Dilema

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
aplauz.gif
lepo si izpeljala on pa tudi dobro reagiral.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Konec dober - vse dobro. Samo da ne bo tip dobra duša in preveč mevža ter vse oprostil. Takoj mora razčistit in črta.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
no potem sem mu povedala. Spet tišina, nakar je glasno vzdihnil, vstal. Ppa ga vprašam: Kam greš...?

Od tu naprej sem pričakoval, da boš napisala, da je rekel: grem scat
hysterical-1.gif

Napeto branje, priznam.
Lahko rečem le bravo mojamura, kljub temu, da je bila odločitev jasna in v bistvu enostavna.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ja, jaz sem mislil, da je tiho odšel,pograbil PuškoTM in naredil vse EX... men bi se zmešalo, sploh če neb nič sumil..čeprav če nekoga poznaš, ti je itak jasno kako pa kaj. Vsaj približno. Dedu očitno ni bil ne vem kak šok, je pa dobil potrditev.

obezno povedat vsem, da se je zgonla in jo je nogiral.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Pa ne vem, kaj delate tak cirkus, če se je pred poroko dol dala z enim tipom? pa naj proba še kerga tiča, da bo potem v zakonu cenila tistega, ki ga ima
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Pa ne vem, kaj delate tak cirkus, če se je pred poroko dol dala z enim tipom? pa naj proba še kerga tiča, da bo potem v zakonu cenila tistega, ki ga ima
smile-1.gif
Priznaj, da bi ji ti oprostil, če bi ga dobr ulekla.
grims-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja seveda..vprašam pa se, koliko od poročenih je dobilo za ženo devico, nedotaknjeno, brez poprejšnjih sexualnih izkušenj? prekleto malo, pa še tisti si zatiskajo oči
tongue-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Da bi dobil ženo devico bi me kar malo skrbelo. Je pa razlika med tem, če je že prej kdaj spala z drugimi kot pa če to počenja ko je že v nekem globokem, tik pred poroko, odnosu, se ti ne zdi?

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
uuff....

takole je bilo.
se dobiva s prijatlom na kavi, najprej predebatirava vse kar se služb in ostale navlake tiče. nato pa me vpraša kako kaj jaz pa moja family, pa pravim v redu, da smo zdravi itd.
Nato seveda vrnem vprašanje kako kaj njegova oz onadva (skorpy res je, nimata otrok). Pa je čisto obraz spremenil, tak nek zagrenjen izraz je dobil. Pa jaz pravim: Kaj je - a so kakšni problemi?
Pa on pravi po nekaj minutni mučni tišini, da nekaj ni ok v zvezi....skratka, da dvomi v pravilnost odločitve o poroki.
Nato mu jaz začnem počasi razlagat kako se je odvijal dan D...in pridem do trenutka, kjer se začne del, ko je vpletena njegova punca. Mu lepo razložim, da se poznava tolko pa tolko let, da mi je vedno bil kot starejši brat, da mi je dober prijatelj in, da vem, da če bi bila situacija obratna bi tudi on meni povedal to kar mu bom sedaj jaz....
no potem sem mu povedala. Spet tišina, nakar je glasno vzdihnil, vstal. Ppa ga vprašam: Kam greš...? rekel ni nič samo prišel je do mene in me objel. potiho je rekel, da nikoli v življenju ni dvomil v mene in to, da vedno poskušam ravnati prav.
Se vsede, pa mi ,če skrajšam, sam začne razlagat svoja opazovanja o njegovi punci, sumil je že lep čas da ga vara...rekel je pa, da bo počakal, če mu sama pove, da ne bo zdaj šel takoj in jo soočil z dejstvi.

zmaga.gif
Super je odreagiral!
Dobr si to nardila, si že vedla da je oseba da ti bo vrjel in da mu ne boš tahik stvari lagala!
Me pa prov zanima tisti ki pišejo tu da naj NE poveš kako bi se sam počutil ko bi zvedel da je za kaj takega vedel/a njegov najboljši kolega/ice in mu to ni hotel/la zaupat!?

