Dilema

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Sporoči rezultat, da bomo še ostali vedeli, če se "splača" povedati; namreč sem videl veliko podobnih problemov, da je prinašalec novice , prav tako nezaželen kot tisti, ki je dejansko kriv in se zveza prekine z obema.

Vem, da je v večini primerov tako, a upam, ker poznam tega človeka, da v tem primeru ne bo tako.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ok, če si se tako odločila potem bo že prav, če poslušaš sebe.
Ampak bodi pa zelo pazljiva na kakšen način boš to razložila ali povedala. Da ne bo slučajno kakšne napačne predstave, zakaj to govoriš ali kaj podobnega. Pač človek pod pritiskom in zlomom marsikaj hitro narobe razume...

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Pakul pravi: Pač človek pod pritiskom in zlomom marsikaj hitro narobe razume...

Lahko se zgodi, da se bo prijatelj pod pritiskom želel takoj maščevati s seksom z dobro prijateljico
evil.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
hysterical-1.gif

Upam, da ni to njen plan?
evil.gif

ne sej se hecam, mal sprostitve ob takih scenah pač mora bit
wink-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
pravkar sem ga poklicala, pa ga vprašala če ma čas po šihtu za kavo. Tak, da mu bom povedala...

To kar si videla ti, bi 99% moških pustilo v preteklosti in si mislilo "se bosta že sama zmenila", ženske pa imajo potrebo po pospravljanju, predalčkanju in oblikovanju celega sveta in tujih razmerij, čeprav ne znajo pomest niti pred lastnim pragom.
Mislim, da ni primerno, da se vmešavaš v tuje razmerje, ker ga ne živiš in ne veš kako je za štirimi stenami. Verjetno pa imaš tako kot vsak od nas, še pri sebi kaj za popedenat, preden se lotiš reševanja celega sveta in razmerij drugih ljudi.

Vprašaj se ali boš s svojim tožarjenjem naredila več dobrega ali slabega in odgovor boš imela na dlani. Itak velja, da za vsakega palca raste, tko da verjemi, da se bodo stvari uredile s tvojim vmešavanjem ali brez njega.
lp

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
pravkar sem ga poklicala, pa ga vprašala če ma čas po šihtu za kavo. Tak, da mu bom povedala...

zmaga.gif
jaz sem tudi povedal prijatelju, je bila podobna situacija. In mi je bil hvaležen.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Pa kaj si ti čistilka v kakšnem hotelu?
hysterical-1.gif

sorry ampak moral sem
evil.gif

Drugače pa bodi zelo previdna pri tem, sicer pa sama najbolje poznaš vse okoliščine in vse vpletene in upam, da se pravilno odločiš..
Kaj lahko se zgodi, da te babnica obtoži ljubosumja in laži in potem se boš morala ti zagovarjati in iskat dokaze.
Glede na to, da se mislita poročiti jo verjetno ljubi in ima polno zaupanje v njo v takem primeru bo zlahka nasedel njenim lažem.
Tvoja beseda proti njen, vendar njena že v štartu težja vsaj 50%.
Kam se bo prevesil jeziček na tehtnici?
Poročaj. Vsi nestrpno pričakujemo epilog.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:

To kar si videla ti, bi 99% moških pustilo v preteklosti in si mislilo "se bosta že sama zmenila", ženske pa imajo potrebo po pospravljanju, predalčkanju in oblikovanju celega sveta in tujih razmerij, čeprav ne znajo pomest niti pred lastnim pragom.
Mislim, da ni primerno, da se vmešavaš v tuje razmerje, ker ga ne živiš in ne veš kako je za štirimi stenami. Verjetno pa imaš tako kot vsak od nas, še pri sebi kaj za popedenat, preden se lotiš reševanja celega sveta in razmerij drugih ljudi.

Vprašaj se ali boš s svojim tožarjenjem naredila več dobrega ali slabega in odgovor boš imela na dlani. Itak velja, da za vsakega palca raste, tko da verjemi, da se bodo stvari uredile s tvojim vmešavanjem ali brez njega.
lp

nočem jaz nič pospravljat njunega razmerja. če bi to bila punca od sosedovega Francljna ali pa od fanta iz okolice bi bila tiho. Ampak gre se pa za mojega dobrega prijatelja.

Bitch in kaj pomeni biti dober prijatelj? verjetno ni samo to, da se obiskujemo in da počvekamo ali v mlajših letih žuramo skupaj...

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Citat:

lp

Samo eno stvar se moraš vprašati: ali bom povedal/a, da bo meni lažje ali ker je prav, da dober prijatelj ve kaj se je zgodilo. No, to sta dve stvari in ne ena
grin1.gif

Osebno bi se počutil gnilo, da dobremu prijatelju, ki ga imam rad in mu želim vse najboljše, ne bi povedal kaj sem videl. Če ne prej pa takrat, ko bi šla na pivo, kavo, kurbe
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Citat:

lp
zmaga.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
aaah....gatto alexx mossero in še kdo: ne bom opisovala podrobnosti.

mistique, povedala mu bom zato ker je t+dober prijatelj in ga cenim ter spoštujem, ne zato da bo meni lažje

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Mene zanima, če je v trenutku, ko ju je zalotila kaj rekla ali se je potuhnila...in opazovala do konca? Je prijateljevi izbranki prijalo, ko si ju opazovala? Sta se po*ukali s pogledi?
hysterical-1.gif

Ok, dost za=bancije.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ah skoda, sem upal na kaksen socen detajl
cry12bpy.gif

drugac pa, ravnaj po svoji vesti.

Nazadnje urejeno: