Dilema

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
No saj. Tak "prijatelj" ni niti "kolega". Ampak to lahko ugotoviš le v takih in podobnih situacijah. Biti prijatelj z nekom samo v "dobrem" je enostavno. Soforumašica ima očitno pravega prijatelja, ki se lahko zanese nanjo in ona nanj. .
WORD
Res je, in tega je čedalje manj...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
pa se vedno ne vemo, ali jo je tisal al mu ga je vlekla
grin1.gif

@mojamura, dobro si opravila, poslusala si svojo vest. ampak malo srece si tud imela, da je tip ze sam sumil, da nekaj ne stima. tako je dobil potrdilo. zanima me, kaksna bi bila reakcija, ce bi se vedno "bil v nebesih" glede njunega odnosa. lahko da bi reagiral podobno, lahko pa bi poknilo med vama. kakorkoli, javi nam, kako se je ded odlocil. upam da jo bo nateral, varalico.

dilema

Zelenc'
10. jan 2012
5
0
1
Nikjer v celotnem postu ni zaznati, da bi šlo RESNIČNO za dilemo. Zakaj? Ker dileme v tem primeru NI ! Storila si prav, da si mu povedala in to je EDINA pravilna odločitev. V skadu z mojim razmišljanjem (sledi kasneje) to sicer ne bi smelo biti napisano, a v tvojem primeru je bila resnica EDINA PRAVILNA odločitev. Dovolj o tem.

Moje razmišljanje pa je (na splošno, o temi varanja) sledeče (četudi boleče): ne varajo zgolj tisti, ki te možnosti preprosto nimajo. Če pride do spleta nepredvidenih okoliščin, se slej, ko prej zgodi, da popustijo še zadnje zavore. In prosim, da slednji stavek preberete še enkrat, mogoče dvakrat, še raje pa trikrat, da boste doumeli. Če pride do spleta nepredvidenih okoliščin (!), ne kar tako, povprek. Seveda, nekateri ne bi prevarali partnerja nikoli v lajfu, a primarno je (pa lahko si zatiskate oči do konca življenja) to zgolj zaradi nezmožnosti, da bi do tega sploh prišlo. Mogoče tudi zaradi zaljubljenosti, ki prej ali slej začne usihati, sploh, če vam partner/ica ne daje pravega feedbacka.
Sicer pa je splošno znano, da je število ločitev v porastu in nenavsezadnje so skoki čez plot ena od neželenih opcij "srečnega" zakona.
Ne pričakujem pozitivnih odzivov, saj se tisti, ki razmišjajo podobno, verjetno niso niti oglasili. Vsem ostalim pa želim, da vas mož/žena/partner/ica ne prevara. Oziroma lepše povedano: da nikoli ne izveste za to ... :devil:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Mene osebno ne moti, če se folk goni med seboj, vendar, če varaš, varaj tako, da te nikoli ne bodo dobili! Če si pa budala in se izpostavljaš tako kot se je tale tvoja znanka, je prav da je popuši...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja pišuka prvi prispevek na forumu, pa še v tem je čutiti polno čustev za tipkovnico. Sem 95%, da je to tale oseba, kateri sicer nič slabega nočem. Celo spoštujem, da se je oglasila. Varanje je marsikdaj posledica mnogih dejavnikov.
roza.gif

@dilema..veliko osebnega zadovoljstva ti želim, kdrokoli že si
roza.gif

PumaAngel

Pripravnik
2. nov 2011
287
0
16
Citat:
Uporabnik dilema pravi:
Nikjer v celotnem postu ni zaznati, da bi šlo RESNIČNO za dilemo. Zakaj? Ker dileme v tem primeru NI ! Storila si prav, da si mu povedala in to je EDINA pravilna odločitev. V skadu z mojim razmišljanjem (sledi kasneje) to sicer ne bi smelo biti napisano, a v tvojem primeru je bila resnica EDINA PRAVILNA odločitev. Dovolj o tem.

Moje razmišljanje pa je (na splošno, o temi varanja) sledeče (četudi boleče): ne varajo zgolj tisti, ki te možnosti preprosto nimajo. Če pride do spleta nepredvidenih okoliščin, se slej, ko prej zgodi, da popustijo še zadnje zavore. In prosim, da slednji stavek preberete še enkrat, mogoče dvakrat, še raje pa trikrat, da boste doumeli. Če pride do spleta nepredvidenih okoliščin (!), ne kar tako, povprek. Seveda, nekateri ne bi prevarali partnerja nikoli v lajfu, a primarno je (pa lahko si zatiskate oči do konca življenja) to zgolj zaradi nezmožnosti, da bi do tega sploh prišlo. Mogoče tudi zaradi zaljubljenosti, ki prej ali slej začne usihati, sploh, če vam partner/ica ne daje pravega feedbacka.
Sicer pa je splošno znano, da je število ločitev v porastu in nenavsezadnje so skoki čez plot ena od neželenih opcij "srečnega" zakona.
Ne pričakujem pozitivnih odzivov, saj se tisti, ki razmišjajo podobno, verjetno niso niti oglasili. Vsem ostalim pa želim, da vas mož/žena/partner/ica ne prevara. Oziroma lepše povedano: da nikoli ne izveste za to ... :devil:

Dragica/dragec...veš, dva naj bi se o ključnih temah skupnega življenja dogovorila, kmalu po ''obdobju spoznavanja'', med njih sodi tudi zvestoba. Sama zaljubljenost pa je že dolgo znano, da ne vzdrži partnerskega odnosa. Zatorej ti mora biti tudi jasno, kako bosta vidva skupaj delovala, preden se odločiš za skupno življenje, v katerih stvareh se strinjata in kje in pa kako bosta pač razreševala ''spore'' ipd.
Nekaj povsem drugega pa je to, če komunikacije ni, torej to kaže na to, da si niti ti ne želiš ključnih vprašanj razrešit, da niti ne omeniš da ni feedbacka, ki si ga grozno želiš in to sam/sama premlevaš v glavi...potem prideš do sklepa, da te ne ljubi in da je vseeno če ''posežeš po drugem''.
V bistvi neveš kaj pravzaprav hočeš in če tega ne veš TI, kako naj ve to tvoj partner? Pa res me zanima, kakšne so te nepredvidljive okoliščine...a to pomeni, da s''spotakneš in padeš''?
evil.gif