Dilema

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
@Vaginko

Tebi ni pomoči.
Pametnejši odneha - se umikam.
pozdrav.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jaz pa ne take prijateljice, ki sili v ospredje, ki toži najboljšemu prijatelju kaj počne njegova punca, ki se vmešava v tuja življenja in misli, da mora povsod imeti zadnjo besedo!

Zakaj enostavno človeku ne pustiti živeti tako kot živi?
si mu mogla it povedat kaj počne njegova punca zdaj pa tega noče več vse si pokvarila!
cry12bpy.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
in zadevo sta rešila sama. Opaziš razliko?
grims-1.gif

Ti nisi resen. Opaziš razliko? Ja verjetno se nebi s plašnicam na očeh poročal ali pač? Glede na tvoje razmišljanje je popolnoma vseeno, če je v igri še otrok? Torej ti kot prijatelj bi se hihital, čez eno leto bi dobila otroka, dve leti kasneje pa razšla. Razlike pa itak ni, je tako?
bonk.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Zakaj enostavno človeku ne pustiti živeti tako kot živi?

Mogoče zaradi tega, ker pravemu prijatelju želiš lepo življenje, ne pa psihoze in probleme, ki jih za seboj privleče večletna zveza, če se razpade
bonk.gif
Pa kok si ti star, 16?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
in zadevo sta rešila sama. Opaziš razliko?
grims-1.gif

Ti nisi resen. Opaziš razliko? Ja verjetno se nebi s plašnicam na očeh poročal ali pač? Glede na tvoje razmišljanje je popolnoma vseeno, če je v igri še otrok? Torej ti kot prijatelj bi se hihital, čez eno leto bi dobila otroka, dve leti kasneje pa razšla. Razlike pa itak ni, je tako?
bonk.gif

seveda jo ti jo očitno ne! Kdo sedaj tu meša otroka zraven? in še enkrat odgovorim, pustimo ljudi da živijo tako kot želijo od koga smo mi poklicani da serjemo po tujem življenu? Kaj pa če sta swingerja in tega mojimuri nista povedala ker sta sedaj videla kaka lapa z velikim gob*em je? Kaj če je bil to samo test zanjo da vidita ali ji lahko sploh kaj zaupata? In ona je na tem testu padla!

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Ti pa najbrš trpiš v življenju zaradi pomankanja iskrenih prijateljev? Raje vidiš, da kolega s katerim vsak dan žuliš pivo, ve da tvojo dekle ta čas natepava drug in ti ne pove, kot da bi imel dost jajc, da bi te prjeu za kravatlc in ti odpru oči....

To pa je tisto pomankanje vrednot in čuta do najbližjih, ki ga imamo vse manj...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jaz imam odprto zvezo....
Ne živim po NSi standardih, midva si poveva vse. za ostale pa vidim da ne moremo tako trditi dvomim pa da ste vsi tako pošteni doma....

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
...., midva si poveva vse. za ostale ....

hysterical-1.gif

Koliko greva staviti, da si identične stavke govorita med seboj tudi partnerja, katera sta varala ali varata?
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
s tabo si šač ne rebim it kaj stavit.

Jaz vem kako je in se v druga življenja ne vtikam!

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Jaz vem kako je in se v druga življenja ne vtikam!

Tudi za prvi del stavka bi lahko trdil, da si vsak par med seboj govori. Mogoče si boš pa nekoč želel, da bi imel prijatelja, ki bi ti kaj takega povedal.

p.s.:pa ne narobe razumet. Upam, da se dobro razumeš s svojo in ti ne privoščim, da si prevaran, da ne bo nesporazumov

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
hvala bogu nimam takih neprijateljev kot je mojamura in mešalcev dreka.

kot sem rekel imam prave prijatelje tudi takšne s katerimi kdaj kakšno položimo sredi Ljubljane ali kakega drugega mesta. Saj teh punc je veliko, ki so doma zapostavljene...
cheer.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
komu zaupaš, odprti vezi??? a ti veš kolk paradoksalno je to? haha, kakšna mata pa pravila, lahko seksaš s komer hočeš, sam pogolnit pa ne. Pa na izlete lahko hodiš, samo v radiju 50 km. itd? haha, umiram še kar.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
bolj kasius sceno kao furaš , pol je jasno, da ne razumeš tega kar ti ostali govorimo. še vedno ne štekam kaj lahko zaupaš v odprti vezi?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Seveda ne razumem ko pa se vtikate v druga življenja.

Pa dovolj imam ker se samo ponavljam in nekaterim tega da ima vsak svoje življenje ne morem dotupit!

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Ne živim po NSi standardih, midva si poveva vse. za ostale pa vidim da ne moremo tako trditi dvomim pa da ste vsi tako pošteni doma....
vidiš, kako si se ujel na sam svojo neumnost. Sory, ampak nimaš prav.
Kako odprto zvezo imaš??? Da se lahko oba ......... z drugimi naokoli, ali odprto da si povesta vse??? A ti res misliš, da ti vse pove?? Kdo že?? Si v kakšni zvezi?? Kar ti ne pove, sploh ne veš, da se je zgodilo. Boš rekel, da itaq vse zveš?? Ja, OK . OD koga?? Pa ne da od drugih. Ti poveš vse?? Kolk piv si spil?? Da si kelnerco v joške pogledal, ona te je pa po riti pošlatala?? Strinjam se s tabo, da ni dobro vtikati nosa v druge zadeve. Sem že prej napisal. Ampak, ne moreš vseh zadev metati v isti koš. V tem primeru mislim, da je boljše da se je rešilo kar se je rešiti dalo, kasenje po poroki bi bile zadeve bistveno drugačne, težje. S tem ni nikomur naškodila.
In kakor pišeš imaš idealno rešene zadeve, za kar ti lahko samo
aplauz.gif