Obupno veliko. Če ne pozna miksa slo elektrike, naj ne piše.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kolk je pa pri količini co2 brcnil v temo? Še vedno dobimo precejšen delež iz teša, pa se nekaj (deset)let bo zagotovo tako.
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Primerjati ceno elektrike z neobdavceno ceno dizla? Super novinarstvo, bravo. Me pa zanima, kako se v realnosti navadis na to, da ti ves cas odsteva kapljice do naslednje vticnice :/
http://www.te-sostanj.si/si/odgovornost-do-okolja/naravno-okolje/211Citat:
Načrtovani blok 6 bo za eno kWh v zrak izpustil približno 0,85 kg CO2, obstoječe naprave pa ga izpuščajo okrog 1,2 kg.
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Eeee, sory, ne zameri, ni blo tak mišljeno. Se strinjam, da ni primerjave s tem lapanje in tvojimi strokovnimi članki. Žal se ima danes že vsak za novinarja, pa sam veš, da tudi vsak novinar ni novinar. Mea culpa.
Izračun je precej točen začuda, je tudi mene presenetila količina svinjarije, ki jo proizvede(mo) za elektriko. Resnično bi rekel, da je manj...
No, NEK proizvaja nulo, tak da, ko bom imel električarja, se bom tolažil s tem da se vozim na jedersko energiro, raje kot na premog
http://www.te-sostanj.si/si/odgovornost-do-okolja/naravno-okolje/211Citat:
Načrtovani blok 6 bo za eno kWh v zrak izpustil približno 0,85 kg CO2, obstoječe naprave pa ga izpuščajo okrog 1,2 kg.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Zanimivo, kak nivo retorike uporabljaš, ko nek lajik opiše svojo prvo izkušnjo z e-vozilom. Kot da si pojedel vso pamet sveta ...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Popolna bebavost. Če ne zna med kranjem in Lj skočit na polnilno, naj ga pa bo strah. Če ne zna dat filat, naj se ne vozi.
Ni prvi teskt tega butlja, in kar je najhuje, ta človek je šef nekakšnega faksa (pa ne bi smel niti narisanih ovc čuvat, kar se mene tiče).
Pa ja, naj vozijo svojega električarja in spizdijo nekam s svojimi pridigami. Ne pa da se teži normalnemu folku, ki jim avto pomeni le prevozno sredstvo. Vegani, pedri, islamisti, električarji ... vse povsod ista zgonjena pesem z namenom pranja možganov.Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Kakšen užaljen napad na heretika, ki je podvomil v vašo e-religijo.
.
Mah identično kot applovci ali pa tisti, "verniki v UFO žitne kroge", ki so napadli modele, kateri so priznali, da jih delajo.
.
Otroci.