Pri uvozih in izvozih omejitve so!Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Vendar če bo pustil omejitev na prejšnji ravni, ni naredil popolnoma nič.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
To je edini dosežek Černačevega polletnega garanja. Bravo!!
Prej so v treh vzporednih kolonah vozili 60 (40?) skoz cestninsko, zdej bodo pa v dveh,
Omejitev hitrosti za vozila z vinjeto bi morali popolnoma ukonit, sedaj bo prometna situacija popolnoma enaka, kot pri vsakem drugem uvozu/izvozu, kjer omejitev ni.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Pri uvozih in izvozih omejitve so!
Imaš prav. Omejitev je 130 za tiste, ki vozijo naravnost in o teh je tu debata. Vsaj tam, kjer se jaz vozim.Citat:
Pri uvozih in izvozih omejitve so!Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Vendar če bo pustil omejitev na prejšnji ravni, ni naredil popolnoma nič.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Prej so v treh vzporednih kolonah vozili 60 (40?) skoz cestninsko, zdej bodo pa v dveh,
Omejitev hitrosti za vozila z vinjeto bi morali popolnoma ukonit, sedaj bo prometna situacija popolnoma enaka, kot pri vsakem drugem uvozu/izvozu, kjer omejitev ni.
Kako se pa uspe tovornjakarjem vključit na drugih uvozih, kjer drugi mimo šibajo s 130?Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Hmm, če bi ukinili omejitev bi se tovornjakarji težje vključili v promet. Mislim, da bi bilo nekje 80 omejitve čisto znosno.
Ni res, pri marsikaterem uvozu, pravzaprav pred njim, je omejitev na 80 in velja za vse pasove.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Pri uvozih in izvozih omejitve so!
Ampak veljajo samo na uvozih in izvozih... Ne pa na ostalih voznih pasovih...
Citat:
Ni res, pri marsikaterem uvozu, pravzaprav pred njim, je omejitev na 80 in velja za vse pasove.
Kupi vinjeto.Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Kateri pa so te marsikateri uvozi na avtocesti, kjer je zaradi njih hitrost na vseh voznih pasovih omejena na 80? Jaz jih res ne poznam veliko, ti pa očitno marsikaterega, pa bi prosil, če me razsvetliš...
Pa da ne boš našteval tistih par razcepov, ki jih imamo in na katerih je hitrost resnično omejena povečini na 80. Omenjaš uvoze, tako da te prosim, če jih nekaj našteješ.
Citat:
Okoli ne pomeni točno tam.
Mah, ne da se mi, res ne.
ZPrCP so tudi popravili.. ampak pri pljuvanju ne rabiš tega podatka.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Okoli ne pomeni točno tam.
Mah, ne da se mi, res ne.
iVanove (minister pa je bil Radovan Žerjav).Citat:
Uporabnik stein pravi:
Pa to, da se postaje vlečejo že iz prejšnje vlade.