Dizel, bencin, hibrid ali elektrika ?

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Mogoce je pa vserno bolje z elektricarjem raziskovati bliznje države, kot pa z avtodomom ali pa celo z avionom.letat na dopust na eksoticne destinacije.
Veš kaj je še bolje za okolje? Doma bit.
Pa nima veze, kaj je bolje.
Bolno je lapat o ekologiji v istem stavku s 40.000 km bez veze, ki jih očitno z ICE ne bi naredil. Ker teh 40.000 je bilo za njega zastonj, ampak nekdo jih je plačal.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Zakaj hvali? Ce jih je naredil jih je pac naredil, tu ni kaj. Njegov cas, kaj je tu problem? In ce jih je na strom je se vedno bolje za okolje kjer je bil, kot ce bi jih s auspuharjem. Ne vem kje je tu kaksna hvala in ostalo kar hoces napelat. Ce pa koga moti, da lahko s stromarjem naredi toliko na leto je pa to njegov problem. In super, ce jih je zastonj. Se pac znajde. Mu ne privoscis? Kaj tu ne stima?

Glede keyboard bojevnika pa hmm.. no comments. Bi pa rekel, da si zadnji, ki lahko kleplje o tem. Namrec, vse ves, vse obvladas, vsazga ucis kako pa kaj, za vsako stvar odlocas kej je / ni prav... Dej no, si supermen al kaj?

Osebno mi je vseeno, ne vem niti me ne zanima kaj vozis. Upam, da to kar ti pase. Vsekakor pa karkoli ze vozis ni najbolje, najbolj optimalno ali najbolj uporabno. Lahko je zate v tvoji glavi, ostali imajo drugo in njihov prav. Kot berem, ti nihce ne tupi kaj je edino pravilno, kako nimas pojma, samorefleksije etc... kot to pocnes ti. Tudi z bojevnikom in podobno te nihce ne obklada. Zdaj, ce to razumes ok, ce ne pa tudi... Forum itak vse prenese (sploh tale) tako da hude sekirancije ne bo.

• Haha
  • Objave ne odobravam
Reactions: ales85 in sad

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113
dobr, zdaj pa pretiravate. vsak večer, ko avto parkiraš v garažo, priklopit ni noben bav bav pa deal brejker. Za druge opcije, kot so bloki ipd, pa ne komentiram. Tam bo itak največ od stanovalcev odvisno, kako se bodo zmenili.
Če bo taka tehnologija kot je dons, se boste v vasi mogl zredat kdo bo kdaj filu.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
No, dej mi prosim
Zakaj hvali? Ce jih je naredil jih je pac naredil, tu ni kaj. Njegov cas, kaj je tu problem? In ce jih je na strom je se vedno bolje za okolje kjer je bil, kot ce bi jih s auspuharjem. Ne vem kje je tu kaksna hvala in ostalo kar hoces napelat. Ce pa koga moti, da lahko s stromarjem naredi toliko na leto je pa to njegov problem. In super, ce jih je zastonj. Se pac znajde. Mu ne privoscis? Kaj tu ne stima?

Glede keyboard bojevnika pa hmm.. no comments. Bi pa rekel, da si zadnji, ki lahko kleplje o tem. Namrec, vse ves, vse obvladas, vsazga ucis kako pa kaj, za vsako stvar odlocas kej je / ni prav... Dej no, si supermen al kaj?

Osebno mi je vseeno, ne vem niti me ne zanima kaj vozis. Upam, da to kar ti pase. Vsekakor pa karkoli ze vozis ni najbolje, najbolj optimalno ali najbolj uporabno. Lahko je zate v tvoji glavi, ostali imajo drugo in njihov prav. Kot berem, ti nihce ne tupi kaj je edino pravilno, kako nimas pojma, samorefleksije etc... kot to pocnes ti. Tudi z bojevnikom in podobno te nihce ne obklada. Zdaj, ce to razumes ok, ce ne pa tudi... Forum itak vse prenese (sploh tale) tako da hude sekirancije ne bo.
No, dej mi prosim povej, kje tupim, da je ev zanič? Ali silim komu svojo izbiro?
In kje sem napisal, da me briga, koliko km on naredi. Lahko tudi 200 jurjev, dol mi visi.
Bom še enkrat (zadnjič) napisal, nariše naj ti pa kdo drugi: bolno je v istem stavku blodit o ekologiji in hkrati pisat, da si naredil 40 jurjev ekstra kilometrov, ki JIH Z ICE NEBI. Faking je v tem primeru STOJEČ ICE bolj ekološki, kot 40.000 km prevoženih z EV.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113

