Citat:
S-max Titanium S 120 kW dizel se začne pri 32.940 EUR (z avtomatskim 6stopenjskim menjalnikom), sharan TDI (103 kW) Highline pa pri 33.280 EUR. Ni neke razlike
Citat:
Torej je cena ne samo podobna ampak skoraj enaka.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
WV ziher bolj drži ceno. To je še danes določenim voznikom korejcem tako težko doumljivo.
Sam bi šel peljati oba, se zmenil za malo daljši test in bi se odločil.
kaj pa je tebi tezko doumljivo, cez 10 let bo razlika mogoce 500 €...ker ce novega kupujes ga nebos ravno drugo leto prodal ne?
mislim debilnost nad debilnostmi, da pri nakupu novega avta razmisljas kak bo ceno drzal...
se je kdo vprasal zakaj doloceni modeli bolje drzijo ceno in zakaj so bolj iskani med rabljenimi?Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
WV ziher bolj drži ceno.
Se strinjam, če maš avto 3-4 leta. Če pa ga misliš dejansko zvozit, potem je vseeno, katerega vzameš. Ker pri 10 let staremu avtu ni nekih težkih razlik v ceni... Sploh med omenjenima dvema.
PS: Je pa res, če je za neko znamko nenormalno visoka cena in se avto po tej ceni tudi proda... No tukaj je pa prostor za debato, kateri avto potem bolje drži ceno
LP
Citat:
Sicer pa to ni debata tukaj. Avtor razmišlja o nakupu enega ali drugega. Za ceno in pakete ter morebitne dodatke se bo prav tako sam zmenil/odločil.
Citat:
Nekateri avtomobile menjajo na par let oz, ko pride glavni servis. Tu so razlike malo večje kot tvojih 500€.
In ja, smotrno je gledati , koliko bo avto vreden po izteku amortizacije. A ni fajn imeti par evrčkov več v denarnici, kot manj? Tukaj ne vidim "tvojega" debilizma. Tako jaz delam in sem očitno dober v tem...
Samo ne pa pri avtih. Tu si dam več svobode.)) Mogoče tudi zato, ker si lahko to privoščim....
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Ma v bistvu je točno to debata tukaj. Avtor išče argumente. Ti si napisal, da imata oba isto ceno. Jaz trdim, da je pri enaki opremi nimata. Domnevati, da "sta najdražja modela enako opremljena" je zgrešeno. Citiral sem pa tvoj tekst, tako da... I rest my case!
Primerjat krompir in hruške je povsem neprimerno, se da pa iz obeh naredit zelo okusen obrok
Citat:
Res je... citiral si moj tekst.....
Rest my case...
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
se je kdo vprasal zakaj doloceni modeli bolje drzijo ceno in zakaj so bolj iskani med rabljenimi?
Kupite slabih 10 let starega espejsa, ali pa sharana. Res da ima espejs vec opreme pa je kljub temu cenejsi od sharana, ceprav je bil nov bistveno drazji. Pa se sharan se bo prej prodal kot espejs.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
2:1 za espejs!
Sledeci prosim
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
2:1 za espejs!
Sledeci prosim
3:1
A Space v angl. se tudi izgovori spas? jebotečuk(mislim na onega zgoraj)
espejs it is.