ta teden kar novega po lastnih željah iskat. Par let starega takega kot sem hotel pri nas ni bilo iz tujine me pa niso zanimali.

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
mhm, z rabljenimi imaš odločno preveč dela
smile-1.gif
najprej, da ga sploh najdeš, potem da določiš opremo, potem pa še s tem, da ga voziš po servisih, hehe. aja, saj ne, nekaterim delajo rabljeni avti brez težav...
tudi jaz imam raje čas za kaj drugega. poklikaš in počakaš na novega
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
mhm, z rabljenimi imaš odločno preveč dela
smile-1.gif
najprej, da ga sploh najdeš, potem da določiš opremo , potem pa še s tem, da ga voziš po servisih, hehe. aja, saj ne, nekaterim delajo rabljeni avti brez težav...
tudi jaz imam raje čas za kaj drugega. poklikaš in počakaš na novega
smile-1.gif
Ja, najlažje je novega vzet
cool-1.gif
.
Tako da je za nas potem večja izbira.
grin1.gif

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Napisi si kaj ti je nujno od opreme. Berlingi imajo po pravilu slabsi hi-fi, ergo bluetooth bo problem. Ma pa bluetooth vsak radio za 100 enot.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
A pa ima kateri od teh berlingotov bluetooth tefoniranje?

pomoje je fajn da pogledaš tudi za partnerje. da ne boš osredotočen samo ne berlingote.
ker to je identičen avto z drugo značko na maski.

imam partnerja l. 2012 ki ima prostoročno telefoniranje. zelo fajn deluje.
imam 1.6 hdi z 92km. če nisi kakšen alter dirkač ti bo povsem dovolj,saj avto že sam po sebi ni namenjen dirkanju.
tudi lega na cesti je povsem zadovoljiva.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Pežoja ne kupim in pika.

Od opreme bi rad tempomat, mulifunkcijski volan, zadnje senzorje, pot. rač., bluetooth, zatemnjene šipe.

Senzorje komot vgradim, bluetooth pa v avtih tipa berlingo ni samo 100€, ker je treba nabavit še posebej zvočnik.

C4 očitno potem. Pa ni enega slovenskega za ta denar trenutno. Oz. je eden

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Človek hoče švaba ali pa preoblečenega švaba, noče francoza pa čeprav dobi za enak denar več avta, ampak bo v petih letih zgubil 50%, proti VAG kjer zgubi polovico.

Aja pol je pa razumljivo boljš je zgubit samo polovico pri VAG, kot pa 50% napram PSA
hysterical-1.gif

In Dacia Naj bi bil romun
evil.gif

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Pežoja ne kupim in pika.

Od opreme bi rad tempomat, mulifunkcijski volan, zadnje senzorje, pot. rač., bluetooth, zatemnjene šipe.

Senzorje komot vgradim, bluetooth pa v avtih tipa berlingo ni samo 100€, ker je treba nabavit še posebej zvočnik.

C4 očitno potem. Pa ni enega slovenskega za ta denar trenutno. Oz. je eden

zakaj ne pižoja?

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Imel, vse crknilo. Ima sestra, vse crkuje. Izguba vrednosti katastrofa. Ni opcije, da ga kupim.