Dokler bo Velenjski lignit gorel za EV filat ni to nič bolj eko od EURO 6 motorja in prepoved čez 15 let je fizično neizvedljiva. Ta hip Poljske in Švabske elektrarne ns polno gonjo kolm, da se hipsterji lohk preseravajo. Da o baterijah niti ne začnem. Ko se boste pa hipsterji naučil wate seštevat, pol se pa oglašite od interneta ki vse prenese. Pa nimam nič proti EV sam ko se začnete po z ekologijo hvalit, se mi pa pač obrne.

Digitalna fotografija je v par letih zrinla film. Zakaj misliš da ni blo treba subvencij in prepovedi?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
V redu. Te razumem. Sam se vedno mi je bols, da je okol mene cist zrak in ne smrdi po dizlu vsakic, ko me kdo prehiti / gre mim mene. Ce je teb vseeno, prav. Termoelektrarna je nepremicnina na fix tocki s filtri in vsem kar naj bi blo, pr avtih pa itak vsak 'znalac' ze dpf dol sraufa, da proftira par ficnkov etc... Dej no, smijurija na kvadrat pol take skise poslusat o cemerkoli. Ne rabimo tisoce mini sralcev povsod okoli nas (ice), v danasnjem casu res ne. Mal drgac se stvari lotevas pa gre. Ne vidm problema, z malimi koraki pa se nekaj nardi. Cakat na maxije, da bojo kej nardil nima smisla. Razen polnih ust, drugega nic od njih.

• Všeč mi je
Reactions: darjan in Marxon

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113
V redu. Te razumem. Sam se vedno mi je bols, da je okol mene cist zrak in ne smrdi po dizlu vsakic, ko me kdo prehiti / gre mim mene. Ce je teb vseeno, prav. Termoelektrarna je nepremicnina na fix tocki s filtri in vsem kar naj bi blo, pr avtih pa itak vsak 'znalac' ze dpf dol sraufa, da proftira par ficnkov etc... Dej no, smijurija na kvadrat pol take skise poslusat o cemerkoli. Ne rabimo tisoce mini sralcev povsod okoli nas (ice), v danasnjem casu res ne. Mal drgac se stvari lotevas pa gre. Ne vidm problema, z malimi koraki pa se nekaj nardi. Cakat na maxije, da bojo kej nardil nima smisla. Razen polnih ust, drugega nic od njih.
Že mojga euro 4 dizla nisi vohu pa boš šestko.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Digitalna fotografija je v par letih zrinla film. Zakaj misliš da ni blo treba subvencij in prepovedi?

Ker je po letih razvoja postala nepredstavljivo boljsa, predvsem prakticna od stare 'super' tehnike razvijanja. Ampak isto ni slo takoj, v prvi verziji. Od zacetka so bli.isto vsi pametni pa zanicljivi. Pocasi do tocke, ko so razvil senzorje, da niti najbolj zagovedani fotkoti niso vec mogl zanikat. Se bo ponovilo tudi tu, brez skrbi.

• Všeč mi je
Reactions: mags

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113
Ker je po letih razvoja postala nepredstavljivo boljsa, predvsem prakticna od stare 'super' tehnike razvijanja. Ampak isto ni slo takoj, v prvi verziji. Od zacetka so bli.isto vsi pametni pa zanicljivi. Pocasi do tocke, ko so razvil senzorje, da niti najbolj zagovedani fotkoti niso vec mogl zanikat. Se bo ponovilo tudi tu, brez skrbi.
Bo, samo ne v tej obliki. Tole je zabloda kot so ble varčne žarnice.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Bo, samo ne v tej obliki. Tole je zabloda kot so ble varčne žarnice.

Ne vem, bomo vidl. Ze to, da lokalno ne 'serjes' ampak samo tam kjer imas fabriko, elektrarno je neprimernombolje kot zdaj. Sploh pri nas, ko je tolk pametnga in rokodelskega folka, kateri presodi da dpf-ja ne rabi... Ni kaj reci.