Večinoma se ne rabi dve na booster. Za testenine/krompir je ena dovolj, kar delaš zraven ponavadi ne potrebuješ boost.Dovolj sta dve na booster
Večinoma se ne rabi dve na booster. Za testenine/krompir je ena dovolj, kar delaš zraven ponavadi ne potrebuješ boost.Dovolj sta dve na booster
Si pač izven povprečja. Zdaj pa povej kaj kuhaš tako groznega in posebnega, da rabiš VSAJ 3 na boost, kaj šele 4 ali 5. Seveda hkrati.Kaj ti ves kaj kdo rabi. Jaz imam 6 ind kuhalisc in dostikrat nucam 5, vsekakor pa vsaj 3 na boost. Ni vse samo v hrenovki in makaronih...
Na nulo ne, tako kot pri EV ne, ampak ja, velja isti princip.ČE v vse ICE tankaš efuel takoj skočijo izpusti vseh ICE na 0.
Saj ni treba nič posebnega. Sem šel gledat, danes mi je indukcxija + pečica večkrat porabljala 5+kW. Tokrat sicer ni hkrati laufal še pralni in sušilni, dostikrat pa. Sem šel za nazaj brskat, 9 kW ni tako redko. Max bre polnjenja avta sem pa 13 našel (kuhinja, pralni, sušilni, klima za gretje, pa mislim da je še kuhalnik za vodo laufal).Si pač izven povprečja. Zdaj pa povej kaj kuhaš tako groznega in posebnega, da rabiš VSAJ 3 na boost, kaj šele 4 ali 5. Seveda hkrati.
Povedal pa se vedno nisi nic, oziroma zakaj bi za eno vsakdanje kosilo potreboval vsaj 3 kuhalisca na boost.Saj ni treba nič posebnega. Sem šel gledat, danes mi je indukcxija + pečica večkrat porabljala 5+kW. Tokrat sicer ni hkrati laufal še pralni in sušilni, dostikrat pa. Sem šel za nazaj brskat, 9 kW ni tako redko. Max bre polnjenja avta sem pa 13 našel (kuhinja, pralni, sušilni, klima za gretje, pa mislim da je še kuhalnik za vodo laufal).
Evo, recimo: meso v pečici, hkrati omaka na eni plošči, pa pečenje zelenjave na drugi, pa recimo še juha ali še kaka priloga na tretji. normalno sobotno/nedeljsko kosilo. Med tednom pa 2 plošči, recimo, pa včasih pečica zraven.Povedal pa se vedno nisi nic, oziroma zakaj bi za eno vsakdanje kosilo potreboval vsaj 3 kuhalisca na boost.
Nisi zaznal sarkazma, ne?Na nulo ne, tako kot pri EV ne, ampak ja, velja isti princip.
Zdaj se pac vleces ven. Meni je povsem Jason, da se hitro doseze taksno porabo. Ampak to si napisal, da dostikrat vsaj 3 na boost. Kar je pac neumnost. Razen, ce zelis zavreti 100 litrov vode na plosci.Evo, recimo: meso v pečici, hkrati omaka na eni plošči, pa pečenje zelenjave na drugi, pa recimo še juha ali še kaka priloga na tretji. normalno sobotno/nedeljsko kosilo. Med tednom pa 2 plošči, recimo, pa včasih pečica zraven.
Je pa res, da boosta ne uporabljam oz. zelo redko, so je pa večina kuhališč po navadi na max zadnje par minut.
Da bi pa imel vse 4 na ful pa ne vem, če se je že kdaj zgodilo. Je bila vsaj ena na nekaj čisto malega, samo ohranjala toplo.
Ampak kot napisano;: bistvo je, da si hitro ne le na 5, ampak tudi blizu 10 kW.
Dejstvo je ,da število EV narašča , infrastruktura pa temu ne sledi, premalo polnilnic, pa še nekatere nedelujoče, pa tudi uporabniki filajo na 100% kar v veliko primerih ni potrebno- delajo gužvo po nepotrebnem, tako da ja, polnilnico je treba imet doma, tudi pri nas, če je pa v spregi z SE je pa toliko večji +V CA ze tezave tudi za tesle:
Problem je torej v ceni, ki ne odraža pritiska na infrastrukturo. Če bi se cena prevoza skozi tunel prilagajala pričakovanemu in/ali dejanskemu prometu, bi logisti in tudi občani začeli računati, kadj skozi kakšen tunel.Pred leti je na nacionalki nastopil en "strokovnjak", ki je dokazoval, da druga cel predora Karavanke ni potrebna. Letno število vozil ni problematično, samo neenakomerna razporeditev je problem.
To je problem komplet Amerike. Problem je v privat lastništvu, ko se vlaga minimalno in samo pobira dobičkeProblem Kalifornije je, da jo vodijo woke snežinkice, ki so počasi in vztrajno zjebale vse, kar se je zjebat dalo, vključno elektro energetski sistem.