Reševanje podatkov v androidu

Svizec

Pripravnik
17. avg 2007
59
1
8
MB
Po nadgradnji androida (hkrati sem naredil wipe data in factory reset) se mi nekaj podatkov ni povrnilo (wifi omrežja), kljub temu da imam backup in automatic restore obkljukan. Katere windows ali android programe uporabljate za reševanje podatkov notranjega spomina? Je sploh možno povrniti datoteko wpa_supplicant.conf?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.915
725
113
Na Nexusih se lepo shranijo vsa WIFI omrežja (razen seveda enterprise omrežij).

Svizec

Pripravnik
17. avg 2007
59
1
8
MB
Meni so se do zdaj omrežja vedno povrnila, zdaj sem jih prvič izgubil po nevem koliko letih. Kateri program pa priporočate za reševanje podatkov? Sprobal sem Undeleter, GT recovery in dr. fone, brez uspeha.

monsi

Pripravnik
15. feb 2009
42
2
8
Včasih se zgodi, da avtomatski backup zataji, to se je meni zgodilo ko sem menjal ROM. Zadevo se da dokaj enostavno rešit, če te ni strah konzole. Jaz sem se držal tega postopka preko ADB-ja in sem dobil vse nazaj
smile-1.gif
. Lahko si tudi narediš restore iz drugega telefona, samo mora pa imeti isti Google račun.

Svizec

Pripravnik
17. avg 2007
59
1
8
MB
Sem večkrat poskušal to metodo in žal ni delovala, prav tako ne še nekaj programov za reševanje podatkov, ter vnovičen factory reset z uvozom backupa. Očitno se ne da narediti nič več in bo šola za drugič, da je treba poskrbeti za dvojne backupe.
Hvala za pomoč.

jezek

Guru
24. jul 2008
4.273
1.821
113
Samsung telefon par let star, padel v vodo, zgleda živ saj se slisijo zvoki prejetih sporocil, ekran mrtev. Kateri SW za probat ce se da kaj resit, vsaj kontakte, ce ze slik ne?

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.303
209
63
Če je telefon zaklenjen (koda, vzorec, prstni odtis), ga moraš najprej odklenit, šele potem lahko dostopaš do njega preko kabla. To narediti na nedelujočem zaslonu zna bit pa kar izziv.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.303
209
63
Jaz ga nisem našel. Smo dali zamenjat zaslon.
Če si imel shranjevanje kontaktov na googlov account, jih imaš na contacts.google.com.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.693
349
83
www.kacnje.eu
Samsung telefon par let star, padel v vodo, zgleda živ saj se slisijo zvoki prejetih sporocil, ekran mrtev. Kateri SW za probat ce se da kaj resit, vsaj kontakte, ce ze slik ne?
Bo verjetno kar težko, saj ga moraš odkleniti.
Če pa si uporabljal Googlov sistem, se ti bo na novem telefonu itak vse pojavilo (posinhroniziralo iz Googlovega oblaka). Odvisno od nastavitev in tvoje uporabe njihovih storitev, ampak v idealnem primeru bi se ob prijavi v nov telefon začelo postavljati nazaj: kontakti, slike, nameščeni programi ... res odvisno od nastavitev.
Pač plusi (in minusi) tega, da predaš svoje podatke tem gigantom.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj