Enoprostorec za cca. 10.000 EUR

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.693
6.714
113
pri taščici
Pa ves da peugote incitroene delajo pod isto streho ista ljudje. Dopoldne poeugote, popoldne pa citroene? Malo sem prispodobe napisal, ampak samo toliko da ne bos rekel da ni si vedel da sta "dvojčka".

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Isti kot ona... Ne kupim Renault Traffica, kupim pa Opel Vivaro... Pa je delan na isti liniji, skupaj še za Nissan, isti deli se vgrajujejo... Razlika je v emblemih in mogoče v multimediji. In to je vse...

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Dobro, hvala ti, saj si povedal svoj mnenje. Ne rabiš se več trudit. Jaz bom že našel avto zase, samo sem pri nekaterih znamkah res mrzel.

Ja, gledam tudi doblote, ker C4 ni ENEGA za kupit, so vsi uvoženi, Berlingo ne premore bluetootha, da mi je za crknit smešno v teh časih. Ja, za 10.000 EUR pričakujem, da ma kanta s katero se bom vozil tempomat, pot. računalnik in bluetooth. Mater sem zahteven ane!

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Saj to imam v mislih ja. Samo v the visokih avtoih je dodatno 200-300 EUR stroška, če hočeš da dela kot treba. Ni dovolj, da imaš zvočnih v radiu, ampak je treba napeljat mikrofon nad voznikovo glavo. Pa v tem primeru nimaš komand na volanu. A pozna kdo PSC OMAHEN d.o.o. Industrijska ulica 5 Grosuplje?

Tista altea na plin mi je načeloma zanimiva.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Saj to imam v mislih ja. Samo v the visokih avtoih je dodatno 200-300 EUR stroška, če hočeš da dela kot treba. Ni dovolj, da imaš zvočnih v radiu, ampak je treba napeljat mikrofon nad voznikovo glavo. Pa v tem primeru nimaš komand na volanu.
Najbolje, da kupiš odluženo kanto, ki pa bo imela vse noter, tudi bluetooth
zmaga.gif
.
To, da bi kupil odličen, preverjen avtomobil in potem dal tistih 300 EUR za bluetooth in bi imel potem vse v odličnem avtomobilu, to je pa preveč, ja. Absolutno. Javi čez eno leto, če se ti bo kaj kolcalo po tistih 300 EUR-ih.
wink-1.gif

Kar se Altee tiče, je zelo verjetno iz Italije
grims-1.gif

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Ja, 300€ za radio, 150 za zatemnit šipe pa po možnosti naj dokupim še senzorje...šipe pač rabim, ker velikolrat pustim robo čez noč in bi rad malo skril. Pa sploh nisem rekel, da ne bom vzel berlingota, ampak me moti da se oglašuje kot vsa možna oprema potem pa nima take osnovne funkcije

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Vse kar pišeš je malenkost proti potencialnim stroškom, če kupiš krš, ki bo imel vse.
wink-1.gif

Kolikor sam vem ima večina Berlingov od letnika 2012 naprej bluetooth že noter. Seveda tistih, ki so bili v osebni uporabi kot družinski avto. Vsaj nekaj mesecev nazaj, ko sem se s tem bolj temeljito ukvarjal, je bilo tako.

Torej, najprej se odloči za avto in potem najdi dobrega. Če pač ne bo imel kakšne malenkosti reskiraj tistih par 100 EUR za naknadno vgradnjo in bo.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Ja, sem govoril s parimi lastniki, s Citroeni načeloma nimajo težav, s pežoji pa vsi. SIcer pa je moja izkušnja taka, da ga ne kupim pa pika. Ne vem zakaj ne morete tega razumet. Že zato ga ne kupim, da mi bo potem pol famijile govorilo da sem butelj, ker sem se spet nategnil, ko bo nekaj crknilo.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Očitno ne razumeš da pežo = citroen, v primeru partner/berlingo to 100% drži. Ampak kupi raje citroena, je boljši!
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Pleh isti? Oprema ista? Cena ista?

Če je, potem odpade tudi berlingo.
Dejansko gre za ISTI avto, le znak gor in par optičnih zadev je drugačnih. Oba se izdelujeta na istem tekočem traku iz istih materialov, itd.
Toliko o Peugeotih, ki crkujejo in Citroenih, ki delajo.
evil.gif