Dilema

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Zdaj pa že mene zanima, kako je to zgledalo. Na wcju, vpadla v kabino? Ali mu ga je vlekla pod mizo, pa si slučajno ti istočasno spodaj pogledala? Telovadba v avtu na parkingu pred lokalom, v katerem ste imeli žur?
17758-icon_confused.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Ma z njo se nimaš kaj pogovarjati! Če bi ji bilo kaj do tega, bi ona prišla do tebe in poizkušala zadevo nekako pojasniti, rešiti... Povej tipu in AMEN! Če je tisti s katerim se je valjala, njen švaler, tako ali tako nima smisla, da se sploh želi poročiti s tvojim prijateljem. Če pa je njen ljubimec samo seks, je pa ženska kurbetina in čim dalje od nje. V vsakem primeru POVEJ njemu!

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Vedno poudarjaš bodoča žena. Torej kaj imata v planu poroko? Pa wtf ni jasn bejbi, da ima v planu poroko, ob tem jo pa nekdo pritiska
confused-1.gif

Čeprav od nje pričakuješ tak odgovor bi jo jaz vseeno soočil s tem, ne da si vsi zatiskate oči.
Nekateri govorite o vmešavanju. Ja človek božji, kako bi se pa vi počutili, da imate ženo, morda še prav nosečo in čisto po spletu okoliščin izveste, da vara že lepo obdoje. ko niti nisi prepričan, če je otrok tvoj, pa tudi, če je a je to odnos v katerem je sploh možno funkcionirati na dolgi rok. Ja svoj prag in podobno. Se strinjam ampak vse ima svoje meje in če gre za višje cilje, torej prihodnost prijatelja, bi jaz težko stran gledal kako bo slej ko prej padel na trda tla
crazy1.gif
Čeprav ravno zaradi zasebnosti in vmešavanje, verjetno direktno do njega nebi pristopil, bi pa definitivno govoril z njo.

2. sep 2007
1.528
825
113
Dolenjska
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Vem pa, da če bom tiho in se to čez čas izve, bom zgubila svojega dobrega prijatelja - tega tudi ne bi rada.

Ravno to se bo tudi zgodilo. Mudel bo enkrat izvedel, da ga je baba varala in se bosta začela dret en na drugega. Prva stvar, ki jo bo baba izdavila, je ta, da si ti vedela za vse in mu nisi povedala.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Fadil, saj se mi vse bolj zdi, da nimam druge izbire.
opcija 1: mu ne povem, pa kasneje izve, da sem vedla pa mu to prikrila - ga izgubim
opcija 2: mu takoj povem, tvegam sicer, da bo mel izpad besa in me bo dal na ignor....ampak toliko ga pa poznam, da ko bo to malo prespal, premislil in konec koncev prebolel in se s svojo pomenil, da mi ne bo očital vmešavanje ipd.

Torej verjetno opcija 2

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Si modelu povedala da si ga vidla?

modela s katerim je bila bodoča žena mojega prijatelja ne poznam, zato mu nimam kaj povedati.

@fadil ne bom šla v podrobnosti, a verjemi bil je seks in ona je videla tudi mene.

Z njo bi se pogovorila z njo v stilu, če se ji zdi fer to do njega...ampak reakcija njena bo pa nekaj takega: pometaj pred svojim pragom, ne vmešavaj se, to ni tvoja stvar itd. In tega ji nikakor ne morem zameriti.

Vem pa, da če bom tiho in se to čez čas izve, bom zgubila svojega dobrega prijatelja - tega tudi ne bi rada.
Očitno sem prehitro prebral.

