Dilema

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
morda se kakšen od bolj globlje vpletenih javi in pove kak je blo ne pa da poslušamo nekoga, ki je stal pred priprtimi vrati in špijoniral
evil.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
vaginko, stieber, gatto & company
tudi jaz vas mam rada...

Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until they speak (in your case...write)

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Bi povedali prijatelju, da ga punca/žena vara - če bi to sami videli?
Zakaj da/zakaj ne?

Zdaj vprašanje je kako pa veš, da je bilo varanje? A si tega prijatelja zalotila z orodjem v luknji, če je to to je vprašanje kaj si pa ti tam počela?

Teh očitkov glede varanja imam vrh glave s strani moje bivše. Jaz sem jo naprimer varal že, če sem bil kjerkoli v javnosti vljuden, ali sem se recimo nasmehnil blagajničarki, ali pa z njo spregovoril par besed,.....

Tako, da če že misliš tožariti se 200% prepričaj, da je res in se vprašaj zakaj želiš tožariti.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Bravo, Fantastičen izid in hvala bogu za tako pametnega človeka, da te ni gledal z drugačnimi očmi. Čestitam za pogum
zmaga.gif

se podpišem pod tale post

dilema pa je bila... povedati ali ne povedati
grin1.gif

mojamura: mislim, da si vesela da si poslušala tako sebe kot nas, ki smo ti svetovali (eni prej drugi kasnej) da povej kaj si videla.

glede varanja, kaj in kako, pa lahko odprete novo temo
grin1.gif
tu pa pustite podrobnosti, ženska vam pač ne bo posredovala podrobnosti
pa žaljivih komentarjev se tudi lahko zadržite

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
No saj. Tak "prijatelj" ni niti "kolega". Ampak to lahko ugotoviš le v takih in podobnih situacijah. Biti prijatelj z nekom samo v "dobrem" je enostavno. Soforumašica ima očitno pravega prijatelja, ki se lahko zanese nanjo in ona nanj.
467716-post_slo.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
mojamura: mislim, da si vesela da si poslušala tako sebe kot nas, ki smo ti svetovali (eni prej drugi kasnej) da povej kaj si videla.

Jaz ji tudi svetujem, da nam pove, kaj je videla, pa nekako ne najde besed
grin1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
to ni več problem od mojacure...

Tudi tisto prej ni bil njen problem, pa je vseeno poskušala delati red in vplivati na njun odnos.

dilema

Zelenc'
10. jan 2012
5
0
1
Ob prebiranju vaših odgovorov je res misliti, da živimo v idiličnem okolju. Kjer nihče nikogar ne vara, oziroma vsaj tako izgleda, vsi pošteni, vsi polni vrednot. Moralne so prioriteta, seveda.
In nenavsezadnje, da malce popestrim tole temo: vsaj eden /ena iz te teme (za ostale ne vem) je bil že vsaj 2 x prevaran/a, pa misli, da je vse v najlepšem redu. Seveda, česar ne vemo, ne boli. In naj tako tudi ostane. Živeti v navidezni sreči je kakopak bolje,kot spozati, da svet nenavsezadnje le ni polje rožic.

Pa veliko sreče.

p.s. lahko noč in lepo se stisnite k svojemu/svoji. Jutri dopoldan se bom pa jaz ...

PumaAngel

Pripravnik
2. nov 2011
287
0
16
Dragica, ne sklepaj po sebi
evil.gif
, to ni lepo.

Drugače pa za osebna obračunavanja imaš na voljo pogovore iz oči v oči, to kdo je koga in kolikokrat nikogar ne zanima. Upam vsaj.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Torej, v kakšni poziciji te je zalotila mojamura? si ga imela v ustih ali pač ne, dej nam končno že povej...
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik dilema pravi:
In nenavsezadnje, da malce popestrim tole temo: vsaj eden /ena iz te teme (za ostale ne vem) je bil že vsaj 2 x prevaran/a, pa misli, da je vse v najlepšem redu.

ČE SEM TO JAZ, MI PROSIM SPOROČI NA ZS! HVALA!
hysterical-1.gif

dilema

Zelenc'
10. jan 2012
5
0
1
Najprej najdi partnerko/ ali partnerja, če ti tko bolj paše, pol bova pa debatirala dalje ...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
dilema je nekdo ki nima pravih prijateljev ( se vidi iz pisanja).........je nekdo ki ni tako močna oseba........bila je prevarana in sedaj bo svojo žalost celo življenje opravičevala z skoki čez plot
smile-1.gif