Podjetje je pa, da se še kdo ne naserjeŽaluzije.
Podjetje je pa, da se še kdo ne naserjeŽaluzije.
Vcasih se potem pokaze da pa stvari niso take kot jih nadobudni internetovec predstavlja...Podjetje je pa, da se še kdo ne naserje
Da, pa ravno JAZ (MI) lahko ocenjujemo kogar koli (NAS).Ti nisi sposoben enga smiselnega sestavka na tem forumu skupaj spacat tko da tezko mene al pa kogarkoli drugega ocenjujes.
Če tako pomislim, je zajebano gledat vsak dan en flek na dragih vratih, ki se ga ne da odstranit.Glede da še ni odprl nove teme kjer bi spraševal o vratih še vedno upa da bo dobil denar ali vrata.
Hvala za nasvet kaj in kako.Sem se spomnil primera, k je sodelavec naročil kuhinjo pri nekem dokaj znanem podjetju (oz njegovi podružnici), plačal vnaprej, kuhinje pa ni in ni bilo. In potem se je razpisal na FB in njegovi frendi, so njegov zapis delili naokrog po FB. ...
Dejstvo je, da s takim zastraševanjem v 95% uspejo, ker ljudje stisnejo prpe.sad - verjamem, da je tako ja. Samo, če nisi poznan s temi zadevami oz potekom, pol te tak "grozilni" spis precej prestraši. No, sej pol je useeno čez čas dobil kuhinjo, je pa vseeno kar stresna izkušnja
zakaj bi se vstrašil, če si povedal resnico? resnico govorit okoli ni nič kaznivega.sad - verjamem, da je tako ja. Samo, če nisi poznan s temi zadevami oz potekom, pol te tak "grozilni" spis precej prestraši. No, sej pol je useeno čez čas dobil kuhinjo, je pa vseeno kar stresna izkušnja