Enoprostorec za cca. 10.000 EUR

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Kaj ko bi ti prepustil nakup avta ženi? Si nisem misli, da bom kdaj to napisal, ampak tukaj bo očitno bolje.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Kaj ko bi ti prepustil nakup avta ženi? Si nisem misli, da bom kdaj to napisal, ampak tukaj bo očitno bolje.
hysterical-1.gif

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:

Bo res bolje, ker na tele komentarje se zanašat, je res obupno. Predlagali ste pežoja, pa pežoja, pa še enega pežoja. Pa enega renoja.

Ko pa iščem dejanski avto, pa najdem pežoja, pežoja, pežoja pa renoja.

Najbolje da se žena s tem ukvarja, bo sigurno kupila pežoja ali pa renoja pa bo.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Glej, simpl. Za 10 jurjev in s tvojimi zahtevami je pač to na trgu. Če ti ne ustreza boš pač pač še malo počakal in dvignil budget ali pa spremenil zahteve.

In že enkrat si vbij v glavo, da Citroen je isto kot Peugeot. Potem se ti bomo morda nehali smejati.

Pa še tole: prav imaš, da imaš zadržke pred C4 Picassoji iz uvoza za ta denar. Večina jih je namreč zamortiziranih, po možnosti še karamboliranih in pa precej tudi s kimavčkom. Lep recept za katastrofo. Imajo pa zato vsi BT.
grims-1.gif

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
To je informacija, hvala. Pač konkretnega avtomobila ni na netu. Sicer meni ni nihče nič rekel za partnerja ko so govorili o pokvarljivih pežojih, so mi govorili pa za ostale. Je pa vprašanje po katerem receptu je narejen. Po pežojevem ali po citroenovem? Pa zakaj ima pežo več opreme za ta denar?

Edit: 13 strani pa noben ni tega predlagal: http://www.avto.net/_AVTO/ogla...-Lastnik-Slo...

ZGleda ok voz. Kaj pa mašine in ostalo?

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Bom šu pogledat tega opla ja. Čeprav sem rekel da ne renoja - grand scenic: a imajo že ketno?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.693
6.714
113
pri taščici
Zdaj pa se preberi koliko tezav je v zadnjem desetletju s ketno in koliko z jermenom.
Bolje dati tistih 200 evro za jermen in sponar kot pa jurja ali pa dva za "nepokvarljivo, večno" ketno.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Nisem nič o tem bral. Kaj pa 1.9 scenic? Saj so mi kr všeč, priznam. Opreme je tudi dovolj. Kvari se verjetno toliko kot berlingoti itd...

A ima kdo mere prtljažnika pri roki?

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Pleh isti? Oprema ista? Cena ista?

Če je, potem odpade tudi berlingo.
Dejansko gre za ISTI avto, le znak gor in par optičnih zadev je drugačnih. Oba se izdelujeta na istem tekočem traku iz istih materialov, itd.
Toliko o Peugeotih, ki crkujejo in Citroenih, ki delajo.
evil.gif

tako je.
samo ljudjem to dopovedat.
bonk.gif

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Jih je pa zelo malo 2.0, samo tega sem našel od prvega lastnika, pa še ta je uvožen + avtomatik. Čeprav mi izgleda lep in ima dosti opreme:
http://www.avto.net/_AVTO/ogla...rivilege%20A...

Bi pa dejansko tega vzel, ker ima vse kar rabim pa še cena mi je ok. Sem se sprijaznil s francozom pač...šefica tudi pravi, da je ok.