Bemu sunce - dajte mi voucher “iz rednega” - razliko za “časovno primerno obravnavo, po lastni presoji” bom pa sam dodal. Samo ne me potem “omejevati”, da sem prišli “izven sistema nazaj v sistem”).
In kolikor se bolano sliši - to bo skrajšalo tudi čakalne za tiste, ki (žal) nimajo dovolj za “preskakovanje”).
Mimogrede - sem eden od tistih, ki je “preskočil” čakalno vrsto, ker sem sam plačal “pregled”. Štos je v tem, da sem kakih 20 let “čakal” (beri: nisem sitnaril, ne vlekel bolniških), ampak, ko je pa noga (in bolečina šla v nebo) do konca odpovedala, iskal čimprejšnjo rešitev in mi “ni bilo težko plačati” za pregled. Glavni štos je v tem, da bi me moral “sistem” vsaj kakih 20 let (ok - 15, ker 20 let nazaj ni bilo dovolj kapacitet ozr. ni bila rutinska operacija) poslati na operacijo hernije in vrniti v delovno okolje in mi posledično tudi poboljšati kvaliteto življenja - a je bilo “lažje” vsake toliko plačati “bolniško”. Če ne bi “preskočil”, bi verjetno še danes “trpel” - tako pa zadnjih 6 let kar lepo vplačujem v sistem, namesto, da bi vlekel iz njega.