En dan pretepanja nimajo dovolj?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Zaslužijo ne, je pa to očitno razumna in pričakovana reakcija, če ti nekaj ni pogodu.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.361
3.053
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Zaslužijo ne, je pa to očitno razumna in pričakovana reakcija, če ti nekaj ni pogodu.

To je lahko reakcija reterdiranca in nikakor ni razumna. Kaj vse ni meni všeč in me moti pa zaradi tega ne hodim s šibrovko po mestu in streljam naokoli.
bonk.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Hepan pravi, da je to logična in normalna reakcija "pravih dedcev". Nekaj že bo na tem.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.581
5.156
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:Mene pa motijo ljudje, ki nosijo rdeče čevlje! Imam zato pravico, da jih tepem?
Nisem opazil, da bi ljudje, ki nosijo rdeče čevlje priredili 8 dnevni shod (ali vsaj enodnevni) na javnem mestu.
Dejstvo je, da prireditelji teh shodov hočejo provokacijo. Podobno kot nek odstotek navijačev hodi na nogometne tekme, ker računajo, da bodo imeli priliko za huliganstvo. Shod je narejen z namenom, da bo kdo tudi tepen, ker sicer jih ne bo nihče opazil. Ko bodo nasprotniki to pokapirali, bodo ugotovili, da brez pozornosti ne bo več kot pet novinarjev na prizorišču, ker bo postalo nezanimivo.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
glej, saj niste sposobni razumet, pa niti se mi ne da razglabljat...te gej parade so nepotrebne in so provokacija...in obstajajo ljudje ki jih to moti...

HEPAN poglej! Tudi ti zdaj provociraš s svojimi komentarji. Bi bilo prav, da te zdaj nekdo, ki se ne strinja s tabo premlati, ko zajca?
?

bonk.gif

pa saj ni cudno da slovenceljni ne znate niti enega navadnega formularja na posti izpolnit, ce ze mojega enostavnega besedila ne razumete? KJE SEM NAPISAL DA SI KDO KAJ ZASLUZI?!

glede mad mitcha pa... da bom bolj precizen, spolna usmerjenost drugega me ne zanima še manj se mi zdi potrebno da to razglasas na ulici....

strpnost pa je en taki novodobni termin, da postanejo vsa mogoca deviantna obnasanja normalna...samo strpn mores bit...

potem pa se dogajajo kot stvari, da popsleskan ded nasemljen v klovna, ker to spada polek ce si [cenzura] menda, smatran kot cisto normaln, en pijancek ki se ga napije pa je totalno nesprejemljiv za druzbo....

kakorkoli ze vi lahko tukaj nakladete o strpnosti, sprejemljivosti ipd, dejstvo je da 100% strpnost ne obstaja pa naj bodo to razmerja crni - beli, homici-strejt, priseljenci - domacini...ipd....

finta je, da ti pedri zahtevajo od nas strpnost sami pa niso strpni in nam vsiljujejo preko teh shodov njihovo miselnost, ups usmerjenost..

taksna so pac dejstva, vi pa lahko jokate kaka opica, nestrpnes, neumnez, zaplankanec karkoli druga pac...

spolna usmerjenost je intimna zadeva, ne pa nekaj iz cesar se dela šov

B81

22. jul 2007
37.945
11.126
113
Ti ne razumeš, da shodi niso brezveze, ampak se poskuša z njimi nekaj doseči...recimo poroke istospolnih ali kaj podobnega..tako da v bistvu ne provocirajo, enako kot javne stavke in shodi sindikatov...

Navijači pa pač pridejo zato, ker je prilika za pretepe in izživljanje.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ksz:

Shod, s katerim se hoče družbi povedat, ok tudi mi smo tukaj in smo kar smo in lahko živimo v sožitju je legitimen. Ni portrebe po glasnem vpitju,žvižganju in "posiljevanju" z gej kulturo.
Ali se loči to dvoje?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
glej, saj niste sposobni razumet, pa niti se mi ne da razglabljat...te gej parade so nepotrebne in so provokacija...in obstajajo ljudje ki jih to moti...

