Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Včeraj sem se prvič peljal čez preurejeno cestninsko Log in kaj opazil? Folk se še vedno vozi 40 čez, čeprav table ob strani več kot očitno nakazujejo 60 (a se mi prav zdi, da so table za 60 postavljene zdaj bližje cestninski?).
Kaj inkasantov ni, da bi promet "umirili", pa še kaki denar pobrali (prepočasna vožnja, oviranje prometa, pa še avto lahko pregledajo, če je kaki rezervni žarnici rok potekel...)?
Prepočasnih voznikov žal nikoli ne ustavijo.
Je pa res,da se bodo morali ljudje navadit na nov režim saj kolikor sem opažal se pelje 40 ker so bili do sedaj tako navajeni in ker opazujejo kaj so spremenili in še vse poi točke za vse navigacije imajo vnešeno omejitev 40 (še ni popravljeno) in zato vsi brezglavo tiščijo po bremzi namesto da bi gledali table okrog sebe.
Citat: Uporabnik Ledenko pravi:
Včeraj sem se prvič peljal čez preurejeno cestninsko Log in kaj opazil? Folk se še vedno vozi 40 čez, čeprav table ob strani več kot očitno nakazujejo 60 (a se mi prav zdi, da so table za 60 postavljene zdaj bližje cestninski?).
Sej se stanje popravlja... prvih par dni noben ni upal peljat več kot 35-45km/h, zdaj ko je kak teden minil, smo že na 50km/h. Kamioni pa veselo izsiljujejo pri vključevanju, če si na voznem pasu
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.