Iz katere ustanove ti pišeš?
Glede na tvoje umotvore in konstantno visenje tu na netu, definitivno nisi samooskrbna.
Glede na tvoje umotvore in konstantno visenje tu na netu, definitivno nisi samooskrbna.
Ce uplinjak prav gori, potem mu veje ne predstavljajo tezav.In kaj boš s tistimi smrekovimi vejicami počel? To bo zabilo dimnik ko bi rekel keks. Imaš veliko variant, ko se vzame v vzdrževanje hosto in si za plačilo pelješ ven drva, dva taka poznam in se grejeta zastonj že lep čas..
Ja, pa Nemčija je napadla Ukrajino. Sicer pred 80 leti ...
To se ves čas pojavlja v vseh temah. Recimo podučite se zgodovino pa potem dalje. Nemčija nikoli ni imela namena začet totalne vojne, nemčija nikoli ni napadla zahodnih držav. Resnica je da je francija prva napadla nemčijo, kot pomoč poljski. Nemčija niti ni odgovorila na napad ampak se je skušala pogajat, ko so ji francija & zavezniki začeli omejevat dostop do švedskega jekla in začeli kopičit orožje na meji z fr pa je izvedla napad na zahod. Skratka kdo je odgovoren za totalno vojno v evropi je čisto stvar pogleda zmagovalcev.Gargamel, na začetku 2. svetovne vojne si je svet tudi zatiskal oči in si govoril: to je med Nemčijo in Avstrijo, to je med Nemčijo in Poljsko ... Ni se končalo preveč lepo. Tudi sedaj se ne bo, če bo svet preveč popuščal agresorjem.
Za tvoje nebloze imaš temo od vojni v Ukrajini, kamor jaz ne pogledam več. Mogoče bi lahko to temo pustil malo resnejšo in svojo prorusko bolezen zdravil tam?
Lahko to zagotovijo admini? Če ne morejo, pač še ena tem v katero ne pogledam.
S 15-letnim intervalom pa res ni nič narobe, glede na to da bodo kmalu prepovedali 20 let stare kurilne naprave...Krivi sami ker eni pizem vsakih 10 15 let menjajo ogrevanje glede na to kaj je moderno oz.kaj se dobi subvencija.
Gargamel, na začetku 2. svetovne vojne si je svet tudi zatiskal oči in si govoril: to je med Nemčijo in Avstrijo, to je med Nemčijo in Poljsko ... Ni se končalo preveč lepo. Tudi sedaj se ne bo, če bo svet preveč popuščal agresorjem.
Za tvoje nebloze imaš temo od vojni v Ukrajini, kamor jaz ne pogledam več. Mogoče bi lahko to temo pustil malo resnejšo in svojo prorusko bolezen zdravil tam?
Lahko to zagotovijo admini? Če ne morejo, pač še ena tem v katero ne pogledam.
Kolikor sem jaz slisal vrtine plina ne mores enostavno kar zapreti, zato se viske seziga.Rusi uporabljajo znano rešitev za viške plina.
Rusija namerno sežiga zemeljski plin