Dilema

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
In kaj bi si mislil, ko bi ti prijatl rekel, kak je fino življenje v zakonu, kako vse štima in to....?
Postaneš hipokrit.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

sicer pozno, pa vseeno.

definitivno bi na tvojem mestu povedala, seveda tako, kot je že nekdo omenil, z določenim pristopom, za katerega pa verjamem, da bo pravilen, glede na to, da tega moškega poznaš že od mladosti in da sta zelo dobra prijatelja.

gledam pa iz tega vidika, da bi tudi jaz želela zvedeti, če bi se mi kaj takega zgodilo, kot tvojemu prijatelju, sploh pa glede na situacijo (tik pred poroko, ni še otrok - predvidevam)

nekateri so rekli, da njo poklicat na zagovor in jo nekaj spraševat, zakaj tako pa zakaj to, pa..... ne! če bo tipson želel ji dati možnost "popravca" bo ON razčistil z njo, zakaj ga je varala.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Epilog sledi takoj, ko jo odpustijo z urgence.
hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Bi povedali prijatelju, da ga punca/žena vara - če bi to sami videli?
Zakaj da/zakaj ne?

Nisem bral nič kaj so ti napisali kamaradi ampak vsekakor. A je tvoj prijatl (pravi prijatl)? Ali je samo kolega? A je pameten človek? Ti zaupa? Seveda! Povej mu, razen če je res budalo in ti ne bo verjel in boš ti na koncu tista najslabša. Seveda to situacijo presodi sama! Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Aja, ravno berem da te je ona tudi vidla, no, ko se bosta ločila in ko bo dost hudih besed bo to tudi ven prišlo da si ti kot njegova prijatlca to vedla in te bo na koncu v drek potisnila. Torej definitivno mu poveš
smile-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:

ona me je videla...zato je verjetno že v zadregi.

Šla bi do nje, ker si bila v zelo nadrejenem, močnem položaju, no razen, če se nista zmenila za trojčka s tvojim prijateljem ampak to bi itak izvedela. Skratka, izkoristiš priložnost in se lepo malce pogovoriš, si vsiljiva, ti predstavi "sodelavca". Potem pač kot strela iz jasnega, kako kaj njen fant, a je šel na toaleto, ker ga ni tukaj.

Kljub temu, da si že prepozna za tisto zgoraj imaš par potez na voljo. Poveš prijatelju, to je prva ampak ga najprej direktno vprašaj, če bi on rad izvedel ali ga punca vara, glede na to, da sta dobra prijatelja bo sigurn rekel kaj te je pičilo, da tako razmišljaš. Poveš njej in da mora ona njemu, to je druga. Lahko prideš nenapovedeno na obisk in skozi pogovor jo prisiliš, da mora povedati s kom je bila,tretja. Lahko si pa "modro" tiho, četrta in to velja če si mnenja, kar ne veš ne boli.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Zahebana stvar, lahko se zgodi da onadva držita skupaj, ti pa izpadeš razdiralka zveze.... upam da si to vzela v račun. Za res dobrega prijatelja bi tudi jaz naredil isto.

Sicer pa, če ona ve, ji lahko namigneš da ima na izbiro, ali mu v tvoji navzočnosti pove sama ali poveš ti..... ni ravno nujno da ti svojo glavo v giljotino rineš. Prisili jo da ona svojo
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Vem pa, da če bom tiho in se to čez čas izve, bom zgubila svojega dobrega prijatelja - tega tudi ne bi rada.

Kje je potem dilema
sprasujem se.gif
Best frend(ica) je best frend(ica).......pika!

Nista đabe več 10 let gradila prijateljstva.....

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zdaj ne vem, a ste spregledali da piše da je to dober prijatelj..če men dober prijatelj moči o takšnih zadevah (zve se vse, upam da vam je to jasno, če ne čez par dni pa čez par let)... je takoj EX, vsi so ex, ker vzamem puško.
.

Maš pravilen nick!
smile-1.gif

Zarad ženske nebi nikoli masakra šu delat
ne-ne-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Nimamo jih zastonj za štajerce
smile-1.gif
)

P.S.: aia pa šibkejša je mišljeno v smislu mentalne razvitosti....ne spola
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
ksz

V takem primeru bi sam prvo anonimno sporoču pa naj sam/a proba jo/ga ujet pr dejanju
Bi pa vsekakor povedu čez čas!
Zakaj anonimno? Veste kako smo deci slepi v primeru žensk da bi kakršnikoli izgovori bili pesek v oči in zapustil bi "frenda/ico"
ker je kao lubosumna na njuno zvezo in si zmišljuje
grims-1.gif

Sam tud poznam nekaj primerov a mi niso bliz te osebe tko da me prov briga naj se "kar_ajo
wink-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ma pubeci, puška je bila za popestritev posta
evil.gif

čeprav, zdaj še 1x premislil..wtf, potem ti taka "[censored]" še vzame otroka po ločitvi, bajto pa še pesa... takrat bi samo revolver opravil delo.

