Nekateri rabljeni so že sedaj, dražji kot noviKdo pa pravi da si želimo. Eni ki sanjajo kako lepo jim je bilo v jugi bodo lahko to občutili na lastni koži.
inflacija, brez goriv , redukcije in prazne police, da o tem kako so bili rabljeni avtomobili dražji kot novi.
Sicer pa, kakšno idejo lahko dobite TUKAJKokr vidim, se alter smetana pripravlja na apokalipso. Nisem vedel, da so to sami pusiyi.
Vsi imamo mio idej kako preziveti.Kokr vidim, se alter smetana pripravlja na apokalipso. Nisem vedel, da so to sami pusiyi.
Znamo! Violeta je zakon.......
A si res ne znamo vec.drugace rit obrisat kot s trislojnim odisavljenim paloma papirjem.
Pri flaši je problem, da ne sme biti dolgo pod ničlo.Vsi imamo mio idej kako preziveti.
Dokler bodo trgovine polne in odprte 24/7.
Ko tega ne bo vec, pa....spomnite se stale s kvasom in skret papirjem marca/aprila 20.
Ajd pa ce nekako se razumem kvas(kako hudica ni zmanjkalo moke?) Ne razumem skret papirja.
A si res ne znamo vec.drugace rit obrisat kot s trislojnim odisavljenim paloma papirjem.
Spomin koga imas ti?V Sloveniji ni bilo nobene štale s skret papirjem.
Kaj točno te tukaj stiska? A ti bi šel v trgovino kampirat, ko bo kriza, pa te je strah, da jo bodo zaprli zaradi nedelje ali praznika?Pri trgovinah nas pa že stiskajo, ko so nam odvzeli nedeljski in praznični delovni čas.
Jah, vsaj tistih 12 ur na dan bo na toplem v trgovskem centru.Kaj točno te tukaj stiska? A ti bi šel v trgovino kampirat, ko bo kriza, pa te je strah, da jo bodo zaprli zaradi nedelje ali praznika?
Saj sem napisal: "v Sloveniji". Pri nas si lahko takrat izbiral med različnimi vrstami skret papirja.Spomin koga imas ti?
Jaz imam zelo slabega, pa ocitno imajo nekateri se slabsega
Bitka za toaletni papir
Zakaj v času koronavirusa tako noro kupujemo nekaj, kar ne nudi posebne zaščite pred okužbo?<br />www.delo.si
Ne razumem te najbolje!Saj sem napisal: "v Sloveniji". Pri nas si lahko takrat izbiral med različnimi vrstami skret papirja.
Zdravo,Imam nek UPS, potem pa ko bo ta prazen,