Ali pa ne.Vidis, vse kaze da bos moral spremeniti lastna pravila.
Ta famozni 2035 je še daleč. Že sedaj niso vsi za.
Sem zihr, da bo na koncu zamaknitev za vsaj 10 let
Ali pa ne.Vidis, vse kaze da bos moral spremeniti lastna pravila.
Oh ne skrbi, tudi to bo zelo kmalu tudi za elektro vozila.cestnina....,
O ekologiji trosi neumnosti nekdo, ki je lani naredil 40.000 “nesmiselnih” km. Bob leta.
V glavnem priznaj, da si Gorenjc in zate je edino merilo, da je zastonj. In zato si pripravljen prilagoditi vse in potrpeti vse neumnosti. Samo, da je zastonj.
Ali pa ne.
Ta famozni 2035 je še daleč. Že sedaj niso vsi za.
Sem zihr, da bo na koncu zamaknitev za vsaj 10 let
aja, ker cena novega električnega avtomobila je pa enaka kot cena primerljivega ne-električnegaTi bom podal realen odgovor in ne hipotetičen, v štartu je investirala 3 jurje , da bo v naslednjih 10 letih privarčevala 30 jurjev
Med drugim tudi.Ja, mozno. Sinteticna goriva panto...
in to s kakšnim namenom? da bi bi se lahko v evropi pohvalili, kako imamo super-duper nizek ogljični odtis, medtem ko na drugem koncu sveta tole:Vidis, vse kaze da bos moral spremeniti lastna pravila.
Saj to je edino prav.Oh ne skrbi, tudi to bo zelo kmalu tudi za elektro vozila.
Tu ni nobene pavšalne matematike, pišem to kar imamo in kar koristimo in ne mislim nikogar prepričevat v nobeno stvar , lahko pa je nekomu v pomoč pri odločitvi , tudi sam sem nemalo idej, informacij dobil na raznih forumih in hvaležen sem vsakemu ,ki mi je karkoli pomagal .Tvoja pavsalna matematika odlicno deluje, kar tako naprej.
Tesla y je zelo velik EV , cena 46 jurjevTo je ravno moja situacija. Letno okrog 45kkm. In premlevam o duelu elektrarna + e-auto. Vse pa potegne s sabo se vec kobacanja. Zdaj je moj avto prvi avto za 5 oseb. Midva + 3 otroci. Kateri e-auto je sposoben biti udoben za 5? O tesli S ne bomo debatirali, ker ne dam 60k za avto.
Ne poznam nobenega lastnika EV, ki ne bi želel naslednji avto zopet EV, to pove zelo veliko.
Ali pa rabljen model X, prvi celo imajo free suc for lifeTesla y je zelo velik EV , cena 46 jurjev
Tesla y je zelo velik EV , cena 46 jurjev