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ma te kao prijateljice so vedno ljubosumne na frende. Sama mu ne bi dala, noče pa tudi gledat, kako je on srečen z drugo.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
uuff....

takole je bilo.
se dobiva s prijatlom na kavi, najprej predebatirava vse kar se služb in ostale navlake tiče. nato pa me vpraša kako kaj jaz pa moja family, pa pravim v redu, da smo zdravi itd.
Nato seveda vrnem vprašanje kako kaj njegova oz onadva (skorpy res je, nimata otrok). Pa je čisto obraz spremenil, tak nek zagrenjen izraz je dobil. Pa jaz pravim: Kaj je - a so kakšni problemi?
Pa on pravi po nekaj minutni mučni tišini, da nekaj ni ok v zvezi....skratka, da dvomi v pravilnost odločitve o poroki.
Nato mu jaz začnem počasi razlagat kako se je odvijal dan D...in pridem do trenutka, kjer se začne del, ko je vpletena njegova punca. Mu lepo razložim, da se poznava tolko pa tolko let, da mi je vedno bil kot starejši brat, da mi je dober prijatelj in, da vem, da če bi bila situacija obratna bi tudi on meni povedal to kar mu bom sedaj jaz....
no potem sem mu povedala. Spet tišina, nakar je glasno vzdihnil, vstal. Ppa ga vprašam: Kam greš...? rekel ni nič samo prišel je do mene in me objel. potiho je rekel, da nikoli v življenju ni dvomil v mene in to, da vedno poskušam ravnati prav.
Se vsede, pa mi ,če skrajšam, sam začne razlagat svoja opazovanja o njegovi punci, sumil je že lep čas da ga vara...rekel je pa, da bo počakal, če mu sama pove, da ne bo zdaj šel takoj in jo soočil z dejstvi.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ma te kao prijateljice so vedno ljubosumne na frende. Sama mu ne bi dala, noče pa tudi gledat, kako je on srečen z drugo.

tako je..zdaj ga pa ima spet samo zase-tolk o ženskem prijateljstvu

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
uuff....

takole je bilo.
se dobiva s prijatlom na kavi, najprej predebatirava vse kar se služb in ostale navlake tiče. nato pa me vpraša kako kaj jaz pa moja family, pa pravim v redu, da smo zdravi itd.
Nato seveda vrnem vprašanje kako kaj njegova oz onadva (skorpy res je, nimata otrok). Pa je čisto obraz spremenil, tak nek zagrenjen izraz je dobil. Pa jaz pravim: Kaj je - a so kakšni problemi?
Pa on pravi po nekaj minutni mučni tišini, da nekaj ni ok v zvezi....skratka, da dvomi v pravilnost odločitve o poroki.
Nato mu jaz začnem počasi razlagat kako se je odvijal dan D...in pridem do trenutka, kjer se začne del, ko je vpletena njegova punca. Mu lepo razložim, da se poznava tolko pa tolko let, da mi je vedno bil kot starejši brat, da mi je dober prijatelj in, da vem, da če bi bila situacija obratna bi tudi on meni povedal to kar mu bom sedaj jaz....
no potem sem mu povedala. Spet tišina, nakar je glasno vzdihnil, vstal. Ppa ga vprašam: Kam greš...? rekel ni nič samo prišel je do mene in me objel. potiho je rekel, da nikoli v življenju ni dvomil v mene in to, da vedno poskušam ravnati prav.
Se vsede, pa mi ,če skrajšam, sam začne razlagat svoja opazovanja o njegovi punci, sumil je že lep čas da ga vara...rekel je pa, da bo počakal, če mu sama pove, da ne bo zdaj šel takoj in jo soočil z dejstvi.

zmaga.gif
! Sem kar vedel, da tip sigurno že kaj sumi in da je s tem dobil samo še potrditev svojih sumničenj! Pravilno si naredila in, če se bo tip sedaj usral in mu bo prasulja oprala glavo, jbg... Njegov problem! Ima pa jadnik dobre živce, da bo čakal in čakal. Sam bi jo steral da bi se kadilo za njo!

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Bravo, Fantastičen izid in hvala bogu za tako pametnega človeka, da te ni gledal z drugačnimi očmi. Čestitam za pogum
zmaga.gif