Dilema

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja a pa ti verjameš, da je ta naša uporabnica raziskovala njun odnos oz. sama hotela na kaj takega naleteti? Ne poznamo okoliščin ampak očitno je po spletu okoliščin naletela na kar je naletela, torej kje vidiš vtikovanje v druge spalnice? Če izzvazmemo, da z resnico dejansko samo pomaga prijatelju?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
seveda je vohala okoli kaj misliš da sta imela telovadbo v spalnici od mojamure?
Vtikanje vidim v tem, ko posreduje neke info naprej njenemu prijatelju.... Kaj to druge sploh briga?

In pol še za mnenje sprašuje na forumu...
bonk.gif

Kot sem rekel me zanima ali imate doma vse 100% pod kontrolo ali tako samo mislite
grims-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ni panike, sem pravilno sklepal, pač nimaš prijateljev, imaš pa recimo avto.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
mojamura: mislim, da si vesela da si poslušala tako sebe kot nas, ki smo ti svetovali (eni prej drugi kasnej) da povej kaj si videla.

Jaz ji tudi svetujem, da nam pove, kaj je videla, pa nekako ne najde besed
grin1.gif

ni blo mišljeno nam, ampak prijatelju, da pove

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
seveda je vohala okoli kaj misliš da sta imela telovadbo v spalnici od mojamure?
Vtikanje vidim v tem, ko posreduje neke info naprej njenemu prijatelju.... Kaj to druge sploh briga?

bonk.gif

Kot sem rekel me zanima ali imate doma vse 100% pod kontrolo ali tako samo mislite
grims-1.gif

vaginko rekla bom samo, da bolj, kot se motiš se ne moreš. zdi se mi, da imaš ti neke težave (lahko, da se motim) in, da stresaš tu svojo nejevoljo.

imaš pa vso pravico, da se ti zdi čudno, da o tem sprašujem na forumu, prav tako imam jaz pravico, da se mi to ne zdi čudno.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Firbci - pejte na kakšno XXX stran, pa boste gruntal kaj je vidla - sigurno nekaj od te vsebine in uporabite domišljijo.
Mojamura je po moje odlično odreagirala, podrobnosti pa niso za v javnost.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

bonk.gif

grims-1.gif

vaginko rekla bom samo, da bolj, kot se motiš se ne moreš. zdi se mi, da imaš ti neke težave (lahko, da se motim) in, da stresaš tu svojo nejevoljo.

imaš pa vso pravico, da se ti zdi čudno, da o tem sprašujem na forumu, prav tako imam jaz pravico, da se mi to ne zdi čudno.

nimam prav nobenih težav in slabe volje ne stresam tu.

Še enkrat zdi se mi čudno da se vmešavate eni v tuja življenja! Obnašate se kot da imate doma 100% vse pošlihtano in ste oh in sploh pošteni!

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
A ni boljš, da se je zadeva razčistila zdaj, ne pa da bi čez eno leto (ali prej) metala cunje in eden drugega iz stanovanja.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Pravemu prijatelju bi povedal in od njega bi pričakoval isto!
Edini razlog zakaj bi mu povedal je iskreno in pravo prijateljstvo vse ostalo me BK!Pravemu prijatelju pa ne bi lagal ali zamolčal!
Niti ni pomembno zakaj, kje, kdo, s kom in ostalo sranje to ni več moja stvar to bosta ona 2 razčistla!

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Edini razlog zakaj bi mu povedal je iskreno in pravo prijateljstvo vse ostalo me BK!Pravemu prijatelju pa ne bi lagal ali zamolčal!
Niti ni pomembno zakaj, kje, kdo, s kom in ostalo sranje to ni več moja stvar to bosta ona 2 razčistla!

467716-post_slo.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
A ni boljš, da se je zadeva razčistila zdaj, ne pa da bi čez eno leto (ali prej) metala cunje in eden drugega iz stanovanja.

kak pa veš kako bi bilo čez eno leto ali dve?
grims-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:

Z edinim pravim prijateljem skupaj natepavaš kako žensko!
cheer.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
@Vaginko

Sem že videl dva primera, ko so prijatli vedeli in so se na poroki lepo hihitali. Čez leto pa ......

Nazadnje urejeno: