Nove rešitve za nove probleme.
Jaz moje? 95% voznikov so moje preference?Tako kot ti/darjan/xyz svoje preference posplošujete na vse?
Nič. Ker recimo trojka ima 490km dometa. Torej bo tudi v neugodnih razmerah zmogla 300. In če se zgodi to enkrat mesečno, potem je pa no go, ne? Te pa je no go, če je takrat problem 15min na superchargerju se ustavit.Se tudi zgodi. In kaj zdaj. Domet pa v neugodnih razmerah kar lepo pade.
Ker supercharger je vedno na voljo na vseh relacijah.Nič. Ker recimo trojka ima 490km dometa. Torej bo tudi v neugodnih razmerah zmogla 300. In če se zgodi to enkrat mesečno, potem je pa no go, ne? Te pa je no go, če je takrat problem 15min na superchargerju se ustavit.
V najboljših al v najslabših razmerah? Ker če je domet 500km v najsklabših razmerah, se je ravno približalo nekak. Ni pa to neka divja prednost. Lohk na trojko počim prtljažnik na streho?Nič. Ker recimo trojka ima 490km dometa. Torej bo tudi v neugodnih razmerah zmogla 300. In če se zgodi to enkrat mesečno, potem je pa no go, ne? Te pa je no go, če je takrat problem 15min na superchargerju se ustavit.
Ne, lahko pa na kljuko.V najboljših al v najslabših razmerah? Ker če je domet 500km v najsklabših razmerah, se je ravno približalo nekak. Ni pa to neka divja prednost. Lohk na trojko počim prtljažnik na streho?
Zakaj bi si delal probleme?Ker supercharger je vedno na voljo na vseh relacijah.
Če iščeš probleme, jih boš vedno našel.
Ne šefe, znani so podatki povprečenega voznika v Eu in pri nas, in za te je VSAK EV popolnoma dovolj.Tako kot ti/darjan/xyz svoje preference posplošujete na vse?
Ne rabiš. Do 2035 imaš čas, karkoli imeti. Do takrat pa zna EV že tudi postati umazan svinjak, tako kot so dizli sedaj. Ali pa krivec za redukcije elektrike.Zakaj bi si delal probleme?
Do 2035 bomo mogoče lahko celo wireless polnili. Se pravi, avto se bo kar med vožnjo polnil OTA.Serijsko ne vem če sploh kateri, ampak do 2035 je še daleč. Druače pa tehnologija je že, vgradnja tudi ni problematična, samo trg mora pokazat interes - kar pa dvomim da bo, ker je vtikanje kabla veliko bolj enostavno ko se enkrat navadiš. Tudi mene je to na začetku skrbelo, parkrat sem sicer prišel do praznega avta, ampak se potem navadiš.
Drugače pa, imaš tudi appe ki te obveščajo, ko je avto ob xy uri preveč prazen in te opomni, da ga daj polnit, recimo.
Ne šefe, znani so podatki povprečenega voznika v Eu in pri nas, in za te je VSAK EV popolnoma dovolj.
ostali tukaj vlečete ven osebne preference, ki pa nimajo stika z realno potrebo povprečnega voznika.
Točno tako.Čisto nič nimam proti EV.
Ampak prepovedati prodajo ICE je pa bedarija, ki se jo lahko spomnijo samo od realnosti odklopljeni bruseljski birokrati.
.
To z kakršnokoli ekologijo nima ama nič skupnega.