HEPAN poglej! Tudi ti zdaj provociraš s svojimi komentarji. Bi bilo prav, da te zdaj nekdo, ki se ne strinja s tabo premlati, ko zajca?
?

bonk.gif

pa saj ni cudno da slovenceljni ne znate niti enega navadnega formularja na posti izpolnit, ce ze mojega enostavnega besedila ne razumete? KJE SEM NAPISAL DA SI KDO KAJ ZASLUZI?!

glede mad mitcha pa... da bom bolj precizen, spolna usmerjenost drugega me ne zanima še manj se mi zdi potrebno da to razglasas na ulici....

strpnost pa je en taki novodobni termin, da postanejo vsa mogoca deviantna obnasanja normalna...samo strpn mores bit...

potem pa se dogajajo kot stvari, da popsleskan ded nasemljen v klovna, ker to spada polek ce si [cenzura] menda, smatran kot cisto normaln, en pijancek ki se ga napije pa je totalno nesprejemljiv za druzbo....

kakorkoli ze vi lahko tukaj nakladete o strpnosti, sprejemljivosti ipd, dejstvo je da 100% strpnost ne obstaja pa naj bodo to razmerja crni - beli, homici-strejt, priseljenci - domacini...ipd....

finta je, da ti pedri zahtevajo od nas strpnost sami pa niso strpni in nam vsiljujejo preko teh shodov njihovo miselnost, ups usmerjenost..

taksna so pac dejstva, vi pa lahko jokate kaka opica, nestrpnes, neumnez, zaplankanec karkoli druga pac...

ti si pa res bogi, če ti geyi vsiljujejo svojo usmerjenost. Tist stric, k te je za rokico prjel in te peljal za vogal, ni isti, kot so ti na teh shodih veš. Mogoče ti je on vsiljeval svojo usmerjenost. Ne skrbi, na shodih ti pa noben ne bo vsiljeval svoje usmerjenosti. Komot jih greš podprt kot straight dedc, pa tud straight boš prišel z shoda, ne skrbi.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ksz:

Shod, s katerim se hoče družbi povedat, ok tudi mi smo tukaj in smo kar smo in lahko živimo v sožitju je legitimen. Ni portrebe po glasnem vpitju,žvižganju in "posiljevanju" z gej kulturo.
Ali se loči to dvoje?

men se zdi, da dokler bo folk za njimi kazal s prstom in jim pljuval pred noge, je potreba, da se tem dopove, da so tukaj, kljub vsem batinam, grdim pogledom, zbadljivkam...

sej kot pravim... ko ne bo več problem, da se 20 geyev dobi, takrat bo zadeva rešena in tud shodov ne bo več.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Brez skrbi, te povsem razumemo, za formularje pa nikar ne skrbi.
Nisi napisal, da si kdo zasluži, vsaj ne s temi besedami, praviš le, da je pretepanje OK in razumljivo, kar do neke mere pomeni isto, ker so to menda iskali.

Se pa s spolno usmerjenostjo nekaterih obremenjuješ, če te motijo popleskani strici. Če ti ne paše, ne rini tja in bodi do njih indiferenten (česar verjetno ne zmoreš, ker je to naslednja stopnja od tolerance).

Ded je našemljen v klovna, da se ga opazi, to je vse. Seveda ne obstaja 100% strpnosti, jaz recimo, ne prenesem mentalno lenih ljudi, samo to še ne pomeni, da to opravičuje kakršnokoli!!! nasilje. Pazi zdaj, parada, še tako našemljena NI nasilno dejanje, nikakor.

