Do katerega leta ste ziveli doma?

sad

Guru
24. avg 2007
21.243
9.873
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zakonodaja je večji krivec. Da ti odpustiš nekoga rabiš 50 utemeljenih razlogov

Se da zaposlenega tako v glavo jebat, da bo sam dal odpoved v roku enga meseca,
druga varjanta, meni nekako bolj prisrčna, enostavno ga pokličeš v pisarno in mu poveš da
zdaj bo še dobil plačo konc meseca, pol pa več ne ker je firma v velikih škripcih in več plač nebo in da je boljše če da odpoved in dobi še nekaj
odpravnine. (katere pol seveda ne dobi)
Hehe, in pol naletiš na zaposlenega, kateri se zaveda svojih pravic in bi znal videt, kdo bo koga bolj jebal.
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.405
7.517
113
KSZ

do 21 z mamo zivel v garsonjeri - iz tega se da sklepat da denarja ni blo glih...

pri 16 zacel delac v macu in iz tega kril vse svoje stroske razen hrane in bivanja doma.

Odselitev od doma je bila terminsko precej usklajena z redno zaposlitvijo, sli smo skupaj 3-je cimri. Super izkusnja, marsikajs em moral pozret ampak glede na to da nimam bratov ali sester sem se odlicno naucil upostevanja ostalih. Od enega cimra sem se naucil programirat... Dobil sem punca in ta je celo lahko prespala pri meni (v garsonjeri z mamo bi to bilo malce sick)... po enem letu je en cimer sel na svoje, midva z mojo pa si stanovanje deliva se z enim cimrom. Ce cimra ne bi imela, bi zivela v enosobnem stanovanju, tako pa imamo skupaj 3 sobnega in vsi trije profitiramo na dnevni sobi =)

Je pa v planu gradnja hise naslednje leto - ne boste verjeli - vrstna skupaj z obema prvotnima cimroma. ceneje pas e sami smo si sosede izbrali =)

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Stara hiša, nekoč prebivališče prednikov, zadnjih 20 let vikend (če bi tu vprašal za vrednost bi mi vsi napisali parcela v bregu - stroški rušenja = skoraj nič) in potem sva s sprotnimi prihranki in predvsem z lastnim delom vsak dan po službi in vikendi postopno prišla do odličnega bivališča na idilični lokaciji. Ni ravno novogradnja toda kakovost bivanja v ničemer ne zaostaja kot če bi si šel postavljat hišo za 120.000€. Ok, ni še čisto vse narejeno kot bi si želel (bo pa v letu ali max dveh če si še kaj novega ne namislim), toda pri 29 imam lastno hišo brez kredita... starša pa sama na 300m2 potem ko sem se jaz odselil, sestra ostala v Lj in na koncu še stara starša umrla...