to, pa verjetno tudi varnostna zadeva, tako kot airbag ecu belezi ure delovanja in podobno..Btw., zadnjic ko sem kodiral GLCja sem na meniju v Launchu videl opcijo nastavljanja oz brisanja delovnih ur led žarometov. Je to še ena Mećkina fora predprogramiranih napak?
Meni so na takšnem letniku na uradnem servisu vse nadgradili (garancija), ampak je uspelo šele v nekem tretjem poskusu, ko sem jim pustil avto za en teden. Prej je pa ves čas jebalo na takšen način kot tebe. Pa še sedaj včasih traja kar dolgo, da naloži uporabnika, ampak recimo da ni težav. Pa nadgradnjo so delali poleti 2022, od takrat je (tok tok) mir. Imam pa oni veliki radio brez gumbov... Pa prej je radio sam od sebe vsake toliko časa še malo zatulil, se resetiral in še kaj. Ampak od tiste nadgradnje je pa mir, brez heca. Porsche Bravničarjeva.Eno splošno vprašanje. Imam Passat 2020 in mi začenja infotainment delati težave. Po prižigu avta infotainment "nalaga podatke userja", vendar jih nikoli ne naloži. Radio včasih deluje, včasih ne. Včasih se infotainment zbudi, pa deluje normalno. Opažam pa že od nakupa, da imam težave s povezavo v VW Connect aplikacijo, v resnici se mi nikoli ni uspelo povezati tja. Kakor da avtu ne deluje povezava, tudi če imam prenos podatkov nastavljen preko wifi in ne e-sim, mi VW app ni deloval.
Zdi se mi, da rabi posodobitev programske opreme. Koga priporočate za take stvari? Iščem bolj oseben pristop, uradnim servisom bi se za te stvari izogibal. Ne verjamem, da znajo kaj več, kot pa zamenjati cel infotainment za velike denarje.