Pazi zdaj ti finto, homoseksualci ti preko parad NIČESAR ne vsiljujejo, le opozarjajo na določene probleme. Še ena finta je, pred ne tako davnimi časi so podobne reči počele ženske, da so dobile volilno pravico, še pred tem so ga nekaj srali po paradah črni, da sso jim priznali samo to, da so ljudje. Hecna finta, aneda. Al boš rekel, da je bilo tudi to vsiljevanje česarkoli?

Ne, verjetno si samo latentni homoseksualec, ki ga je okolje prisililo v trenutno stanje. Pravzaprav nisi sam, takih vas je kar nekaj.

Imaš prav, spolna usmerjenost bi morala biti intimna stvar vsakega posameznika, ne pa da je predmet razslojevanja. Ti je že bolj jasno, kje je problem? Tudi vera je intimna stvar, zakaj potem gledamo klovne v kiklah, ki skačejo vsi okičeni okoli, za njim pa cel trop ovc?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.361
3.053
113
Lublana
Obišči stran
@HEPAN

Žal očitno res nič ne razumeš. In potem ti nam, da neznamo formularja izpolnit
hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

In kaj je narobe, če je nekdo popleskani ali oblečen v klovna???
bonk.gif

Sploh pa so med slovenceljni in verjetno tudi drugod po balkanu ničvredne pijandure bolj sprejemljive v družbi in nekaj čisto normalnega, medtem, ko je pa človek oblečen v klovna očitno nekaj najbolj groznega
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Največja finta pa je, ko vsi ti strpneži in oh in sploh tolerantneži skačejo v zrak in pljuvajo takoj, ko ima kak shod kaka cerkev.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Največja finta pa je, ko vsi ti strpneži in oh in sploh tolerantneži skačejo v zrak in pljuvajo takoj, ko ima kak shod kaka cerkev.
zmaga.gif

hysterical-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Imaš kakšen primer?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Tukajle se je lepo pofočkal en tak kvazi-strpnež:

Citat:
Tudi vera je intimna stvar, zakaj potem gledamo klovne v kiklah, ki skačejo vsi okičeni okoli, za njim pa cel trop ovc?

Pomojem si se prej pofočkal ti, da ne razumeš napisanega...
smile-1.gif

Zlatan_27

Pripravnik
14. jan 2011
36
0
6
Krh srh me spreleti ko berem izjave nekaterih.Smo v letu 2012 ali 1012?Ne razumem te nestrpnosti.
Kar se pa tvoje izjave Killakhan o cerkvi tiče,bi pa tud rd kšn primer in po čemu lahko nestrpnost nekaterih primerjaš s tem kar doživljajo gayi!?
Drgač pa,Cerkev ima razno razne bonitete na račun države torej samih državljanov,kaj imajo istospolno usmerjeni???

mistique

Guru
16. jun 2009
14.189
1.973
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Zlatan_27 pravi:
Drgač pa,Cerkev ima razno razne bonitete na račun države torej samih državljanov,kaj imajo istospolno usmerjeni???

Če se malo pošalim, imajo istospolno usmerjeni od države in državljanov sredinski prst (na žalost nekaterih, ne v rit).

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Tukajle se je lepo pofočkal en tak kvazi-strpnež:

Citat:
Tudi vera je intimna stvar, zakaj potem gledamo klovne v kiklah, ki skačejo vsi okičeni okoli, za njim pa cel trop ovc?

Tudi ti spadaš med tiste, do katerih sem jaz nestrpen? Mentalne lenobe? Al si kam padel, ko si bil otrok? Je mogoče samo preveč črk naenkrat za prebrat?
Počasi, besedo za besedo preberi vse, kar sem napisal, morda boš potem razumel ta stavek, na katerega si se tako posrečeno obesil.
Še namig, nikjer nisem napisal, da sem kakorkoli nestrpen do cerkve in njenih ritualov, dal sem jih le za primer, ker na njihovo žalost cerkveni dostojanstveniki v kiklah nekako spadajo v kontekst pofarbanih dedov, ki skačejo kot klovni.