Dars bo v ponedeljek začel rušiti CP Log

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Barbikin drim tim pa je seveda opravičeno bil odsoten (skoraj) vsa 4 leta (takoj potem jutri bi začeli, samo so jih zlobneži s prevaro z oblasti spravili...)

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik stein pravi:
ZPrCP so tudi popravili.. ampak pri pljuvanju ne rabiš tega podatka.
Pa to, da se postaje vlečejo že iz prejšnje vlade.

Do sedaj sem mislil, da je ZPrCP stvar ministrstva za notranje zadeve. Hvala, ker si me razsvetlil! Če se pa te postaje vlečejo še iz prejšnjega mandata, pa toliko slabše za Črnača.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ni za kaj.

Tu je še kup drugih stvari naštetih: http://www.mzip.gov.si/

Kak je Černač odgovoren za delo Žarniča in Erjavca pa ne vem a sploh upam vprašati...

Nazadnje urejeno:

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
ksz

očitno so z začetkom del izklopili tudi kamere na CP Log, da ne vidimo...

... kolk dejansko delajo...

...pa kakšna gužva bo zaradi del

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.

10.gif

Sem računal, da bom v ponedeljek pogledal na kamero, predno bom zjutraj šel od doma, da vidim zastoje... Sedaj pa res ne vem... se bo treba očitno res vozit po sosednji dolini 2 tedna...
uf-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.345
6.145
113
Pa res, prav pobrisali so povezavo na kamere. Google Cache sicer še ima naslov, vendar se ne osvežuje.

Cam22_SPEED_IZHOD.jpg

Jim moramo pač verjeti na besedo, da bodo dela potekala neprekinjeno.

Med opravljanjem preureditvenih del, ki bodo potekala 24 ur na dan, je zlasti v konicah pričakovati zgostitve in zastoje.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
ob pol osmih sem sel proti lj.
So ze veselo stemal s pikhamerjem.
Table se vedno postavljajo drugace kot je potem narejeno. Na desni strani AC je tista.razvrstilna tabla mal prekrizana cez dolocene pasove in to je to.Ajd pa to bi se pozrl. Narisana sta kao samo dva pasova za vinjete, cez smo sli vsaj cez 3, predvidevam pa da so bili 4 odprti. Sem se drzal bolj desno in ne vem ali je 4 bil odprt ali je bil zaplankan.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Danes smo šli skozi. Ustavilo se bo ker nekateri vozijo po sredini avtoceste ker ne znajo brati tabel.

Če ne prej se bo ustavilo v petek popoldne, ko bo juriš na morje.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Danes smo šli skozi. Ustavilo se bo ker nekateri vozijo po sredini avtoceste ker ne znajo brati tabel.

mah.. v petek se stoji itak, vprašanje, če se bo kaj bolj

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:

ja in?
obvestilna tabla nekaj 100 m pred minico nakazuje 2 vinjetna pasova, ko pa prides do mitnice pa laufa po 3-4 in zacne narod skakat sem ter tja ker ima v glavi dva odprta pasova, pa na svoji desni vidi dva odprta.... Normalno da bo desni rinil (levi pas je zamaknjen in predvsem ponoci slabo vidis ali bos prisel skozi ali ne), ker.mu je tabla nekaj 100m prej pokazala da sta samo dva.Kaj iz tega prerivanja pred CP lahko nastane pa mi ni treba pisat.
A sedaj sem pa jaz kriv ce prva tabla kaze dva odprta.pasova, cez 200m pa so odprti 3-4

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.960
-393
113
to so zjutraj vsi navalili, pa server ni sfolgal...

ampak, če v ponedeljek, zjutraj na prvi šolski dan ni gužve, potem jo tud druge, običajne dni ne bo...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Omejitve bodo ostale vse dokler bodo cestninske postaje za tovorni promet. Tudi na CP Dragotinci in CP Prepolje, kjer je cestninjenje tovornega prometa ločeno, je omejitev za osebni promet. Za Dragotince sem 100%

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
CP Prepolje več nimajo omejitve, bila pa je 100kmh, ampak tabel več ni tam. Mogoče ve kdo zakaj ?

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:

ja in?
obvestilna tabla nekaj 100 m pred minico nakazuje 2 vinjetna pasova, ko pa prides do mitnice pa laufa po 3-4 in zacne narod skakat sem ter tja ker ima v glavi dva odprta pasova, pa na svoji desni vidi dva odprta.... Normalno da bo desni rinil (levi pas je zamaknjen in predvsem ponoci slabo vidis ali bos prisel skozi ali ne), ker.mu je tabla nekaj 100m prej pokazala da sta samo dva.Kaj iz tega prerivanja pred CP lahko nastane pa mi ni treba pisat.
A sedaj sem pa jaz kriv ce prva tabla kaze dva odprta.pasova, cez 200m pa so odprti 3-4

Kaj ja in??
A potem se lahko voziš kar po sredini obeh pasov????
Če pa je desni pas speljan namesto na 1 prehod na 2 pa toliko boljš oziroma hitrejš.
Folk ima težave ker se oba pasova zamakneta desno in potem rata zmeda v avtu in iz preventivo zapelje na sredno med pasova. Seveda ne pogleda če je morda že kdo tam.