Cela vas je pri nas <10 hiš...Bo, če ne bo mela cela vas EV.
Cela vas je pri nas <10 hiš...Bo, če ne bo mela cela vas EV.
Ok, jst bom doma filal. Imas pa prav, se zavedam da je to mozno in se zavedam, da se lahko zgodi. V temu primeru bomo sli na kosilo pa se kaksna siesta bo padla. Za ostalih 95% pa mislim, da bo super.To je res. Vendar na benz pumpi nikoli nisem čakal več kot petnajst minut.
Z EV - jem bi prišel na vrsto....jutri
Ajde no... Dia filma v določenih primerih še vedno ne preseže noben senzor
Če se CO2 ne bo znižal glede pričakovanj bomo pa malo privili standarde.in to s kakšnim namenom? da bi bi se lahko v evropi pohvalili, kako imamo super-duper nizek ogljični odtis, medtem ko na drugem koncu sveta tole:
potem pa imaš še miljardo lačnih indijcev, pa naslednjo miljardo afričanov in južnoameričanov, ki sanjajo o standardu, ki ga imamo danes evropejci, in so jim CO2 izpusti zadnja briga. se bomo morda čez 20 let vprašali, zakaj se navljub vsem našim odrekanjem, pa nižanju standarda in višanju življenjskih stroškov izpusti CO2 globalno še vedno večajo?
Hipsteraj je fajn stvar, vsake kvatre kej novga za hajpat...Ok, zmagal si. Ne poznam vec nobenga dinozavra, ki bi se s tem ukvarjal. Sem preprican da si tudi ti obupal. Ker je digital much better.
Vpraš na elektro kok kvadrat kabel gre do vas. Pol pa spet wate seštevat....Cela vas je pri nas <10 hiš...
Oh pa ne samo hipsterji.Hipsteraj je fajn stvar, vsake kvatre kej novga za hajpat...
Narobe si zastopu. Men je jasno, da profiji še fotkajo določene stvari na film, hipsterju pač ni.Oh pa ne samo hipsterji.
Japončki imajo poleg digitalca skoraj vedno tudi fotkič na film. Kakšen pa še polaroid za bonus
50+ hipsterji ste nepoboljšljivi...Ma kasn hipster clovek. 50+ jih mam, jebe se mi za hipsterje. Hevimetalc bradom i glavom. Edini hipster k ga grem se vedno pogledat (kadar so okoli nas) je tale (drgac s to novo 'kulturo' nimam stika):
Saj to je lahko že več kot preveč.Cela vas je pri nas <10 hiš...
In kje sem napisal, da me briga, koliko km on naredi. Lahko tudi 200 jurjev, dol mi visi.
Bom še enkrat (zadnjič) napisal, nariše naj ti pa kdo drugi: bolno je v istem stavku blodit o ekologiji in hkrati pisat, da si naredil 40 jurjev ekstra kilometrov, ki JIH Z ICE NEBI. Faking je v tem primeru STOJEČ ICE bolj ekološki, kot 40.000 km prevoženih z EV.
Ja ja zeleni preboj, samo ne na mojem dvorišču kurit premogaNe vem, bomo vidl. Ze to, da lokalno ne 'serjes' ampak samo tam kjer imas fabriko, elektrarno je neprimernombolje kot zdaj. Sploh pri nas, ko je tolk pametnga in rokodelskega folka, kateri presodi da dpf-ja ne rabi... Ni kaj reci.
A lahko vidimo sliko homologacije?Ne , pred 14 dnevi,novi Y, vem ker ga je sin registriral , nekje okol 800 eur , je pa homologiran na 88 KW ,100%
Saj to je lahko že več kot preveč.