mojamura ; Take Prijateljice se tud sam nebi branil
wink-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
uuff....

takole je bilo.
se dobiva s prijatlom na kavi, najprej predebatirava vse kar se služb in ostale navlake tiče. nato pa me vpraša kako kaj jaz pa moja family, pa pravim v redu, da smo zdravi itd.
Nato seveda vrnem vprašanje kako kaj njegova oz onadva (skorpy res je, nimata otrok). Pa je čisto obraz spremenil, tak nek zagrenjen izraz je dobil. Pa jaz pravim: Kaj je - a so kakšni problemi?
Pa on pravi po nekaj minutni mučni tišini, da nekaj ni ok v zvezi....skratka, da dvomi v pravilnost odločitve o poroki.
Nato mu jaz začnem počasi razlagat kako se je odvijal dan D...in pridem do trenutka, kjer se začne del, ko je vpletena njegova punca. Mu lepo razložim, da se poznava tolko pa tolko let, da mi je vedno bil kot starejši brat, da mi je dober prijatelj in, da vem, da če bi bila situacija obratna bi tudi on meni povedal to kar mu bom sedaj jaz....
no potem sem mu povedala. Spet tišina, nakar je glasno vzdihnil, vstal. Ppa ga vprašam: Kam greš...? rekel ni nič samo prišel je do mene in me objel. potiho je rekel, da nikoli v življenju ni dvomil v mene in to, da vedno poskušam ravnati prav.
Se vsede, pa mi ,če skrajšam, sam začne razlagat svoja opazovanja o njegovi punci, sumil je že lep čas da ga vara...rekel je pa, da bo počakal, če mu sama pove, da ne bo zdaj šel takoj in jo soočil z dejstvi.

zmaga.gif
Super je odreagiral!
Dobr si to nardila, si že vedla da je oseba da ti bo vrjel in da mu ne boš tahik stvari lagala!
Me pa prov zanima tisti ki pišejo tu da naj NE poveš kako bi se sam počutil ko bi zvedel da je za kaj takega vedel/a njegov najboljši kolega/ice in mu to ni hotel/la zaupat!?

mojamura ; Take Prijateljice se tud sam nebi branil
wink-1.gif

Bravo, well done! Dobro narejeno (čeprav še vedno nisi povedala podrobnosti dogodka, ki si mu bila priča
evil.gif
). Očitno res dobro poznaš prijatelja in si lahko predvidela njegovo reakcijo. Tak ti bo hvaležen do konca življenja. Očitno si mu potrdila sume in pomagala, da ne bo napravil življenjske napake.

@Šerif - verjetno ne vejo, kako dobro ga pozna oz. vejo, da se nekateri spremenijo 100% ko imajo žensko. Ko jim ženska pomeni veliko več kot pravi prijatelji, ki jih poznajo od malega. Običajno se taki potem tepejo po glavi nekaj let potem - če jih sreča pamet. Drugi si pač zatiskajo oči (ignorance is bliss.press)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Jaz imam raje prijateljice, ki za razliko od mojacure ne posedajo po kafičih s prijatelji, ampak raje dobro potegnejo.

Nazadnje uredil moderator:

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Kolega, težko je bit pametn
17758-icon_confused.gif

tko da take zadeve se znajo obrnt ko misliš da ravnaš prav izpade da si sam gnoj in zgubiš zaupanje in "kolega" katerega misliš da ti je kot brat ali pa še več
frown-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
No saj. Tak "prijatelj" ni niti "kolega". Ampak to lahko ugotoviš le v takih in podobnih situacijah. Biti prijatelj z nekom samo v "dobrem" je enostavno. Soforumašica ima očitno pravega prijatelja, ki se lahko zanese nanjo in ona nanj.