Tebi je malo težje ker ste family frendi...
Ko je en kolega prevaral svojo punco sem se jaz umaknil s tiste družbe. Ni mi blo do gledanja.
Sedaj je tista punca noseča in še vedno nič ne ve. (pa kredit za hišo je na njo pisan).
Ne morem jaz biti tiho v takih situacijah ampak ker ni moja stvar sem se raje umaknil.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
KSZ
Ravnaj po lastni vesti.
Če prijatelju poveš, obstajajo številne možnosti, kako se zadeva lahko odvije. Lahko ostaneš brez prijatelja. Velika verjetnost je, da bosta šla z njegovo izbranko narazen. V tem primeru še vedno obstaja možnost, da bo tvoj prijatelj "našel" podobno žensko, ki ga bo varala. Lahko, da se bosta pogovorila in ostala skupaj (pa se bo zadeva še kdaj ponovila, morda pa tudi ne).
Mislim, da je najbolje, da premisliš in (ne)narediš kar ti vest nalaga. Konec koncev ne govoriš o nekem sosedu ali znancu pač pa o človeku, ki ga spoštuješ in imaš rada.
Je*eš varanje
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Si modelu povedala da si ga vidla?

modela s katerim je bila bodoča žena mojega prijatelja ne poznam, zato mu nimam kaj povedati.

@fadil ne bom šla v podrobnosti, a verjemi bil je seks in ona je videla tudi mene.

Z njo bi se pogovorila z njo v stilu, če se ji zdi fer to do njega...ampak reakcija njena bo pa nekaj takega: pometaj pred svojim pragom, ne vmešavaj se, to ni tvoja stvar itd. In tega ji nikakor ne morem zameriti.

si jih dobila v postelji? Kaj za vraga si počela v drugem stanovanju ko eni sexajo?!
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Fadil, saj se mi vse bolj zdi, da nimam druge izbire.
opcija 1: mu ne povem, pa kasneje izve, da sem vedla pa mu to prikrila - ga izgubim
opcija 2: mu takoj povem, tvegam sicer, da bo mel izpad besa in me bo dal na ignor....ampak toliko ga pa poznam, da ko bo to malo prespal, premislil in konec koncev prebolel in se s svojo pomenil, da mi ne bo očital vmešavanje ipd.

Torej verjetno opcija 2

PAMETNO! Verjemi, ne bo te dal na ignor... baba mu bo sigurno napletla svojo zgodbo, vendar, posle hebanja, nema kajanja! Reši ga, preden pridejo otroci, ker kasneje bo tip pečenka, otroci pa reveži. Ne imej slabe vesti, naj jo ima tisti ki vara! Če bi bil jaz ta tvoj prijatelj, bi ti bil hvaležen!

PumaAngel

Pripravnik
2. nov 2011
287
0
16
Fadil
zmaga.gif
, se strinjam s povedanim.

P.S: Če veš kako pomembna je zvestoba na prijateljevi ''lestvici'', potem je normalno, da v kolikor partner prikriva oz nespoštuje te njegove ''lestvice'' in dogovora med njima, je na prijatelju, da to človeku posreduje - torej videno. Ker če partner sam ne spoštuje njunega dogovora (drugače je pri ''odprtih vezah'', ki se jih nekateri ljudje gredo), potem res nevem zakaj naj bi taka zveza obstala. In izguba ''nadzora'' ni opravičilo. Če bi bila jaz na mestu tvojega prijatelja in mi je zvestoba pač zelo pomemben dejavnik, bi ti bila hvaležna, da mi poveš, saj bi vedela da spoštuješ te moje vrednote oz dogovore, ki jih imam s partnerjem, ko stopim v zvezo in da se nate lahko zanesem, kar se tega tiče.

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Vedno poudarjaš bodoča žena.

5.5.2012 naj bi bila poroka

wtf? Jaz sem mnenja, da v prvi fazi pokličeš njo, jo povabiš na drink in jo povprašaš po zdravju
stupid-1.gif

p.s.: a fotografa že imata?
grin1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
pravkar sem ga poklicala, pa ga vprašala če ma čas po šihtu za kavo. Tak, da mu bom povedala...

Pa si 110% prepričana, da si pravilno videla?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
pravkar sem ga poklicala, pa ga vprašala če ma čas po šihtu za kavo. Tak, da mu bom povedala...

ta trenutek si naredila napako!

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Sporoči rezultat, da bomo še ostali vedeli, če se "splača" povedati; namreč sem videl veliko podobnih problemov, da je prinašalec novice, prav tako nezaželen kot tisti, ki je dejansko kriv in se zveza prekine z obema.