Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Tudi ti, Brutus? (Et tu, mi Brute?)
brutus zamenjaj z mistique
Only on Alter
Citat:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Only on Alter
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Še enkrat vprašam. Si prepričana v to kaj si vidla? Pa če si prepričana, da je ta tvoj prijatelj toliko odprte glave, da bo znal prisluhniti objektivno, brez napada čustev, ki ga bodo doleteli? Sprašujem samo zaradi tega, da ne boš na koncu izpadla, da hočeš iz bilokaterega razloga samo razdreti zvezo in bo veselo poslušal tisto zmešano "zaročensko", tebe pa skenslal na celi črti. Tako da bodi zelo pazljiva pri tem kako mu boš to razložila.
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Zakaj nisi kar šla do nje in jo s tem spravila v zadrego?
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
In kolk časa je do tega, ko si jo vidla, da se je švicala z drugim?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ma ti si zajebala že takrat ko si ju videla.
Morala bi poklicat kolega in ga vprašat, če ima rad sex v troje in da naj pohiti.
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Aha, potem je še zlo frišnoKar lepo povej in naj vsi zvejo, zakaj bo poroka odpovedana, če bo . Pogreznila se bo v zemljo....
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Hm, glede na to, da je tako frišno, kaj pa če bi počakala še nekaj dni? Mogoče mu bo pa sama priznala, glede na to, da je videla, da je bila opažena? Jaz bi počakal še ene dva dni, nato pa njo poklical pa jo lepo vprašal...no katera bo mogla biti odkrita, ti ali ona?
Citat:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Hm, glede na to, da je tako frišno, kaj pa če bi počakala še nekaj dni? Mogoče mu bo pa sama priznala, glede na to, da je videla, da je bila opažena? Jaz bi počakal še ene dva dni, nato pa njo poklical pa jo lepo vprašal...no katera bo mogla biti odkrita, ti ali ona?
vem na kaj namiguješ - ampak, če pretehtaš dejstva, da sem jo jaz videla in, da je ona videla mene....a ni logično, da bi potem to njemu že povedala, pač iz strahu, da mu ne bi jaz povedala....mogoče pa samo jaz tako razmišljam, ne vem
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Par dni potem pa do nje...danes pa malo kolega zaslišiš..
Seveda. Potem bo pa na koncu res kolega "pogruntal", da si je to ona nekaj zmislila. Ker ga je že zadnjič nekaj "tipala".Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Par dni potem pa do nje...danes pa malo kolega zaslišiš..