Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
Ma saj, zakaj sploh it od doma? Razen, če to pač moraš zaradi šole, službe, ženske ali spora z domačimi. Glede na to, da je danes polno geekov, ki pri 25ih preživi 16h na dan zaprt v sobi in ne komunicira z nobenim pri bajti, bi bilo brezveze, da hodi nekam stran, ker bo še lačen. Pa tudi samskih je ogromno, živeti sam nekje v lastnem stanovanju pa je dolgcajt...
Zakaj?
En razlog je, da medgeneracijska simbioza na dnevni bazi ne funkcionira. Imet vsak dan pogovore z mamo, babico.. enostavno to ne gre.
Drugo. Gledat/ poslušat 30 let iste 4 ljudi vsak dan. WOW, super razpon in raznolikost mnenj, pogledov, filozofije. Dbest.
In kdor je imel kdaj cimre, mogoče lahko ynosu prišepne, da morda res ne prideš nag izpod tuša, če imaš 2 cimra (btw: a doma pri mami si prišel nag izpod tuša, al kako), pridobiš pa po drugi strani izkušnjo drugih ljudi, njihovega razmišljanja, pogledov na svet, navad itd.. vse to PO MOJEM mnenju bogati človeka.
LP,
PIC
Ne vem zate, ampak jaz ko sem še živel doma in sem razmišljal, kako bi rad šel od doma (pa nisem imel dosti tekočih financ) si sam sebe nisem predstavljal s cimri...ampak sam oz. največ s partnerko. Tako, da lahko sam uredim dnevno sobo, postavim zvočnike kamor mi paše, kupim drag 3 slojni skret papir ker mi paše in mi ni treba skrbet, če bo kdo od cimrov težil pri deljenju stroškov....mi ne bo treba poslušat obiske od cimrov, če mi ne paše ipd...ipd...